След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 151
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много болни Sad Силно стискам палци утре да се чувстват по-добре.
Моят ще пише есе. Твърдо е решил, така че му е все едно какво ще се падне за ЛИС.

# 106
Ох, докога с тия разкази като Спасова могила, от които ти идва да си прережеш вените... Аз и досега не мога да го прочета без рев.

Давайте я тая котка, която 'познава' темите!

# 107
И моята болна. Покрай нея четох миналата седмица Спасова могила, та ревах.

# 108
Бързо оздравяване на всички деца! Аз да запитам - до кога най-късно могат да заемат местата в залите?

# 109
Бързо оздравяване на всички деца! Аз да запитам - до кога най-късно могат да заемат местата в залите?
При нас са казали до 8:00 ч.

# 110
  • София
Успех на всички зрелостници на ДЗИ!
Да бъдат спокойни и с ясна мисъл!
Вярвам, че ще успеят! Heart

# 111
Ееее много болни
Моят не ще Честен кръст, нито Ноев ковчег
Иска Андрешко:)
Признавам си, не знам кои произведения учат точно
Ходихме до училището, стигнахме нормално и даже има къде да се паркира,  колебая се дали час все пак е ок или да тръгнем по-рано.

# 112
На всички болни пожелавам утре поне сутринта да са в кондиция!
Дано всички деца да са в топ форма утре!

Уж не ни беше важен БЕЛ, пък се оказа, че най-желаните 2 университета ще гледат всичко Sad Ако наистина е така, няма шанс Sad

Аз залагам на "Железният светилник"

# 113
Сигурно знаете, но да подсетя. Ако децата ще носят бутилка с вода, трябва да е махнат етикета и бутилката да е прозрачна.

# 114
А шоколад може ли или вече не. Синко не закусва, но пък до обяд може и да припадне. Не че е бебе,  но си е и стрес. То не че шоколад яде, ама то няма как друго

# 115
А шоколад може ли или вече не. Синко не закусва, но пък до обяд може и да припадне. Не че е бебе,  но си е и стрес. То не че шоколад яде, ама то няма как друго
Ще вземе един шоколад или барче, че не закусва, а и пада кръвното. Ако не разрешават , ще го остави при другите си лични вещи.

# 116
Само да не омажат листите с шоколада.
60+60+120 мин. ли е времето по модули?

# 117
  • София
За ДЗИ по БЕЛ - да.

# 118
  • гр.София
С. след дълги обсъждания с баба й кой ( кое произведение ) каква годишнина има , сведоха произведенията до Бай Ганьо , Новото гробище над Сливница, Спасова могила или Потомка.
Ох,кисела е, много...
На болните пожелавам да се крепят и утре да са в кондиция!

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 19:11 от blanc

# 119
Само да не омажат листите с шоколада.
60+60+120 мин. ли е времето по модули?
А, то само това остава, но във времето, определено да модула, могат да поискат нов комплект( дано не се налага).
Да, 60+60+120 мин.

Общи условия

Активация на акаунт