КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 571
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Добро утрооо!
10° е но няма вятър и на мен почна да ми мирише на топло време Simple Smile .
Като гледам от днес започва да се увеличава температурата всеки ден с 2-3 ° до като стигне 30, а след това плавно намалява до двайсет и няколко.
Хайде - понеделнишката среща я обявявам за  summer time . - вадете летните дрешки Simple Smile .
А сега ви желая хубав ден и до следващо писане.

# 406

Добро утро, да е добър денят!

# 407
Обожавам теменужки! Борянка, благодаря!
     Добро утро!
Изпуснала съм част от снимките на Неда, но тези от Любо видях. Красавица!
     Ще ми се да дойда в китайския. А дано!
      Тази сутрин се събудих рано и пия кафе на терасата, увита с олекотената завивка. Много ми е приятно.
 Днес към 10 ще очакваме дребосъчковците. За закуска ще варя макаронки със сиренце, а за обяд пълнени чушки, които дядо им снощи сготви. Предвидила съм и десерт.

# 408
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Наспахме се, закусили и пили кафе и сега всеки с ангажиментите си. Мама на диванаТа и пред телевизора, а мен ме чакат пералнята, банята за миене, коридора /искам основно да почистя/, но след като дойдат момчетата от фирмата за пране на килими да изнесат килимите от хола и пътеките от коридорите. Утре с помощта на племениците ще поизхвърлим стара техника /два огромни телевизора поне/, стар килим и ще видя още какво ще докопам и ще чистя основно в спалнята, за да постеля новия килим, който вчера купих.
После залягам над компютъра, че работата мен чака. Заа обяд имаме боб, а за вечеря желанието е да и направя "сладка манджа". Казвала съм ви преди рецептата. Това е нещо, което баба ми правеше и много обичам. А е и много лесно. Печени червени чушки се запължват, вадят се от олиото, добавям лъжица брашно и сол и доливам прясно мляко да стане като сосче, връщам обратно запържените печени чушки и оставям малко да покъкри с тях. Соса става леко червеникав и после топиш залци и ядеш. Много вкясно.
За китайския няма как да се присъединя, защото ми е далече и не мога да оставя мама толкова време сама. В час пик с колата до там ще ми е около 40 минути в едната посока. Но да стискаме палци за Златоград.

# 409

Добро утро Coffee

Поздрави от Казанлък - днес сме на юбилей на братовчедката Да ни е жива и здрава Heart

Хубав ден на всички!

# 410
Добро утро!
               Пипи, тази сладка манджа е от региона, в който е роден баща ми. Капанска е манджата. Много я обичаме, но в нея последно добавят кубчета сирене. Само лекичко да омекне.
               И тук по малко просветва и дано вече не вали.
               Днес момичето ми излита и се връща на работа. Девойката още не съм видяла за да разбера доволна ли е. Не съм видяла и всички снимки.
               Спокоен и щастлив последен ден от месеца.

# 411
  • някъде другаде
Добро утро!
 При нас е облачно , но не вали!
Сложих да се пече един бял ориз с пиле за обяд и пия кафе. Пена е в действие. Ще ги преместя в сушилнята и след това ще си направя дежурната разходка.След обяд ако не завали ще кося тревата.
Хубаво да се наприказвате на срещата в понеделник. Надявам се на всички , които им се появиха проблеми и не могат да дойдат на Златоград да се разрешат и да дойдат.
А и да се похваля снощи си проверих резултатите на чернодробните , в норма са. Дано и доктора във вторник каже , че нещата са добре.
Хубав ден , момичета!

# 412
  • Вила Великула
Дидия, сега може да се окажем и роднини. Баба ми и дядо ми живееха в едно село между Търговище и Попово. А капанците са точно от Разградска и Търговищка област. Иначе баба ми е от Беломорска Тракия - родителите и са изселници от едно село в Гърция, а рода на дядо ми е от Еленския балкан. Родителите на баба ми са от Кутурджа, едно от опожарените села през 1913г. когато е бил геноцита над местното население. Повечето от оцелелите са избягали в Поповско и са се населили там, като пълвоначално са правели землянки, в които са живеели.
Тони, чудесна новина. Дан ода нямаш никакви здравословни проблеми повече и да се отдадеш на пътешествията.

# 413
Пипи, и моя баща е от този регион. В Попово живееха брат му и сестра му. Само той е дошъл в София. Сега там са първите ми братовчеди и някои от децата им. Другите са в Калифорния. Така, че като се видим ще уточняваме! Yum
                 Тони, стискам палци и докторът да каже, че си добре!

