След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 146
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За поправки ползвам един възрастен златар с ателие от 100 години  в Овча купел, както и  друг до пазара на Красно село

# 91
Айде и моят болен. Гаджето виновно, тя го заразила....А той защо е се е виждал с нея като е болна....
Сега ще си има идеално оправдание за всеки резултат на матурите, който е под поставената цел. Направо го чувам как казва: Е, какво искаш, мамо, аз бях БОЛЕН!

# 92
Еее пуснаха транспорта, ама децата готови с други оправдания Joy
Hug големи са вече, дано до утре е в топ форма и да ми е всичко по вода Hug

# 93
И моят подсмърча, киха, но при него е малко и от алергия от цъфтящите дървета. Може да му попречи на изпитите, ама хич не му пречи всяка вечер да хойка. То гаджета, приятели. Социалният живот на първо място.

# 94
В редиците на болните се нарежда и набора. Още снощи каза, че нещо не е ОК, но тази сутрин чудесно му се разгърна клиничната картина. Глава, тяло, нос, гърло. Преди малко каза и че му е лошо. Пуснал си е климатика на топло и се е увил със завивки.
Като има нещо да се обърка то ще се обърка, това е 🤪

# 95
  • гр.София
Сани,може ли ориентир за човека на Красно село. ( Мързи ме да пиша на ЛС -))

# 96
Сани,може ли ориентир за човека на Красно село. ( Мързи ме да пиша на ЛС -))
             Предполагам, че е ползвала този златар за поправките - бул. Гоце Делчев № 25. Ние сме от години при него. Сега ни свърши работа за 10 минутки. Поправка на бижу за бала.

# 97
  • софия
Звънче,а за поправки ползвала ли си ги?
Да 🙂

# 98
И наборката с 38,5.
Дано утре е по-добре Flowers Four Leaf Clover

# 99
И моята девойка е с болки в гърлото, вярвам, утре ще са по- добре децата 🍀
Късмет и успех на всички деца! Нека покажат най- доброто, на което са способни!🍀🧙‍♂️

# 100
  • София
И моят син е болен-след 3 дни гаргари,днес вече е с гнойна ангина и на антибиотик.Добре,че не му е особенно важна оценката от матурата,вече е приет в Холандия,та не се шашкам чак толкова много...само умерено.Здраве и спокойствие утре на всички деца!

# 101
  • София
Леле, много болни. Дано утре са по-добре и успеят да се концентрират.

Моята само се чуди какво ще се падне на ЛИС. Къде е котката от 7 клас, която сядаше на едни листчета....???

# 102
  • у дома...
У дома аз съм болната. Девойката е в изолатор.

За утре залагам на класик - Ботев, Вазов или Яворов.

# 103
  • у дома
На нищо не залагам,искам само да минава- моето с хрема...

# 104
  • софия
Много болни. Явно има някакъв вирус. Дано утре да са достатъчно добре, за да бъдат пълноценни!

Моята не иска произведения от 11. клас (не знам кои са). Постоянно говори и да не било "Спасова могила".

Общи условия

Активация на акаунт