КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 575
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Фло , разсмя ме, с целувки ...
Това не върви ли на млади години да засища?
 Аз ще бера грах , да падне росата и  го почвам, мислех като друг път да скубя, но ще съсипя половината , друг сорт е, трябва да се бере на два-три пъти , че има и да цъфти, защо ми трябваше и  той , не знам.

Подготви си целувките ти.
 Успех та всички, с внуче ,с куче, с каквото са подхванали.

# 421
  • София
Докладвам ситуацията - внучката има бял колан с жълто, втората степен. Сега се обсъжда дали да я пратят лятото на спортен лагер.
Много сте дейни всички, браво!

# 422
Браво на внучката , Мериан! Дано отиде и на лагер. Там има много емоции и прекрасни спомени остават.

# 423
Мериан, браво на детето - да вземе още колани нагоре в степените!
Фло, времето в Казанлък е спокойно, леко облачно. Настроението е на MAX. А юбилярката ще бъде с нас на Златоград живот и здраве Simple Smile Предала съм поздравите - имаш благодарност!

Хубав следобед на всички!

# 424
Кафе по икиндия?
Заповядайте!

Тия дни съм на градински фитнес.
Утре съм на културно мероприятие в столицата - пролетния концерт на балетната школа на внучката.
Но няма как до остана за срещата в понеделник.
Поздравления и благопожелания за абитуриентите ни, за внучетата - спортисти, за рождениците!

# 425
Примъъък примък и хоп обедно при вас Simple Smile
До сега готвих и чистих. Готвих за обяд, довечера ще имаме гости и ще сме на барбекю. От мен ще са само салатите. Много обичам така 😊
Макавели, поздрави на юбилярката и весело да ви е! 🥳
Мериан, поздравления за внучката! Пожелавам това да е най-малкият й успех 🥰
Диди, още ли не си взела интервюто 🤪 Чакаме де, да знаеш Simple Smile
Борянка, преди все се карах на мама за този грах. Питам я - колко грах ще изядеш, че се трепеш сега. Все казваше, че няма вече да слага и после пак. На Лидъл на "Родна стряха" е чудесен, много вкусен и оттам се зареждам аз.
Фло, мина ли ти номера с целувките? Разкажи, че да пробвам и аз 😊
Тану, аз ще се възползвам от кафето, тенкю 🥰
За сега ще ви оставя, наистина имам нужда от едно обедно кафе и отивам да си направя. Искам да го пийна навън докато не се е скрило слънцето. Така хубаво пекна преди малко, че нямам търпение.
И да ви покажа защо искам да си пия кафенето на въздух

Чаф, до после 🤗

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 13:39 от kasss

# 426
  • в сърцата на любимите ми хора
МЕРИАН, браво на внучката. Все така напред да върви - и в спорта, и в живота.
МАКАВЕЛИ, да е честита юбилярката. Много здраве и любов.

ДИДИЯ, и аз чакам девойката да сподели впечатления. Вярвам, че всичко е било на макс.
БОРЯНКА, и ти умора нямаш. Поне има ли кой да оцени труда ти, хапва ли домочадието или е на "купешки" продукти?
ФЛО, видях, че си ме търсила, но бях по болници тези дни и после се отнесох и забравих да звънна. Дано не е било нещо важно. Жалко, че сте се отказали от пътуването. Ние с мама току-що пристигнахме. Заради празника на розата в градчето е една малка лудница - пълно с коли, автобуси и народ. Едва допъплихме до вкъщи. Времето е чудесно - малко облаци, малко слънце, топличко е. Прогнозата за дъжд и гръмотевици сигурно ще се сбъдне малко по-късно надвечер.
Нямаме нищо за хапване /нали липсвахме цяла седмица/ и днес ще сме на сухоежбина. Може да пробвам сладката манджичка на ПИПИ. Става ли с печени чушки от буркан?
За Златоград може да ми се отвори парашутът, но вероятността е много малка. Все пак надеждата умира последна. Стискайте палци, моля.
Оставям ви да се радвате на остатъка от деня и да ви е слънчево и времето, и в душите 🤗

# 427
Кассс, прекрасно е при теб! Приятно кафепиене на всички по икиндия, включително и на мен Wink
Мамси, стискам ти палци за Златоград!

# 428
  • Вила Великула
Мамси, става с чушки от буркан, но да нямат киселина.
Стискам ти палци за Златоград.
Кассс, напълни ми очите с тези рози.

