От тук нататък да и върви по вода.
И аз бях на изпращане днес - вече си имам мини абитурент. Мрънчока завърши първия етап от борбата с МОН - предучилищната е успешно овладяна. Имаше концерт, тоги, дипломи, хвърляха шапки весели дечица. Не подозират какво ги чака от септември, цели 12 г.
Да отговоря на който ме е споменавал.
Клечи, по въпроса с кучета - мрънчоците никога не пипат или галят чужди животни. Поне това успях да им набия в главите. А и тя не е изплашена от куче. То тичало по тротоара, блъснало мамка и, тя се стоварила върху нея. Междувременно кучето избягало.
Фло, шината няма нужда да се слага заради мене. Златния я слага заради всички - баща му и Ани на работа, децата на градина, а той цял ден подпира дивана. Днес за тържеството я беше свалил и много артистично куцукаше, докарваше го на Чарли Чаплин. По едно време забрави....
Кас, впечатлена съм от броя домати. Дано и природата помага и съберете голям урожай. По въпроса за отношението - споделеното тук е малка част и възможно най-безобидно. Ако изброя цялостното поведение от 2 г. насам ще се хванете за главите и ще ме обявите за невменяема, че го търпя заради децата.
Всичко най-хубаво пожелавам на Неда!
Стоеше и прекрасно с тоалета. Това е накратко. Сега чакат да се обади, когато излезе от ресторанта и ще и занесат дрехи за дискотеката и Габриел ще е с нея.