Отговори
# 660
Eşref Rüya

Трейлър за финала на сезона

— Чухме, че след като Ешреф си тръгне, Кадир ще заеме неговото място. Тези мъниста, намерени в колата, принадлежаха на Кадир.
— Как е могъл да направи това?
— Как можа да направиш това на сираците?
— Просто исках да ме обичаш.
— Сподели хляба си с нас и го намаза с кръв, нали?
— О, Ешреф, ти изостави сираците! И ни остави сираци.
— Значи, ти избра сираците. Ти направи своя избор!

Момичета, епизодът беше страхотен. Абстрахирам се от недоразуменията в полицията. Имам предвид само историята на Нисан и Ешреф.
Хареса ми неочакваният обрат. Ешреф разбра от фотографа, че е открил Руя.
Ще коментирам по-късно. Само малко да си събера мислите.

# 661
# 662
Ох и аз не мога в момента нищо да коментирам, щото и аз не мога да си събера мислите от това, което ни поднесоха. Казвам го в хубавия и добър смисъл. Страхотен и невероятен и емоционален предпоследен епизод преди финала на Сезона с обрати и решения.  Не ми хареса само че на  гълъбчета не им позволиха да имат своята красива приказка нощ и момент и трябваше да се върнат в реалността.  Актьорската игра на всички е Зверска и най вече на нашият патрон - любимец.Heart

Хубаво е че Якуб разбра какъв в Кадир и че не заслужава да оглави "Сираците".

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 00:31 от femmi2

# 663
Да ама тук не е целия фрагман. Кадир посегна на Якуб баба и май ще го убие. Дали  Ешреф ще успее да спре Нисан не се разбра. Head Band

# 664
Да ама тук не е целия фрагман. Кадир посегна на Якуб баба и май ще го убие. Дали  Ешреф ще успее да спре Нисан не се разбра. Head Band
Сега пуснаха целия фрагман:

След малко ще се заема и с него, а сега да се порадваме на Чачо и Демет - репетиция на танца:

# 665
Леле , Кадир и на Якуп ли ще се посегне ? Този е по луд и от комисарката. Ама май са един дол дренки. FlushedHead Band

Благодаря за гифчетата от репетицията на Зейбека. Пу, пу страхотни са нашите. И репетират с дрехите от сериала.

# 666
Eşref Rüya

Епизод 13

Специално въведение

— Чухме, че след като Есреф си тръгне, Кадир ще заеме неговото място. Тези мъниста, намерени в колата, принадлежаха на Кадир.
— Как можа да постъпи така с теб?
— И как можа да направиш това на сираците?

— Просто исках да ме обичаш.
— Сподели хляба си с нас и го намаза с кръв, нали?
— О, Ешреф, ти изостави сираците! И ни остави сираци.
— Значи, ти избра сираците. Ти направи своя избор!

Охх, в главата ми е каша. Нямам никаква идея какво ни очаква на финала на сезона.
Питам се - Ешреф ще пожелае ли да види Руя и дали изобщо ще разбере, че Нисан е Руя. Какви кукички ни пуска сценариста и как ни кара да гадаем.
Но това определено ми харесва. Не си падам по прогнозируемите действия.
Нека се терзаем сега, но да се радваме на края. Hands Pray

# 667
Благодаря ви на всички приятно ми беше както винаги да сме на онлайн кино тази вечер.

Благодаря и за фрага и превода.Flowers Hibiscus

Помислих си  че разбра че Рюя е Нисан , то не било така. Дедектив ли е фотограф ли е  му каза само че я е Намерил и той се разплака и толкова години е чакал да чуе това че не се усъмни дали е вярно и защо точно в този момент от живота му когато се влюби отново и трябва да вземе решение и го притискат.    

И да си призная ме разочарова, че избра "Сираците" пред любовта си. Тъкмо се изправи пред страховете си спря да се бунтува вътрешно и си призна любовта пред всички и е  щастлив и спокоен усеща уюта и топлината. Разбирам  го донякъде  пред много труден и невъзможен избор е защото те са му семейството, подкрепата и целият живот след кошмара, който е преживял от малък. Има много отговорности и задължения  и сега още повече след решението да е наследника на Якуб баба.  

Няма да остави Нисан да си тръгне и ще я намери и така ще разбере, че това е ТЯ от там където е започнало всичко. Heart

И още нещо как се прибраха толкова бързо от Шиле и двамата?  Не знам на колко километра от Истанбул е но още когато гледах онлайн се ококорих и ми направи впечатление. Но си казах това е филм всичко в възможно прелитат като ракети скорострелно , а Чаатай - Ешреф е доказан Супермен със свръх сили дори с прободна рана кървяща.

И при поредното посещение вечерта отново не видя тази снимка, която всеки път е до носът му направо ни боде очите и само трябва да се обърне и огледа. Толкова е близо до истината още от началото , а се измъчва.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 12:20 от femmi2

# 668
Феми, ще има доста да се кокорим ако сценаристът продължава в този дух. Има някои сцени направо съшити с бели конци.
Етем започва нещо добре и после оплеска всичко. Аз тази вечер в желанието си да споделям диалозите, изпуснах някои моменти, но се надявам още утре да изгледам епизода с превод.
Не можах да разбера как фотографът разпозна в лицето на Нисан, Руя? Дали и тук няма пръст Чийдем, която му е подхвърлила подсказки.
И прекалено много "героизираха" Комисарката. Тя се оказа най-умела в манипулациите и успя да заблуди цялата полиция. Блудкаво ми стои разкриването на доказателствата, уличаващи Сердар.
Да не говоря и за Афра, че това момиче ми скъса нервите. И нея не знаят какво да я правят и току я "насаждат" навсякъде. Уж беше в хотела, а посрещна сестра си в дома им. Ама филм да става...

Рожденият ден на Неджип Мемили отдавна мина, но сега виждам това клипче от снимачната площадка.

# 669

Хубаво ароматно кафенце за тонус и цветно настроение за деня и след снощния динамичен епизод с обрати. Това най ми харесва в сериала че е непредвидимо и завършва загадъчно и интригуващо.

Сънен рошко пу , пу. Като таралежче сладко:yum:

Утрото е добро с покачването на цифричките и сме начело във всички категории. Hands Clap Конкуренцията я разбихмееее и отвяхмееее особено в тотала . Hands Muscle Знаех си че ще си върнем позициите. Турският зрител е оценил хубавият епизод и романтиката. Все пак сериала освен екшън се води и любовна история и драма и това е в основата и заглавието на сериала и най вече  пресъздаването от  главният герой и актьор. Wink

Статистика на Адба за най обсъждани актьори до този период. В петицата сме. Hands ClapHands Muscle

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 19:13 от femmi2

# 670
Здравейте, дами!

След бурната нощ и кана кафе не стига.
Преминахме през цялата гама от емоционални състояния.
От искрената радост, че най-после EşSan са заедно, сами и щастливи, после пък чувственият танц ни обезоръжи.
Наслаждавахме се на макс на танцувалните умения на Чачо, който с пластичната и гъвкава Демет направо ни разтопи.
Очакваше ни и гореща нощ, но сценаристът ни "поряза". Сложи бързо край на вълшебните мигове.
Беше ред на разочарованието от скалъпените последващи действия.
Рейтингът е много добър, но това според мен се дължи само и единствено на главните актьори, тяхната блестяща игра и милионите им фенове.
Ако Етем не подготви през лятото една силна история, изпипана от всички страни, есента дори и Чачо, и Демет няма да успеят да спасят продукцията.
Цитат
Televizyon Dünyası
#EşrefRüya се класира на първо място в категориите TOTAL, AB и 20+ABC1 с епизода, излъчен снощи! 👏

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 12 /ОЧАКВАЙТЕ/

“Най-приятни са миговете, които не сме очаквали.”

Ведро настроение, усмивки и много любов през днешния ден ви пожелавам!

# 671
Ще си изясним още неща с бг превода и нашите си буквички и благодарим на всички!
Има какво да се коментира и разсъждава. Сложно и драматично , емоционално и бомбастичноооо... Освен, че е красиво и завладяващо и вдъхновяващо.

