След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 39 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Днес бях на роднинско дете, те горките и пред ресторанта не се снимаха, слизаха от колите и директно вътре.
На момчетата нищо им няма, облечени са😉
Вчера ни пожали, поне като влизаха в Шератон спря да вали.

# 691
  • у дома
При нас не спря да вали-9 градуса-моето настоя за елече, към костюма,което аз смятах за излишно,но се радвам,че го послушах...

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:19 от svetlaem

# 692
Хера, страхотни сте. Светлаем - прекрасен!
Мария, да ти е жива и здрава рожденичката! Много здраве, късмет и успехи в живота!

# 693
  • София
Прекрасни млади хора! Късмет да имат!

За студеното не ги мисля момчетата. Те няма да стоят навън, все пак. Нали ги карат в ресторанта и толкова.
Аз съм мега изостанала и дори не знаех, че изобщо вече не се събират в училище, а направо по кръчмите.

# 694
  • София
Аз съм мега изостанала и дори не знаех, че изобщо вече не се събират в училище, а направо по кръчмите.

Щяха да се събират в училище, но времето прецака всичко. А тогава са едни от най-емоционалните им моменти - когато се видят в официалните дрехи, прегръщат се, плачат от радост и тъга, че се разделят и се снимат за последно в училищния двор.
Нашият бал беше вчера, направо отидоха в ресторанта - Хилтън, после Мегами...
На младежта изобщо не им беше студено, дори дъщеря ми с голите рамене, но все пак и пусната коса, която я пазеше.
Беше боса, по отворени високи обувки, но там пък дългата рокля я пазеше.
Настроението им беше на макс.Tada
Съдбата се смили над тях и към 18.30-19 ч, когато трябваше да отидат към ресторанта, спря да вали.
Забавляваха се доста, прибра се тази сутрин, всъщност батко й я прибра (той празнуваше в друго заведение с друга компания).
Да му мислят следващите, днес също вали Nature Sweat Drops

# 695
Моят абитуриент не ми е дал никаква яснота за програмата, защото не я знае Smile
Това малко ми усложнява нещата, защото ние ще се събираме в самия ден на бала с най-близките.
И не мога нищо да планирам с точност.
Преди малко го накарах да пита в групата на класа в прилично време като за почивен ден. Със сигурност ще има по-информирани от него.
Светле, много е хубав!

# 696
Да, моят младеж също не знае каква е програмата Simple Smile "А, ми мамо май в 18ч се събираме, но пък не съм сигурен" Ам хайде де докога ще те чакам да узнаем, да си направим и ние нашите планове. Още спи и като стане веднага ще го карам да звъни по телефоните Simple Smile
Днес е най-студеният и дъждовен ден. Добре, че костюмът му е вълнен и изобщо момчетата са добре облечени. Ще трябва да се ходи обаче с чадъри, не го дават и за секунда да спре.
Ще им върви по вода на децата Simple Smile

# 697
  • София
Питах и в другата тема -
Спешен въпрос - тези ,на  които баловете минаха - с какви връхни дрехи бяха момчетата ? Моето има само спортни къси якета и едно елегантно късо палто , но много дебело , че и карирано . В момент на леко умопомрачение , днес пообиколих да търся по-официален шлифер или нещо подобно - прибарали са ги , пък и да давам толкова пари още за една вечер ..... Споделете опит , моля !
Те момчетата са и с риза с дълъг ръкав и сако, та не е драма. Моят даже да не си съсипе сакото   отишъл до дискотеката по тениска, пеша в дъжда на едноцифрени температури. Дано не се разболее от дивотия.

# 698
  • у дома...
И пред Хаят, абитуриенти от две училища, не видях никакви изхвърляния и кич. Страхотни млади хора, много стилни и красиви.

# 699
  • София
Някой да има матура утре от 14 часа? Техничиски това е валидацията, но е записан като матура. Много странно ми се стори този час.

# 700
  • у дома
Някой да има матура утре от 14 часа? Техничиски това е валидацията, но е записан като матура. Много странно ми се стори този час.
ПП са от 14ч-моето е на ИТ и е такъв часа.

# 701
Ние в сряда имаме ДЗИ по желание точно от 14 часа.  При това са 9 ДЗИ-та след обяд от 14 часа. Мисля, че когато желаещите са по-малко слагат часовете след обяд. Може и да не съм права за причината.

# 702
  • София
Благодаря, притеснявах се да не е техническа грешка и да си изтърве матурата.

# 703
И при нас 3то ДЗИ е от 14ч, в деня на бала...
Здраве да е, с късмет да са всички и да сбъднат мечтите си с лекота и усмивки!

# 704
И при нас 3то ДЗИ е от 14ч, в деня на бала...
Здраве да е, с късмет да са всички и да сбъднат мечтите си с лекота и усмивки!
                То и нашето 3-то ДЗИ беше от 14 ч в деня на бала, но аз го видях в проекта /беше публикуван линк тук в темата/ и писах до МОН и го промениха.

Общи условия

Активация на акаунт