# 414
  • София
Здравейте, искам само да се върна към вчерашния ден - много красива Неда и рокля, дано успее в живота!
Хубави планове имате всички, успех в осъществяването им!
Ние пътуваме към състезанието на внучката.
Надявам се, че в понеделник ще успея да се присъединя към хубавата ни групичка!
С надежда за хубав ден!

# 415
Мериан, успех на внучката! Trophy

# 416
  • София
Добро утро, хубав ден.
Е, намусено, хладничко, но все пак нов ден, в готина компания. Grinning
Чакаме абитуриентката ни да се наспи и да сподели впечатления от първия бал. Баба ще я интервюира. Simple Smile
Браво, ТОНИ! Супер новина - докторът какво друго може да каже?
МЕРИАН, пожелавам победа за Софи. Много да викаш и да я подкрепяш. Едно време бях много темпераментна баба в публиката, когато внуците имаха участия!
ПИПИ, ДИДИА, току вижте, че излезете рода. Знае ли човек? В началото на 1930 и моя дядо се е изнесъл към Шуменско, но много бързо са се върнали. Перник тегли като магнит. Stuck Out Tongue Winking Eye Все пак, там са останали "наши хора". Отиде си татко, загубих контактите...
МАКАВЕЛИ, добави към вашите пожелания, още едни - да е здрава, да е бодра, да е дълголетна. А за годините - да не се кОси. Нали сме се разбрали - обръщаме ги в Евро и стават на половината на годините в левове. Stuck Out Tongue Winking Eye Весело да си изкарате. Как е времето в Казанлък?
ТЕТКЕ, къде го намери този златен мъж??? Освен всичко друго и пълнени чушки знае да направи.
БОРЯНЧИЦЕ, днес какво си замислила? Първо да те гушна Hug, да получиш заряд и после - в атакаааа - до хоризонта и обратно.  Grinning
КЛЕЧИЦЕ, замирише ли на топло, ще замирише и на море. Хубав ден!
Тези дни нали Ромео го няма, а аз по цял ден въртя волана, та изобщо не стигам до печката. Днес ще се правя на готвачка. Хайде да запретвам престилкта и да хващам точилката. Blush

# 417
Мериан, ще чакам да се похвалиш с успех на внучката!
Фло, дедо мили, златни с конкурс съм си го избирала. Няма майтап Wink Пу-пу!
Поздравче с тази песен на Николина Чакърдъкова
https://music.youtube.com/watch?v=M6WRCbotuvk&si=ckpuLX2t6_p_lTR8

# 418
Ехооо, затъжихте ли се за мен Simple Smile - пак съм тук Simple Smile Wink .
В метрото съм.
Вчера Красива Бела питаше къде ходя с метрото -  на фитнес, маце, на фитнес. Казвайте коя иска да я водя с мен някога.

Изчетох ви.
Мериан, успех на внучката !

Тони, браво на теб!
Пушка си, само така!
А за всекидневните разходки много ти се радвам.

Излъгах ви май аз, че мирише на лято Simple Smile .
То на мен ми е замирисало още от март, ама то щото много го искам аз лятото.
Ама пък ако не дойде тук, аз ходя при него Simple Smile - вече имам резервация с внука за началото на юли да ходим при лятото Simple Smile .  И командировките на Чарли с уредени - и за 13 .6. и за юли.
Всеки луд с номера си - някои правят ремонти и сменят обзавеждане, аз превръщам всичко в морета Simple Smile  и си живея в кочинката Simple Smile Wink.
Светът и живота станаха непредвидими, ако мога да изживея нещо хубаво, не е за изпускане.
Някой пък да не ми се засегне сега, говоря за себе си.  
Не завися от никого и на никой не съм длъжна с нищо - само Чарли ми е спънка, но пък толкова си го обичам, че за него бих се лишила от всичко друго.

Тетка, превари ме, но после ще те видя.
Стигнах.
До тук с писането.

# 419
  • София
Е все съм чела истории за това как са се намерили двама луди млади, за обяснения в любов, но такова обяснение не бях чувала. Браво, ТЕТКЕ, все така да ти е на сърце - бабино бонбонче.
Ромео ме провери къде съм, как съм, пъруват със сина и скоро ще се прибере. А манджите ми са до никъде.
Ще го гощавам с целувки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт