След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 265
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
По някоя от предстоящите две матури по математика, ще пуснат по -трудни задачи и ще се регулират нещата😁

# 556
  • Някъде в Европа...
По някоя от предстоящите две матури по математика, ще пуснат по -трудни задачи и ще се регулират нещата😁
😁..ама тези с АЕ хич не ни топли това 🤣🤣🤣

# 557
Записал се е на матура по желание математика, дано не е мега трудна.

# 558
И моята не е доволна (ПП АЕ). Текстовете били гадни, задачите били гадни, всичко било гадно.
Толкова. Сега ще се притеснявам до резултатите. Уф.

# 559
  • Някъде в Европа...
И моята не е доволна (ПП АЕ). Текстовете били гадни, задачите били гадни, всичко било гадно.
Дано сте ксто нас - да чакаме само 31 т...

# 560
Английски е била гадна, цитирам, ужасен звук, както винаги

# 561
Дано сте ксто нас - да чакаме само 31 т...

Толкова, хич не ни трябва Grinning

Сега ще ми натяква, че не е писала математика.

# 562
Може ли някоя добра душа да ми напише темите за писмо и есе на АЕ - ПП. Вълнувам се за моите зрелостници, само един ми е писал, че се е справил, чувало се е перфектно, но не ми отговаря още какви са били темите Simple Smile. Предполагам, че по-късно следобед ще ги качат, ама пусто любопитство Simple Smile.

# 563
  • у дома...
ДЗИ испански В2 е била много добре. Единствено единият текст за четене е бил леко безмислено. И при съчинението се е наложило да го преработи, защото е надвишила с 20 думи. И звукът е бил много добре.

# 564
Сега ви прочетох за АЕ, ами щом всики деца го казват, и то такива със сертификати вярвам на тях, кво ли ще мънкат МОН отново? И защо не се допусне учител да го чете този лисънинг, сега ощетени остават децата, където е имало проблем със звука

# 565
  • София
много ми е странно как на матурата по математика, която се провежда в НПМГ голяма част от зрелостниците са били от самата НПМГ. Нали ужким ги разпределят в различни училища?

# 566
  • София
Не е доволна (ПП АЕ). Горе-долу се било чувало ... част от въпросите били двусмислено зададени и на тях можело да има по 2 верни отговора, темите за писане били тъпи.

Това каза и моята колежанка. На едното упражнение имало въпроси с по два възможни верни отговора. И тя с 8.5 на Йелтс.
Ама не й пукаше особено. Излезе щастлива, че е приключила.
Така .. две от три деца приключиха с МОН. Ураааа! Дано и третото да избута, че там е зор, а има и още доста...

# 567
Още един глас от едното дете за лесна матура по Мат.
За английския другото дете каза -ще го мина.

# 568
Взехте да ме притеснявате - моето беше на АЕ ПП B 1.1 и много доволен, аверите му също..

# 569
много ми е странно как на матурата по математика, която се провежда в НПМГ голяма част от зрелостниците са били от самата НПМГ. Нали ужким ги разпределят в различни училища?
В София математика имаше на 2 места. Нормално част от децата от нпмг да са се паднали в нпмг. Какъв е проблемът? Моята (от фег) също беше в нпмг, не е имало различно отношение към деца от нпмг.

Аз не разбирам как унитата ще правят отсяване с такива лесни матури. Трябва да си променят коеф. и тези от техния изпит да са по-високи, то несравнимо по-труден бил техния изпит, пък коеф. му - по-нисък.

Общи условия

Активация на акаунт