# 429
Добър ден от мен!
Диди, видях снимки на Неда. Прекрасна е! Пожелавам  и животът ѝ  да е прекрасен!
На Софи браво за спортните постижения!
Толкова персонални  коментари. Но съм ви прочела мот а мо!
Аз ходих до центъра. На пазара ми прилоша и се наложи да седна при един търговец, докато ми премине. После пак на 2- 3 пъти сядах на пейки. Не знам на какво се дължеше. Не бях хапвала нищо, но аз по принцип не закусвам. Възможно е да е паднала захарта. У нас премерих кръвното и беше добре.Имах планове да обиколя магазини, но се прибрах. Исках да купя на девер ми малък подарък, защото  от днес е волен пенсионер. Нищо, другата седмица евентуално.   
Сега ми няма нищо.Пу, пу, да не чуе дяволът!
Сега ще подготвя последните тренировъчни тестове за четвъртокласниците, които ще направим в понеделник.  Във вторник и сряда е външното оценяване.
За сега дочуване!

# 430
  • София
Касс, чудна градинка, направо се замечтах да ти правя компания на кафето!
Грах готвим редовно, цената му хвърчи, Боряна ще забогатееш!
Мамси, имаш ги палците! А дано!
КАГ, най-вероятно ти е станало така, защото времето се стопли внезапно. Всяка пролет имам такива изпълнения. Дано е безобидно!

# 431
  • София
Хайде и аз с кафенцето при вас.
БОРЯНЧИЦЕ, нали вече си знаем и кътните зъби, та с мисъл за теб споменах целувките. Знаех си, че ще последва коментар. Stuck Out Tongue Winking Eye Не го посрещнах с целувки. Покитайчих ги. Отидохме до китайския, обядвахме и резервирах маса за понеделник, 2. юни, от 17.00 Връзвайте котките и идвайте. Grinning
КАГ, от затоплянето може да ти е паднало кръвното. Пролет и есен стават такива неща. Пролет кръвнишкото пада, а есен се вдига. Полегни, почини си и всичко да е наред. Hug
КАССС, красиви са ти розите. Добра стопанка си.
МАМСИ, ще има ли още празнични дни, посветени на розата? Как са ти резултатите при разните ...лОзи? И аз стискам палците за Златоград. Заслужена награда ще да е това пътуване за теб.
МЕРИАН, пратете детето на лагер. Нека се социализира, да става самостоятелно. Ходатайствам. Grinning
ТАНУ, толкова ли не можеш да останеш до понеделник? Кажи на агрофитнеса да те чака. Ше го оправиш след това.

# 432
Тану, ела в понеделник!

# 433
  • Варна
Ехооооооо....... Тук съм, но няма с какво да се похваля!  Misc Gun
За Златоград със сигурност отпадам! За съжаление от седмица престанах да си мечтая дори.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЯНУШКА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО С  ГАЛЕНКА И НАСКО ДА МИНЕТЕ ДА МЕ ВЗЕМЕТЕ ОТ КЪЩИ!  Kissing Heart  Не се чувствам достатъчно стабилна за да тръгна на този дълъг път и да не ви притеснявам и да не съм ви в тежест. Много съжалявам, но това е!   Disappointed Relieved
Нито лекарства, нито мазила, нито масажи, нито диета помагат..........
Пожелавам ви хубаво време и прекрасно настроение, а аз продължавам с лечението!  Flowers Four Leaf Clover

# 434
  • София
Момичета,здравейте!
    Не съм се отбивала тук дълго време.Да не мислите,че съм празнувала Спасовден под някой Росен! Нападна ме много работа,от няколко страни.До снощи беше големия зор,а днес се хванах да разрина прасарника,че от понеделник пак няма да имам никакво време.Няма да мога да дойда на срещата,но няма и да мога да ви звънна тогава.Не искам да пиша тук,Фло ще ви разкаже на срещата с какво се занимавам.
   На абитуриентите Неда и Никола пожелавам щастлив старт в живота! Да станат студенти!
   Мериан,честито спортно постижение на Софи!Да се похвалиш скоро с още по-нов колан!
  Големият ми внук също тренира кик бокс,но сега има проблем и не се знае дали е от тренировките.В неделя е цепил дърва с баща си/те по това време докарват дървата за следващата зима/,във вторник е бил на тренировка,а в сряда се събудил с много надута дясна ръка.Направили са снимка,няма счупено,нити пукнато.Ортопедът е обездвижил ръката с гипс.В понеделник ще ходи на контролен преглед,дано малко да освободят пръстите,че не може да пише.След 20 дни ще има матура и не бива да я отлага.
    Излових охлювите.Те бяха само 4-5 много мънички-в марулата.Купих препарат,но да пръскане не се стигна-изплашиха се от това и изглежда умряха от страх.Сега гледам има едни малки раирани мушички.Подозирам,че това е трипс.Закачих им от жълтите лепенки,но имам препарат и за тях.Ако не се залепят всички,ще ги подгоня с пръскачката.
   Това е при мен.Чакам Златоград с нетърпение.
   Чаф!

Общи условия

Активация на акаунт