⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА
"Лале" на Старият чинар в сградата на х-л Черно море е с интересни десерти.

# 556
Някой знае актуално място, където може да се калибрира апарат за кръвно налягане?

# 557
И от мен Sweet rose.

# 558
  • Варна
Наскоро взехме торта от сладкарница Иванилла, много доволни останахме.

# 559
примерно:

Чери бай Мери
Неро
Десертно ателие Sucré
За кафе, а не за поръчка, просто търся интересно място с вкусни десерти , пробват ми се нови заведения.
Освен тези които съм споменала по горе - те са по скоро във високия ценови клас може да пробвате Самба кафе където има бразилски десерти със сносни цени
малко по-надолу на същата улица е  43:12  където освен най-хубавото кафе в града ни ( според мен ) има и десерти
Тук има хубави Турски десерти млечната им баклава е супер

И да използвам да се "оплача" от Double44 - седнахме само заради по-удобно изглеждащите столове и маси ( в сравнение с околните заведения ) най-ужасното кафе което съм пила във Варна в добре изглеждащо място. Уж ILLY , но човека който го приготвя явно няма и грам умения. 

Иванилла има невероятни десерти, особено безглутенови и кето. Силно препоръчвам, но няма къде да се седне да се консумира

# 560
  • София

За кафе, а не за поръчка, просто търся интересно място с вкусни десерти , пробват ми се нови заведения.
За интересно кафе.. последно бях седнала на едно кафе-магазин на ул Шейново, вижда се от главната. Не си спомням името, но вътре продаваха испански и италиански колбаси, сирена, вина. Пихме хубаво кафе и хапнахме чудна сладоледена торта. Имаше и други сладости, но не съм ги пробвала. Вечер имали и жива музика. Интересно място, като не мога да го определя какво е. Ценоразписа на английски, момичето на бара вероятно рускиня...

# 561
  • Deutschland/HE
Аз тази година съм разочарована от Чери бай Мери. Не мога да ги препоръчам. Много неща ги нямаха от менюто.Отделно нищо общо с вкуса от миналото лято.

# 562
   На ул. Баба Тонка, до Колхозния пазар, има една малка сладкарничка "Pistachio". Силно казано да е заведение, има две малки масички вътре и една отвън. Правят хубави торти, тарталети, макарони, каноли, еклери. Основно от там вземам по повод. Сами си ги правят, цехът е вътре и са пресни.

# 563
Предложете сладкарница или кафе с хубави торти, разбира се изключвам ,,Неделя", където едно парче торта вече е 10лв.
То "Неделя" изключва въобще хубави торти Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубави и не толкова скъпи десерти също се взаимоизключват Wink

Шегата на страна - за поръчка ли питате, или искате да отидете да седнете на кафене/заведение ?
Локацията важна ли ви е ?

примерно:

Чери бай Мери
Неро
Десертно ателие Sucré
Снежанка и седемте джуджета, Цветния

# 564
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сладкарници - Хапчица грях в района Лятно кино Тракия и Долче вита мисля се казваше на пешеходната до хотел Мусала. .

# 565
  • Под Слънцето
Тенекия намерих. Даже отнесох 2 бр
Сега търся лицево-челюстен хирург.
Лекар ме насочи към центъра по дентална медицина на МУ, само че .. лелките на регистратура ме спънаха, че не можело с направление...и ме пратиха в Св Марина.. където никой не вдига от цялата клиника.
На сайта пък няма инфо с  раб време.

# 566
  • Варна
Здравейте!
Къде има кожени раници/чанти с бродерия - шевица?
А занаятчийски пазар провежда ли се някъде в момента?
🤗

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:09 от dolly

# 567
  • Варна
Тенекия намерих. Даже отнесох 2 бр
Сега търся лицево-челюстен хирург.
Лекар ме насочи към центъра по дентална медицина на МУ, само че .. лелките на регистратура ме спънаха, че не можело с направление...и ме пратиха в Св Марина.. където никой не вдига от цялата клиника.
На сайта пък няма инфо с  раб време.
Топси и в денталния и в св. Марина не работят с направление. Поне аз не намерих.

# 568
  • Под Слънцето
Не може да бъде! Все някой някъде трябва да го прави. Утре отивам на разузнаване, че 4ти доктор днес невролог, ме прати  натам. Преди това УНГ-2,  невролози- 2ма... Не съм била за тях. То не бяха рентгени на синуси , на дробове.. на гръден кош. Хм. Винаги да създавам прецеденти .. ми писна ми да не могат да разберат какво ми е.

# 569
  • Варна
Не може да бъде! Все някой някъде трябва да го прави. Утре отивам на разузнаване, че 4ти доктор днес невролог, ме прати  натам. Преди това УНГ-2,  невролози- 2ма... Не съм била за тях. То не бяха рентгени на синуси , на дробове.. на гръден кош. Хм. Винаги да създавам прецеденти .. ми писна ми да не могат да разберат какво ми е.
Искай от невролог направление за ЯМР или скенер на глава. Вече задължително искам направление за образни. Никой не може да ме убеди, че с няколко почуквания и знаят какво ми има. Щом те пращат на лицеви челюстен, най вероятно е нещо в главата.

Общи условия

Активация на акаунт