След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 38 783
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
Докато ви изчета днес и ми мина работния ден /кеф/.
Радвам се, че всичко е минало за повечето и то с толкова настроение и веселие. Air - ти водиш класицията, по брой купони и почти безсънни нощи. Браво, заслужена слънчева почивка ти пожелавам!
При нас матура АЕ- В2, в далеч за нас уч-ще, излезна доволна с думите "вече съм свободна жена, направих каквото се очакваше от мен". От там фризьор, яде  в колата, пристигнахме по рано, но чакахме клиента преди нея, от там вкъщи, точно беше дошла гримьорката и от вратата я започна. Пристигнахме в ресторанта заедно с две семейства от гостите ни. Аз избрах място вътре в хотела в който й беше бала. Така избегнах всякакъв транпорт. Снимки, усмивки и малко преди 19ч само пресече фоайето и се озовахме на входа на Маринела, където имаше оркестри, даже два броя, страшно много младежи и роднини. Музика, лудница, докато се намерят и наснимат а и имаше силен вятър, които постоянно отваряше цепките за снимките. Мина и това всички сме повече от доволни от крайния резултат.

# 751

Общи условия

Активация на акаунт