След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 164
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Областен град/не голям/-имаме 2 профилирани гимназии,4 професионални и 2 СУ до 12 кл.-донесе  заветната бележка - по бел и ИТ си е в неговото училище /МГ/, по англ език е в ГПЧЕ/което е същата сграда/. Та явно може и да не е сложно при добро желание...Квесторите ще са от др училища.

# 76
Естествено, че може да не е сложно, но защо пък трябва да е лесно.

Столична община
33 м  ·
Важна информация за зрелостниците и квесторите в София! 📢 Във връзка с предстоящите държавни зрелостни изпити на 21 и 23 май, Столична община осигурява безплатен транспорт до училищата за тези, които имат нужда.
Над 90 превозни средства, включително автобуси, микробуси, служебни автомобили и безвъзмездни таксита, ще бъдат на разположение от 5:00 до 8:00 ч. в дните на матурите.
Как да заявите транспорт? Директорите на училища ще могат да подават информация за нуждаещи се ученици и квестори на гореща линия на Столична община на 19.05 и 20.05 (9:00 - 18:00 ч.). Зрелостниците, родителите им и квесторите трябва да заявят нужда от транспорт, маршрута и часа на директора на своето училище.
Със заповед на кмета на София Васил Терзиев в двата изпитни дни ще бъде разрешено паркирането в дворовете на общинските училища. Разрешението ще важи само за квестори и зрелостници, участващи в изпитите, при наличие на възможност и по преценка на съответното училищно ръководство.
Успех на всички в тези важни за младите хора дни! 🍀

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 13:47 от Didia

# 77
  • София
Мда.
Жълтите медии вече тръбят, че са се намерили пари и проблемът ще бъде решен.
Не ми се изпада в подробности, нито искам да коментирам тук начинa, по който се случват нещата.

# 78
Плевен, езиковата. И на двете матури е в нейното си училище.
Преди две години и при сестра ѝ беше така.

# 79
Взе така чаканата бележка, след над 5 км ходене в посока. Заслужаваще си БЕЛ е в съседен квартал 44 СУ на 10 мин. пеша. По английски вече е на 30 мин. с кола, но тогава е и бала и ще сме отпуска

# 80
  • София
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20537025
Може би все пак ще има транспорт до тогава. А метрото е стратегически обект и не може да спре.
Иначе при нас баща му ще го кара, макар че той може да се и самозакара, но ще му е притеснено, а и не е още печен шофьор.
Нашият бал също е на 23,05. Много тъпо се получи - нямам думи за постановката на МОН.

# 81
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема. Заглавието както винаги е в десятката! Много е тематично и вярно!
Събирането с приятелите мина снощи. Беше купон, признавам си, не седнах на стола си...сякаш беше моя бал.
И на двете ДЗИ-та не е в неговото си училище, но и двете са на пешеходно разстояние от нас.
Успех, набор 2025....покажете им как се прави!

# 82
Току що чух по ТВ-то, че утре ще има транспорт. А дано се окаже вярно. Да не им хрумне друго нещо през нощта!

# 83
  • Варна
В крайна сметка се наложи дъщерята да ходи до училище да получи хартиена бележка. Класната и ,ми звъня в 11.25 ч. , че тя единствена не е отишла да си я вземе. Наложи се да пращам баща и да я събуди и да я заведе , че госпожата в 13 ч. си тръгвала. Глождеше ме нещо сутринта и е имало защо.

# 84
Здравейте, нахлувам в темата Ви (аз съм от единадесетокласната), за да пожелая успех на всички форумски зрелостници да се представят блестящо на утрешното ДЗИ!

# 85
  • София
Препоръчайте моля магазин за нещо златно - гривна за подарък за бал. Или други идеи също са добре дошли. Благодаря!

# 86
  • софия
Зазу, поръчах в нора голд. Профилът им не е красив и пълен. На място има готови неща. Познавам майстора, наследствен златар е и имам доверие в това, което прави, цените са съвсем нормални. Във форума има тема, в която има отзиви от различни места.

# 87
  • София
В РУМ-а в Младост 2 има. Купувала съм златни неща оттам.

# 88
  • София
Препоръчайте моля магазин за нещо златно - гривна за подарък за бал. Или други идеи също са добре дошли. Благодаря!
Майка ми искаше нещо златно да му купува, но в крайна сметка случайно разбрах, че би се зарадвал на хубав ръчен часовник и я убедих това да е подаръка от нея с татко.

# 89
  • гр.София
Звънче,а за поправки ползвала ли си ги?

Благодаря за темата и хубавото заглавие!

Общи условия

Активация на акаунт