⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Как се записва час за д-р Куцаров в център по образна диагностика в Аспарухово ? Уж, всеки последен понеделник на месеца излизал графика за следващия, но днес сме вече сряда и график за септември няма Flushed
В понеделник приятелка е успяла да си запише час при другия мъж, който работи там.
Каза, че за Куцаров не е имало часове, а за Лозанова много бързо свършили.
Не разбрах дали са били свършили часовете за Куцаров или не е имало изобщо.
Има периоди, в които той отсъства от БГ.

Аз успях да запиша час за Лозанова, до 10 и 30 часа часовете за нея  бяха изчерпани. Объркващо е, защото в момента в който запишеш час, клетката се зачиства и изглежда така, както и преди да пуснат графика.

# 586
Вярно ли е, че след 40 год. направлението за гинеколог се издава на 2-3 години, не запомних точно, но че не се полага вече всяка година?

# 587
  • Варна
Тая дивотия не съм я чувала. Звучи ми невероятно, защото точно след 40 трябва съвсем редовно да ходим и да се следим.

# 588
Живанк@,
в колко часа сутринта го обявяват ?

# 589
След 9 часа определено. Аз между 8 и 9 проверявах през минута буквално. После трябваше да изляза и тогава са го пуснали. Моето потвърждение за записан час е от 9 и 40, сега погледнах и за Лозанова бяха останали 5-6 часа след 15 септември

# 590
  • Варна
Някой знае ли каква е цената на панорамна снимка на зъби в Ян Палах?
Казаха там да отида, а аз от години  си ги правя при моя зъболекар.

# 591
ЛЛ може да издаде направление за ехограф на млечната жлеза през 2 години, но за да няма празна година си искайте направление за АГ, а той може да ви даде за ехограф на млечната жлеза. Така няма да има пропусната година по здравна каса.

# 592
Пролетта правих последно 40 лв.

# 593
  • Варна
Някой знае ли каква е цената на панорамна снимка на зъби в Ян Палах.

# 594
Да, по профилактичен преглед  след 40 г. не се полага вече АГ, но ЛЛ може да си издава без проблем всяка година, моята даже го предлага винаги.

# 595
  • Варна
Трябва ми по-изчистена мъжка бизнес раница с отделение за лаптоп. Вчера ходих до samsonite. Идея къде другаде да погледна?

# 596
  • In transit
Трябва ми по-изчистена мъжка бизнес раница с отделение за лаптоп. Вчера ходих до samsonite. Идея къде другаде да погледна?
Ардес, Технополис, Техномаркет... навсякъде където продават лаптопи.

# 597
Някой знае ли каква е цената на панорамна снимка на зъби в Ян Палах.

Не помня цената,но помня как зъболекарката ми ме върна да си правя на друго място,защото беше ужасно размазано,много им е зле апаратурата/персонала.

# 598
Вижте и в Естил, в Делта планет.

https://www.estilbags.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D … ci/ranici-laptop/

Май и в ССС имаше раници, но дали са за лаптоп, нямам спомен.

# 599
Имаше в технополис. И маркови модели (примерно Леново).

Общи условия

Активация на акаунт