Оригинална от сайта на Дизилах

Чаатай е доказал, че може да изнесе цял проект на гърба си но в този случаи  успехът е Общ и нямаме проблем да го напишем и признаем. То е ясно че всеки си хвали любимеца и е пристрастен и кой как играе и пресъздава емоции.  Главните актьори и двойка ни омагьосаха с енергия и взаимодействие и визуално също си подхождат и народа им се радва и подкрепя. Затова преди написах, че продуцентите нацелиха формулата макар че не винаги е гаранция , като си известен и опитен и не се получава с всеки. Разбира се и екипа зад камера е много важен и те се справят перфектно. Сценария също е добър с някои изключения. Трябва да се изпипат още нещата и Етем да не е толкова жесток и драматичен и да  ги остави да се порадват на щастието и любовта си дори и за една ,две нощи да е или дни. Лятото ще има време да помисли и пише и да не е на парче както се случва по ТВ.
Щом снимаха края с обратния похват значи нещата може и предварително да са ясни и написани вече. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 21:29 от femmi2

# 672
# 673

Вълнението е на върха си в поредицата „Eşref Rüya“:
Легендарната любовна история стига до финала:
Чаатай Улусой очарова с актьорската си игра...

Дългоочакваният сериал по Kanal D, „ЕEşref Rüya“, продължава да приковава зрителите към екрана със страстната си любовна история и завладяващ сценарий. С участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, продукцията привлича вниманието с изненадващи развития, докато се приближава към финала на сезона си.

11.06.2025 - 22:48
Haber Merkezi
Голямата конфронтация наближава в Eşref Rüya
Сериалът „Eşref Rüya“ с участието на Чаатай Улусой („Ешреф Тек“) и Демет Йоздемир („Нисан/Руя“) , продължава да приковава зрителите си към екрана с новите си епизоди, излъчвани всяка сряда вечер. Сериалът, който привлече вниманието със силната си история, качествената актьорска игра и впечатляващата атмосфера още от първия си епизод, продължава без да забавя темпото към финала на сезона.

Любов, предателство и борба под един покрив
Пресечната точка между Ешреф Тек, който се опитва да оцелее в мрачния и могъщ мафиотски свят на Истанбул, и неговата стара любов Нисан, която го среща след много години, е един от най-поразителните моменти в историята. Тайните в миналото на Ешреф и голямото бреме, което Нисан носи, създават нов възел във всеки епизод. Сериалът, спечелил признанието на публиката с емоционалните си сцени, продължава да изненадва с вътрешните размисли на героите и неочакваните развития.

Критични развития към финала на сезона
Вълнението в сериала вече е във възход преди предстоящия финал на сезона. Докато чувствата между Ешреф и Нисан се променят, миналите сблъсъци между тях и големите решения, които предстои да бъдат взети за бъдещето, ще дадат на зрителите незабравими моменти в последния епизод. Особено позицията на Ешреф в мафията и ходовете на неговите съперници са сред елементите, които ще определят съдбата на сериала.

Успешен актьорски състав и силен продуцентски екип
Продуциран от Ай Япъм, сериалът е режисиран от майстора Али Билгин. Сценарият е написан от Етем Йозък и Локман Марал. Със силния си технически екип и внимателно подбрания актьорски състав, сериалът продължава да получава голямо признание с всеки епизод.

Лоялността на зрителите се увеличава
„Eşref Rüya“, който достига до широка публика с нарастващото си темпо и драматичните си развития всяка седмица, привлича голямо внимание не само в Турция, но и в чужбина. Особено в социалните медии сцените от сериала и актьорската игра са често обсъждани.

Вълнението около новия епизод продължава
Новите епизоди, излъчвани всяка сряда вечер по екраните на Kanal D, буквално приковават зрителите към екрана. Макар че има голямо любопитство какво ще се случи в предстоящия финал на сезона, зрителите с нетърпение очакват да се разрешат заплетените истории на Ешреф и Нисан.

# 674
Добре са нахвалили качеството на сериала и Чаатай  Улусой . Само така и то заслужено и без да са пристрастни . Цяло съкровище е .

Превода с бг буквички от плей ютуб
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 2cVDZF0fGbnG.html

И едно разкошно видео със снимки, направени от Демееет Simple Smile
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1933118958137135391

Снимките, които е споделила и снимала са чок гюзел. Браво! Добре, че е социална и общителна и енергична,  че на някой от колегите не  може да се разчита.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 16:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт