КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И от мене попътен вятър на Неда!
От тук нататък да и върви по вода.
И аз бях на изпращане днес - вече си имам мини абитурент. Мрънчока завърши първия етап от борбата с МОН - предучилищната е успешно овладяна. Имаше концерт, тоги, дипломи, хвърляха шапки весели дечица. Не подозират какво ги чака от септември, цели 12 г.
Да отговоря на който ме е споменавал.
Клечи, по въпроса с кучета - мрънчоците никога не пипат или галят  чужди животни. Поне това успях да им набия в главите. А и тя не е изплашена от куче. То тичало по тротоара, блъснало мамка и, тя се стоварила върху нея. Междувременно кучето избягало.
Фло, шината няма нужда да се слага заради мене. Златния я слага заради всички - баща му и Ани на работа, децата на градина, а той цял ден подпира дивана. Днес за тържеството я беше свалил и много артистично куцукаше, докарваше го на Чарли Чаплин. По едно време забрави....
Кас, впечатлена съм от броя домати. Дано и природата помага и съберете голям урожай. По въпроса за отношението - споделеното тук е малка част и възможно най-безобидно. Ако изброя цялостното поведение от 2 г. насам ще се хванете за главите и ще ме обявите за невменяема, че го търпя заради децата.

# 391
В нашия квартал пак заваля, пък и слънце се показва Simple Smile Всичко най-хубаво пожелавам на Неда!
Аз от сутринта се боря отново с некадърни лични лекари, които не могат да препишат както трябва списък с 8 лекарства. Миналия път исках рецептите по ЗК за един месец, два пъти ходих да корегирам, накрая купих на свободно. Този път исках тримесечни рецепти. Уж всичко точно, а от 8 лекарства три сгрешени. Хайде пак обратно. Клюцаха по клавиатурата, оправено било. Друг път! Пак грешка. И не си вдигат телефона гадовете. Седем километра ми е в посока ЛЛ, отделно чакането. Бясна съм на тези некадърници. За нищо не стават!

# 392
Ето съм! Благодаря отново за пожеланията към нашата девойка.
                  Денят започна с малък фал. Фризьорът забравил и го чакали 40 минути. Като се прибра у нас взе гребена и фризурата отиде на кино. Каза, че не се харесва така. От тук нататък всичко си беше топ. Гримира се, облече се и си беше нашата Неда без помпозни прически и тежък грим. В заведението градината беше супер. Не бях я виждала и си представях друго нещо. Много стилно направено и всичко може да се отвори. Ние отворихме само едната стъклена стена. Снимаха се в началото и времето беше хубаво. Дори изгря слънце по едно време. Зетят пусна записи на голям телевизор с нейни песни, като по-малка и тя запя. Смяхме се много, защото чичо и не помни текста на песента, която пяха заедно и направи импровизации. Габриел почти нищо не разбра от майтапите, защото отначало му превеждаха, а после го позабравиха. Руми и Росен , преподавателите и по пеене и пиано, дойдоха и се получи един малък концерт. Беше спокойно и весело. Любо се изявяваше, като фотограф и още не съм видяла какво се е получило. Снимахме и с телефоните. Потеглиха към Народния театър , там се събираше класа и Ран се обади, че в центъра вали, а при нас грееше слънце. Заваля малко преди да си тръгнем, но то си беше за кратко и слабо. Та сме доволни от времето. Пристигнали са до Милениума без дъжд. Все пак тръгвайки облече бялото палтенце. Yum Стоеше и прекрасно с тоалета. Това е накратко. Сега чакат да се обади, когато излезе от ресторанта и ще и занесат дрехи за дискотеката и Габриел ще е с нея.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 22:58 от Didia

# 393
  • някъде другаде
Много е красива и нежна Неда. Добре , че и времето е задържало да не вали.
Дидия , вече трябва да си спокойна. Хубав празник се е получил.
Тетка , неприятна история. Успя ли все пак да вземеш лекарствата?
Айша , и ти на бал. Много харесвам детски празници. Малките деца са толкова искрени.

# 394
Дидиа, благодаря !, че сподели с нас този празничен за вас, а и за нас ден!
Благодаря и за снимките, които ни показа!
Момичето ни е прекрасно !!!
Приказна принцеса ни е красавицата Неда!
Повтарям се сигурно, та може и да се потретвам - но пак пожелавам на милата Неда, щастлив и интересен живот!
Такъв, какъвто тя го вижда в мечтите си!
Да е обичана, да е успешна и с лекота да постига всяко свое желание!

Може да е срамно, ама аз вече се прикреватих официално .
Изморих се днес - разчиствах едни авгиеви обори на които се каня осем години - едно килерче с домашни  инструменти.  И колкото и да съм Плюшкин - изхвърлих две торби от Билла с чаркалаци и кабеляци.  То инструментите не са кой знае колко, че двамата мъжове, които живяха тук поизнесоха много неща, че уж на мен нямало да ми трябват, но няколко вида отверки и клещи са останали.

Студено ми е.
Чакам от утре времето да се оттласне от зимната пролет и да заприлича на късна пролет, че ей го лятото вече чука на вратата.

Мислих си днес -
помните ли, миналата година по туй време вече стягахме багажа за Русе.
И тръгнахме в пролет от София, а доведохме лятото на 2 юни, когато се прибирахме....
Помните ли, когато с Кассси  търсехме места за вечеря в ресторантите по Дунава, каква жега беше ?
И на вечЕрите в ресторантите на открито, колко приятно топло беше ?
Еххх, спомени хубави....
Сега Златоград....
Цяла година го чакаме...

# 395
  • София
Момичета, впрегнах коня след каруцата - първо ще пиша, а после ще чета. Stuck Out Tongue Winking Eye
Говорих с бат'Павли. Днес той е рожденик. Приготвили са се, очакваха щерките и зетьовете. ГЪБКАТА е радостна! Напоследък разглеждат албуми със снимки. Аз му изпратих снимки от бала, той ги е показал и когато й казал за Ромео, че е летец, тя се е възпротивила. Намръщила се и започнала да казва Не, Не и да маха с пръстче! Явно вече прави връзки. Спомня си нещата. Ако искате пратете ми по някоя и друга снимка, ще им ги препратя, та да разнообразим нашето момиче.
Като споменах снимки, да ви благодаря на всички за милите и хубави пожелания и коментари. Имаше и весели, и закачки. Благодаря ви!
Има ли желаещи за Китайския? Ако искате една междинна среща  преди Златоград, хайде в понеделник, на 2.юни от 17.00 в нашия китайски, на голямата стъклена маса. Grinning
Отивам да чета.

# 396
Ооо, може и да съм се прикреватила и удрямала , но щом е за среща първа писта съм Simple Smile
Повеждам списъка - 17.00 прекрасно ме устройва, че през деня имам разни насрочени ангажименти .
И тъй - понеделник 2 юни от 17.00

# 397
  • София
Фло, аз съм ЗА китайския.
Довлачиха мрънчоците,  мамка им успешно ми вдигна кръвното от 115 на 145/85 и се изнесоха бързо.
От тържеството и ресторанта с мини абитурентите я заболяла глава,  било много шумно. Пробва да си го изкара на мене....
На въпроса колко вода е изпила днес само се пули.

# 398
Дидия, прекрасна Неда!
Хубава двойка са с Габриел.
Хареса ми роклята, купена или поръчка? Страхотен тоалет.
За Златоград - отпадам.Синът ми идва и тръгваме по доктори.
 Нещата не са добри, не мога да го оставя сам.
Не зная вече от кога съм била добре.

# 399
Дидия, браво на красавицата! Прекрасни са с момчето, здраве и късмет!

# 400
  • София
Дидиа  много е хубава Неда. Кой е кавалера на снимката?
Фло, пратих ти компромат на гадния вайбър.

# 401
Yum

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 08:27 от Didia

# 402
  • София
Прекрасно момиче - елегантно, фино, естествено, красиво с младостта си! ДИДИА, поздравления, изключително сполучлив избор на тоалет! Много са сладки с Габриел. Да се веселят, да се забавляват, да им е хубаво! Остават незабравими спомени, за цял живот! Момичетата винаги са по-интересни - тоалет, грим, прическа, обувки, чантичка,  бижута.
Нашия план за розобера пропадна. Утре и двете внучки са на урок по математика, а по цялото протежение на подбалканския път го дават дъжд и гръмотевични бури.
Отивам да спя, че главата вече ми дава заето. Лека нощ и на вас. Прегръдки! Hug

# 403
Айша, кавалерът е Габриел. Миналата година беше по обмен в приятелката и. Той е от Белгия и дойде специално за бала за няколко дни.
               Красива Бела, роклята е от някакъв бутик. Не знам точно кой. Тя си беше набелязала няколко, но още в първия купи роклята. Нанесоха корекции, че тя ни е мъничка. ММ и сега измърмори, че роклята е дълга и...да не се спъне. Yum Стискам палци да решиш проблемите си! Дръж се, момиче!
               И аз искам среща и ...... дано котките са в чувала!

# 404
Вървете си разкажете , с писане не може такъв обем емоции.
 Да се направи място за  кандидатстудентските, изговорете си тези.
 Приятно е за хубави неща да се чете и говори.

Общи условия

Активация на акаунт