КГБ = Клуб на Готините Баби - 233

• 22 529
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро. Днес сме ранобудни, сън не ни хваща. Вълнуваме се покрай вълненията на ДИДИЯ. На Неда пожелавам един
слънчев, запомнящ се и изпълнен с емоции ден. Бъди здрава и целеустремена. Късметът винаги да е с теб 🤗.

# 376
Добро утро, приятелки!
На Неда желая здраве, да сбъдне всичките си мечти и  да има един незабравим празник тази вечер! Дидия,  чакаме репортаж, на теб също честит празник!
При мен рано сутринта имаше втора серия на филма  ,, куче в двора,,. Оказа се, че не влиза набедения ротвайлер на съседите, а един друг помияр, който е през два двора от нашия. Ония безхаберници не са обърнали внимание на дупките в оградата,  псето минава през тях, стига до нашия двор и се провира през един отвор, който нашите комшии ,, оправят,, 20 години. Като си правихме оградата,   им предложихме за наша сметка да сменим и тези 5 метра. Отказаха и от тогава така си стои. Сутринта в 6 на тия с кучето им обещах, че следващия път ще ги викна да дойдат с чувала, защото преди това ще извадя пушката от касата и ще я заредя с 13 нули,  като за глиган. На другите идиоти им обясних, че ремонта на оградата започва със или без тяхно съгласие. Омръзна ми,  това е 4-ти път. Цветя, соларни лампи, саксии, кофа за боклук,  всичко е леш. Отгоре на всичко помиярът е агресивен,  заляга,  хвърля се срещу нас, не искам да мисля какво ще стане, ако детето е в двора и това чудо се появи отнякъде. Аман от тъпанари, успяха да ме взривят рано  -  рано, събудих квартала.
Така,  доизлях си емоциите тук, сега мога да си продължа по план - пИятел,  готвене,  лаптоп...
На всички ви,  хубав ден!

# 377
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
На Неда в днешния ден и пожелавам много положителни емоции и успех във всички начинания. Днес няма да вали, предполагам.  На Дидия, да е най-хубавата баба на бала и да се наслаждава на емоциите на красивата си внучка.
Ениса, така като запаля сутрин - целия ден съм като пушка. Свършвам работа за два дни. А с безхаберни комшии е много трудно. Поне ние на село се оградихме все с наши приятели и си живеем чудесно. Само мястото до нас, което е "градина" /слагам в кавички, защото има доста ябълки, но за сметка на това не се подържа. Не е косено от години и е джунгла. /дълги години поради тази причина увещавахме собственика да ни го продаде, но той отказваше. Сега вече е доста възрастен и дори не идва да бере ябълките, но децата му не искали да се продава. Та затова ръся обилно със сяра около оградата, която ни дели с тях, но джунглата си е джунгла.
Клечи, не разбрах този път редактора коя дружка е прекръстил на Работа.
Майче, появявай се при нас по-често. Приятно ми е като те видя тук.
Другите момичета няма да ги изброявам по име, това Флото го може-само ще ви кажа, че много ви прегръщам.
Аз се захващам с работа. Чакам племеника следобяд да ме смени за малко, за да отида в офиса, че ще идват да засичат топломерите. После ще отскоча до Айко или до Домко за да купя нов килим за спалнята тук в апартамента на майка ми, че стария смятам да изхвърля. И не само него - два стари неработещи телевизори и ще видя още какво ще успея без майка ми да разбере.  Утре преди обяд ще дойдат от фирмата за пране на килими да вземат останалите килими. Каза ми, че трябва по-бързо да се оправи и да си стане самостоятелна, че скоро с тези темпове съм щяла да и унищожа къщата. Ако зависеше от мен всичко щях да изхвърля и да сменя с нови неща, но тя не дава.

# 378
  • в сърцата на любимите ми хора
ЕНИСА, много е неприятно да имаш неразбрани съседи. Както в къща, така също и в апартамент. За момента не мога да се оплача, но в старото жилище имах за съсед един ненормален старец и доста проблеми ни създаваше. ММ веднъж щеше да вади пистолета, едва го удържах.
Момичета, за огромно мое съжаление няма да мога да дойда в Златоград ☹️. Неочаквани и неприятни проблеми.
ПИПИ, какви пари трябва да платя за хотела? И на кого да ги преведа?
На теб успешно и безпроблемно разчистване на апартамента. Трудно старите хора се разделят с вещи - дали, защото са свикнали да пестят, дали заради спомените. Майка ми е точно обратното - много обича новите неща и само да й предложа нещо да сменим, няма отърване, докато не го направим. Хора всякакви. Да са ни живи и здрави.

# 379

“Бъди щастлив с малките неща, които животът дава. Това е най-добрият начин да се насладиш на деня си.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

На Неда - слънце в очите, вятър в косите, много късмет и прекрасно настроение Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
На баба Диди и компания - весел празник и приятно посрещане на гостите Heart
На всички вас - и усмихнат ден Simple Smile

# 380
Ето съм и аз! Добро утро! Отворих си очите в ранни зори с надеждата поне малко по-светло да е , ама не е. Витоша се е намръщила и почти не се вижда от облаците, но каквото такова.
                   Благодаря ви за пожеланията и мислите за моята девойка. Явно такъв ни е късмета. Искаме слънце, но го няма и дано слънцето бъде в сърцата ни. Слушам прогнозата и 17 градуса в Сф. Май дъждът няма да ни се размине. Да сме живи и здрави поне ще се запомни гадното време и дано емоциите са само положитени и спомените незабравими. Влизам в банята, след като си допия кафето и отивам да видя какво е настроението.
                   Спокоен ден!

