"'Днес се пиша ударник - седмицата я изпълних предсрочно
. Даже за днешният ден освен всекидневната вечерна разходка и ядене на куче и баба и разчистване след това нямам нищичко планирано . Браво на мен, браво Клечке, голяма си въртокъщница
... като лисицата с опашката, всичко нелицеприятно е скрито - покрито:) .Израза за булката и Спасовден го употребявам чат-пат, ама хал- хабер си нямах от къде е произлязъл.
Благодаря, адашке Фло, че го сподели с нас. Беше ми интересно да го прочета.
Хайде, Диди, не остана
, дойде момента, още мъничко.Стискам всички палци да не вали поне докато влязат децата в ресторанта.
Ето, по моя сайт, по който следя прогнозата днес го дават 70 % вероятност за дъжд, с още не е валяло. Утре е само 60 %, почти на кантар .
За разсади, зеленчуци и цветарство съм пас . Аз съм животновъд - отглеждам куче и мене си
.Даже куриозното, а и срамното е, че аз дето толкова обичах китки и си ги обгрижват, като свои дечица сега съм неглижирала една саксия с любимия ми антуриум още в транспортната саксия .
От Цветница седи така - трябва по- голяма саксия и почва да му купя ама кой да се сети.
Това време е само за прикреватване - и облачно и хладно. Още устисквам да не си включа климатика, та да видим дали ще мога да дочакам топлото време.
18° е, не би трябвало да ми е студено, не знам от къде идва това гадно усещане за некомфорт.
Хайде, до по- късно.
Аз ще се ,,поразходя"" из и -нет пространството