След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 203
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Май по-добре да са там преди 15-20 минути преди 8.

# 136
Да попитам от колко е матурата 😊
Моята вика, че ги искат в 8, а в 8.30 започвала.
Права е девойката, Руми🙂
П.п. Видях я на изпращането в училище, голяма красавица е!❤️

# 137
Да попитам от колко е матурата 😊
Моята вика, че ги искат в 8, а в 8.30 започвала.
Права е.
Само да добавя, че чак към 9 ще започнат да пишат. Докато изслушат инструктажа. Докато разпечатат и раздадат материалите.

# 138
Много е гадно да се явяваш болен на изпит.
Дано до утре сутринта всички болни да са по-добре!
У нас цари пълна неаинтересованост по отношение на ДЗИ. За автор и произведение не мисли, защото смята да пише есе. Няма и друг вариант, защото според мен изобщо не знае какво влиза в конспекта. А и надали някога е писал ЛИС.
Успех на децата!

# 139
  • София
Прозрение не, но моето казва, че все едно се застрелваш в крака, ако пишеш есе.
Единствено ако лис се падне тема природа 😂, ще пише есе.
Моето пък няма вариант да пише ЛИС ако иска да го вземе това ДЗИ.

# 140
На моя му е все едно кое литературно произведение ще се падне, защото твърдо си е решил да пише есе. Не знам защо толкова си вярва, че може да напише свястно есе. Не му е необходима оценката от БЕЛ и е спокоен. Все три щял да изкара.

# 141
Да, същата работа -все до тройка щял да се справи.

# 142
Да са здрави, да я вземат, ако ще Ноев ковчег да е, и да се свършва
Тоалети ни чакат, празненства, пътувания, много хубави неща Simple Smile

# 143
  • София
Не знам какво да ви кажа, по темата есе v.s. ЛИС моето момиче излиза, че е в отбора на момчетата 🤣

# 144
Хайде и моята в отбора на момчетата🙂

# 145
Станаха 3 Simple Smile

# 146
  • София
Да оздравяват болните до утре! И късмет да имат. Flowers Four Leaf Clover Ноев ковчег и моят не го иска, но Потомка - да. Изобщо не помня да сме ги учили ние.

# 147
  • Варна
Нямах намерение да ги противопоставям. Не че няма критерии за оценяване на есе, но все ми се струва  да е по-субективно. В този смисъл по-лесно би било ЛИС. Но и моето би писало есе пред някои произведения.

# 148
И при нас е твърдо на есе. Оценката му трябва просто, за да се брои за взет изпита. Спокоен е, дано и утре е така.

# 149
При нас целта е "Дай Боже 3", оценката не му трябва, не влиза в успеха на дипломата и така..
Есе писа и имаше завидна оценка от 3,80, въпреки че на единия пробен имаше 5,70 краен резултат с ЛИС..
Аз се моля да е концентриран, да чете какво го питат и да пренася вярно на бланките,  че от разсеяност какви глупости е сътворява в годините

Общи условия

Активация на акаунт