⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Не може да бъде! Все някой някъде трябва да го прави. Утре отивам на разузнаване, че 4ти доктор днес невролог, ме прати  натам. Преди това УНГ-2,  невролози- 2ма... Не съм била за тях. То не бяха рентгени на синуси , на дробове.. на гръден кош. Хм. Винаги да създавам прецеденти .. ми писна ми да не могат да разберат какво ми е.
Начилника на клиниката в Марина има кабинет е Чайка, блок 203, но информацията ми е стара, не знам дали ходи в кабинета изобщо. Не ми се вярва и да работи с касата.

Професор Тончев също има кабинет, зад Градска болница, но и той не работи с касата.

# 571
  • Варна
Здравейте!
Къде има кожени раници/чанти с бродерия - шевица?
🤗
И аз се присъединявам към питането за шарена ежедневна раница. Изкарах няколко години с раниците на Marti's heaven, но ги няма вече и търся нещо подобно.

# 572
  • Под Слънцето
Баш при Тончев ме прати възрастната невроложка, при която днес  бях.

# 573
   На ул. Баба Тонка, до Колхозния пазар, има една малка сладкарничка "Pistachio". Силно казано да е заведение, има две малки масички вътре и една отвън. Правят хубави торти, тарталети, макарони, каноли, еклери. Основно от там вземам по повод. Сами си ги правят, цехът е вътре и са пресни.
Препоръчвам го и аз!

# 574
Как се записва час за д-р Куцаров в център по образна диагностика в Аспарухово ? Уж, всеки последен понеделник на месеца излизал графика за следващия, но днес сме вече сряда и график за септември няма Flushed

# 575
  • Под Слънцето
Аз си отидох директно и веднага взех / ми дадоха час  за след 30 мин. После и снимката беше готова след 1ч

# 576
  • Варна
Как се записва час за д-р Куцаров в център по образна диагностика в Аспарухово ? Уж, всеки последен понеделник на месеца излизал графика за следващия, но днес сме вече сряда и график за септември няма Flushed
В понеделник приятелка е успяла да си запише час при другия мъж, който работи там.
Каза, че за Куцаров не е имало часове, а за Лозанова много бързо свършили.
Не разбрах дали са били свършили часовете за Куцаров или не е имало изобщо.
Има периоди, в които той отсъства от БГ.

# 577
  • Пеликания
Тенекия намерих. Даже отнесох 2 бр
Сега търся лицево-челюстен хирург.
Лекар ме насочи към центъра по дентална медицина на МУ, само че .. лелките на регистратура ме спънаха, че не можело с направление...и ме пратиха в Св Марина.. където никой не вдига от цялата клиника.
На сайта пък няма инфо с  раб време.
В Света Марина работят по каса, но може би зависи за какво става въпрос. Моя приятел там му правиха лицево-челюстна операция май месец (счупена челюст). Не е имал проблем със свързването по телефона. Другия вариант е да отидете на място.
Тончев е малко особен, във Варна не работи по каса, но имал екип в Русе и там праща ако е по каса, но не прави той операциите.

# 578
  • Под Слънцето
Как па да не запаля колата за Русе ей ся..Утре ще кацна на 9тия етаж.

# 579
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали надежден компютърен сервиз, от който сте доволни в района на Колхозен пазар или Тракия? Благодаря!

# 580
  • Под Слънцето
Недялко 0888298599  в пресечка на  Патриарха е

# 581
Здравейте, бихте ли ми препоръчали надежден компютърен сервиз, от който сте доволни в района на Колхозен пазар или Тракия? Благодаря!
Ardes - на бул.Сливница

# 582
  • Варна
Недялко 0888298599  в пресечка на  Патриарха е
Много благодаря,   в сервиз ли е

raf11
,Благодаря, за включването! Зная за него, моя близка го беше ползвала и не остана доволна .

# 583
  • Под Слънцето
Недялко 0888298599  в пресечка на  Патриарха е
Много благодаря,   в сервиз ли е

raf11
,Благодаря, за включването! Зная за него, моя близка го беше ползвала и не остана доволна .

Ардес са ми надменни някак си, особено ако си невеж, бързо ще те наредят.

Да, сервиз/ магазин е. От 7-8 год само на него се доверяваме за всички компютри и лаптопи у дома.

# 584
  • Варна
Имам печен компютърджия, но е на Генералите.

Общи условия

Активация на акаунт