# 381
  • София
Дидия, дано поне замалко се постопли като излиза абитуриентката! Пожелавам й много здраве, да си постига мечтите с лекота и да радва баба!
Жалко, че списъкът за Златоград лека-полека отънява! Дано нещо се промени и всички записани да се присъединят накрая!
Имали сме през годините много проблеми в неразбрани комшии и си представям колко ти е било неприятно тази сутрин, Ениса! Тази прекрасна градина да бъде съсипана, много жалко! Дано леко да върнеш блясъка на двора и повече не се повтаря случката! Как е пиятеля? Има ли болки или вече всичко е в миналото? Дано!
Желая ви слънце!

# 382
Добро утро и от мен! Flowers Rose
И аз започвам с пожелание за ден поне без дъжд за Неда. Стискаме палци, дано изчака децата и вали след като влязат в ресторанта! Диди, въпреки всичко, на пук на лошото време, като и ти си го казала, нека е слънчево в душите ви! Kissing Heart
Мамси, съжалявам, че няма да се видим и запознаем на живо в Златоград. Има все пак още доста време, дано пък се наредят нещата покрай теб и да успееш! Kissing Heart
Ениса, това с лошите съседи си е голям проблем и кошмар. Уреждайте по бързо ограда и каквото трябва и да си трошат кратуните!
Пипи, мама обичаше новише неща, но свеки обратно. Трупала, трупала стари вещи и парцали и сега ние изхвърляме. Не й става много приятно, но си мълчи поне.
Момичета, мястото в което сме настанили тези домати е 3 на 4-5 метра, не повече, то колкото една стая. Просто са на гъсто, ние и без това сме пишман градинари. Каквото стане, ей така да не е без хич. През миналите години, някога са ставали много хубави домати и зеленчуци и то без да ги обгрижваме ни кой знае колко, ни както трябва, понякога нищо не става. Сега с тази природа, кой знае, но здраве да е!
Изчезвам, пожелавам на всички спокоен и спорен ден! Гуш HugHeart Eyes

# 383
  • Вила Великула
Мамси, дано да се нареди всичко както трябва и да дойдеш. За хотела нищо не съм плащала, но ще говоря с тях дали ще трябва да се плати нещо за отказаните резервации.
Иначе по повод старите вещи, да ви разсмея малко с хумор от тази сутрин. Преди години като правихме основен ремонт на апартамента, беше през лятото и нашите си бяха на село, та ние се настанихме в апартамента им, като преди това направихме лек козметичен ремонт и пренесахме голяма част от нашите стари мебели. В това число и един трапезарски комплект от шест стола и маса, които са правени с истинско и то много рядко дърво - осен. Има много малко такива дървета в България. Масата е със стъклен плот, също изрязван по поръчка от закалено тъмно стъкло. Та майка ми ми обяснява как тази маса не и е удобна, защото не можела да се качва на нея да си бърше полилея. А отдавна са и забранени такива своеволия и естествено, че не го прави вече, но да си помърмори все пак.

# 384
  • някъде другаде
При нас заваля силно. Ако ще вали в София , да вали сега и да спира за бала.
На Неда желая най- вече здраве. Да сбъдне мечтите си и всичко , с което се захване да и носи щастие.
Това със съседите си е проблем. От едната ни страна е една жена , която си идва само август за две седмици. Преди майка и седеше по цяло лято. Тя си плаща на човек , който и поддържа двора.
От другата страна съседите са в Испания и беше джунгла. ММ направи дувар в нашето си место. Като се прибраха едно лято за малко и жената мрънка , че искала да и бил като отпред същия. Баща и тогава я скастри , че не е дала стотинка , а мрънка. От две години си е тук дъщеря им. Лятото всяка събота събира компании отвън и се правят луди купони. Целия квартал не може да спи.

# 385
В метрото съм.
Прочетох чуденката на Пипи Simple Smile .
Лелеее - нерде Ямбол, нерде Стамбул Simple Smile , а това, което исках да питам е за Танита . Как Танита е станала на  Работа идея нямам Simple Smile .
Поправих в публикацията, но не изтрих предишното - за наказание Simple Smile - нека се срамува Редактора Simple Smile , че му се присмиват на неграмотността Simple Smile .
И това ми било Редактор Simple Smile Wink .
Ама ха, той мене ще поправя Simple Smile - дебне пущината на най - неочаквани места Simple Smile .
Ама КГБ - то не спиии Simple Smile - веднага го изловихте, наймуната му мръсна Simple Smile .

Мамсиии, съжалявам.
Има ли вероятност от промяна и оправяне на нещата?

# 386
Тони, задръж го малко този дъжд при вас. Поне до към 19 часа. Yum
                 Не успях да видя девойката отишла е на фризьор. Ран е на лекции.
                  Ето какво измислих за подаръка ни! Шоколадово изкушение, японското коте на късмета и щастието и....нещо, което тя ще реши какво да си купи или къде ще пътешества!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 11:17 от Didia

# 387
Тук заваля, мокро си е , но съм съгласна да дойде насам и  освободи София, за абитуриентите да е поне сухо.

# 388
Каквото , такова,!!
И с дъжд и без всичко ще мине!
Успех на децата!
Клечи, какво правиш в метрото?
Мамси, защо има проблем за
Златоград?
И при мен се очертават проблеми,
но  да видим

# 389
Неда да преживее прекрасен бал, на който да се чувства като истинска принцеса!!!  Да бъде най-красивото цвете сред другите красиви  цветя!!!

Общи условия

Активация на акаунт