След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 173
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Ееее, не, какво искат сега. Кой за какво се бори.

Поне ще има някой да ни види роклите 😂😂😂
Доколкото разбрах е протест на мед.работници.
Дано роклите да запазят цвета си, че ако вали могат да се " нюансират" леко🫣

# 676
И нашият бал мина вчера. Извадиха късмет, че спря да вали докато влизат в Маринела. Адреналинът ги държа да не им е ужасно студено. Моята е много доволна от бала си. Било точно такова, каквото си мечтала да бъде: весело. В Мегами било попретъпкано и топло, но е влизала и излизала на няколко пъти, имало с кого да си прекарва и извън диското. Почти всички имали стаи в хотела, което било голям плюс. Прибрах си я след 9:30, не беше лягала, сега си проспива рд Simple Smile.
НямамЕ почти никакви снимки. Тя каза, че й е било такъв кеф, че не се е сетила дори да вади тел и да снима. Надява се на снимки от приятели и от албумите. Аз имам 3-4 размазани снимки, на останалите е в гръб или се вижда частичка от коса Simple Smile. Както бях против да имаме фотограф, се оказа, че това е най-доброто решение, което взех Simple Smile))

# 677
  • София
Нашият бал е на 30.05.С това динамично време мисля да не се надъхвам отсега за прогнозата.Роклята е съобразена и измерена практично като дължина и не мисля че ще има драма с влачене и т.н... Вече я облича за фотосесията й.Ще я облича отново и в началото на юни на бал на приятелка (това е дрескода ). Важното е да са здрави и да им е весело .Ние сме в Гърция .Забегнахме веднага след матурата,та това бягството от действителността много добре ни се отразява.Само по фейса гледам .Представям си какво им е на празнуващите в това време.Едно си представяш,друго става...Ама,здраве да е Тук днес е облачно и ветровито.Но пък вчера успяхме да изгорим дори.

# 678
Честит празник, Мария! Здраве, радост и успехи!

# 679
  • София
Честита да е рожденичката, Мария! ❤️😊

# 680
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Балът му мина вчера. ВРемето беше почти с децата. Имахме фотосесия семейна в 16ч....заваля точно след като приключихме, валя малко и докато идем до училището и спря, дори малко изпече слънце. Много съм доволна, нямаше чадъри и реки от дъжд!
Разбира се, моето гардже за мен беше най-хубавия.
Относно тоалетите...бях приготвила друг, но нещо стана на ютията и стопи направо полата. Цялата ютия стана леш....не мога да я почистя, хуквам по етажите да търся ютия от комшиите. Разбира се, хората са на празника на центъра. Еле в 7-ви апартамент усетих движение и заспах на звънеца. Та имах ютия за да изгладя ризата на абитурента, бащата и брата. Като връщах ютията платих с бутилки вино, все пак от голям зор ме извади комшийката. Аз извадих резервния кат дрехи, та да не съм по гащи! Но всичко е добре, когато свършва добре.
Скрит текст:

# 681
Честит празник на рожденичката, Мария! Да е много здрава и щастлива!
Изпратихме абитуриента, добре че малко намаля дъжда. На нас ни е студено, тях емоциите ги топлят. Не очаквах такава циг..ия пред Милениум. Но явно аз съм с грешни разбирания. Дано се забавляват децата и да им остане страхотен спомен.

# 682
Хера, много е красив! И двамата сте страхотни.
Мария, да ти е жива и здрава рожденичката! Много да е весела и все такава умница и хубавица!

# 683
Хера, разкошни сте! Grinning

# 684
Хера, страхотни сте!
И младежът какъв е красавец, а ти сияеш от щастие!

Жива и здрава да е рожденичката, Мария!

# 685
  • софия
Жива и здрава да е Ния! С хубави поводи да върви през живота!

# 686
Аз, понеже се знам, каква съм гладачка и дадох ризата на пране и гладене🙂

# 687
Питах и в другата тема -
Спешен въпрос - тези ,на  които баловете минаха - с какви връхни дрехи бяха момчетата ? Моето има само спортни къси якета и едно елегантно късо палто , но много дебело , че и карирано . В момент на леко умопомрачение , днес пообиколих да търся по-официален шлифер или нещо подобно - прибарали са ги , пък и да давам толкова пари още за една вечер ..... Споделете опит , моля !

Добре ,че тези дни чета тук - хич не ми беше на ум , че трябва ризата да се глади .
Добре ,че хлапето умее да връзва вратовръзки -поне  за това няма да мисля .

Хера ,  интересен цвят на костюма и врътовръзката ми изглежда по-артистична . И двамата изглеждате удивително . Права си - много ти е хубаво гарджето !

# 688
  • София
Студът свършва от утре. Момчетата няма да имат проблем със сака на 15 градуса. 😊
Най-много ако намерите някоя фина жилетка за под сакото и да не се вижда, но мисля, че няма да ви трябва.

# 689
Тази вечер в София беше под 10 градуса и валеше. Студено ни беше на родителите, на абитуриентите кръвта им вреше. А пък и момчетата са с ризи и сака, не е драма.

Общи условия

Активация на акаунт