След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 39 454
  • 751
  •   2
Отговори
# 705
Помня за реакцията ти, но при нас за 1-2 от цялото училище нямаше да стане. Здраве да е, ще се справим и с това!
Весело празнуване и много хубави емоции за всички предстоящи абитуриенти и близките им!

# 706
  • София
На моя третото ДЗИ ще си е от 8.30. Но чак на 2 юни.
Иначе фег-четата ги изпратихме. Не беше студено прекалено на 24.05. Даже за момчетата с костюмите беше идеално като градуси. Отпадна им Ал. Невски и направо пред Маринелата. Доволен е от бала си - повече от ресторанта, отколкото от Мегами, но това е положението.
Гледам го, че е леко минорен. Ще му липсва училището, където се чувстваше повече от добре през тези 5 години, но това е. Един етап приключва и започва нов. Дано и в унито е на своето място.

# 707
  • София
Мина балът.
Не знам къде се намирам, но младежът е доволен и всичко беше супер.
Не остана време да мисля за мои тоалети и в движение харесах една рокля за единия ден и една за другия от наличните, които си бях купила напоследък и още не бях носила.
До последно нямаше програма какво точно ще се случва на бала. Но към обяд на 25 се изясни 😂
Ходихме до едната класна, по седяха при нея, после до другата. Накрая до хотела. После на бежов да паркирам в близкия мол и да се върна. Успяхме и да се снимаме с него и останалите от класа. Доволна съм. Три дни развозвам бабите и дядовците напред - назад и преди малко изпратих последната партида.
Утре има матура по желание, но няма да се явява. Не остана време да се готви, а и се оказа, че не му трябва.
На математиката, макар и лесна, има някакви грешчици. Та ще видим.

# 708
Zazu, младежът реши ли окончателно къде иска да учи?
И моят каза, че матурата по математика е била много лесна, което не му е попречило да допусне две елементарни грешки в първи модул, които установил още докато са си говорили между двете части, във втори модул също на една задача нещо недочел. А на негов съученик не му стигнало времето да препише последната задача на беловата, защото три пъти си я разписвал на черновата за да достигне до перфектното. И накрая на беловата - зиро. За това чак мен ме хвана яд, решена задача и да отиде в коша. Хем знаят, че не трябва да губят много време с черновните.

# 709
  • София
Да питам, и родителите ли отиват пред ресторанта за бала? Да не е само моето да е без родител, че нещо изпуснах напълно нишката...

# 710
Повечето родители ходят, но не всички.

# 711
Аз изобщо не разбирам настоящите орагнизации по баловете.
Класната да не е булка, та да ходят да я взимат от тях?
Не знам и къде е моето място в цялата тази лудница. Такъв хаос ми е, че как ще се впиша в него хич не ми е ясно. Да придружавам ли при взимането на класната, да не придружавам ли, да ходя ли пред Невски, да не ходя ли, да ходя ли пред ресторант, да не ходя ли?! Въобще казва ли ти някой, па смееш ли да питаш е работата....
Много ме напряга нещо, което не зависи от мен.

# 712
  • софия
Това, което мисля е: в училище могат да се наснимат за последно. Пред Невски не ми е ясно защо се ходи, но всички го правят. Нещо като: "В която и гимназия да учиш, накрая всички ходят в Мегами." Пред ресторанта за последно ги виждаме спретнати, както сме ги нагласили.
Ще ходя навсякъде, пък ще видим кое как ще бъде. Няма да се бутам сред тях, ще стоим отстрани.

# 713
Не е ли: или събиране в двора на училището, или пред Невски?

# 714
Да ви напомня само, че това не е матура с надписани имена и график, а празник. Направете каквото ви харесва и както ви харесва.

# 715
  • софия
При нас официално е в училище и после пред ресторанта. Подозирам, че в училище ще се прегрупират за междинно спиране на Невски.

# 716
Не е ли: или събиране в двора на училището, или пред Невски?
Ами очевидно всеки организира празненството по различен начин.
В нашия случай училище даже няма. Няма как да се съберат в двора му...

# 717
  • София
Да ви напомня само, че това не е матура с надписани имена и график, а празник. Направете каквото ви харесва и както ви харесва.
То това ясно, но явно аз си карам по спомени отпреди 30 години и сега нямам идея, и тъкмо реша, че съм наясно и хоп, гледам снимки с родители във фоайето на хотел.
Приемам, че няма правило и изобщо няма да ходя пред хотела с ресторанта. Ще си го изпратя от тук, пък нека е единствения без мама на бала Simple Smile По-добре от това да е единствения с мама там.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 20:13 от Бoяна

# 718
А пък при нас родители питат във вайбър чата на класа кога, къде и как? Синът дава една информация, в чата - друга, накрая директно в хотела. Понеже ще се събират май само техния клас, ще отидем и ние с баща му и сестра му. И без това бала е на място, което предполага огромно задръстване, та не виждам да се приберем преди 20:00 часа.

# 719
  • София
Да питам, и родителите ли отиват пред ресторанта за бала? Да не е само моето да е без родител, че нещо изпуснах напълно нишката...
Кой както си реши. Ние не ходихме. Дойде колата, снима се, целувка и към хотела. Ние останахме с гостите в заведението. Ако беше останал вариантът за Ал. Невски със сигурност щях да отида. Така че кой както си реши.

Общи условия

Активация на акаунт