⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Дами 2 нужди ми се появиха за почивните дни, да ми помогнете

търся етикети за бурканчета, ще правя сладко, търся такива стилни с по изчистен дизайн. Самозалепващи се етикети !!!
Не можах да разбера точно какви, но
Ако търсите просто атрактивни-скоро е началото на учебната година, ще намерите във всяка книжарница разнообразни.
Ако търсите тематични, с конкретен дизайн-от кръглата банка, една уличка почти успоредна на "Отец Паисий", малко след Макдоналдс, има едно студио. Там поръчах по  намерена в И нет картинка и мой надпис етикети за ракията за бала на сина ми, много различна идея от типичните. Направиха ми ги бързо и почти за стотинки. Нямам точен адрес и тел, изтрих ги, но бях много доволна.

# 646
  • Под Слънцето
аптеката в бл 29 ли е?

# 647
Да,

Звънях ня тези номера; не са активни изобщо.

# 648
  • Под Слънцето
Да,

Звънях ня тези номера; не са активни изобщо.
[/quo

Търси някой да живее около автогарата и да прескочи. Не може да няма написан МОЛ  на табелката  Аз не съм в града до сряда.

# 649
Не можах да разбера точно какви, но....Ако търсите просто атрактивни-скоро е началото на учебната година, ще намерите във всяка книжарница разнообразни.
Ако търсите тематични, с конкретен дизайн-от кръглата банка, една уличка почти успоредна на "Отец Паисий", малко след Макдоналдс, има едно студио.
Светкавичке тези ли Own Art Center
много полезна информация за в бъдеще

тези етикети за тетрадки не ми вършат работа, трябва да са водоустойчви стикери, сега нямам възможност да снимам тези които най харесвам.

# 650
  • In transit
Знам , даже си напоръчвах пролетта, но такива каквито ми трябват сега ми свършиха. Иначе имат мноооого хубави - и като качество и като дизайн.
Точно такива самозалепващи си бях взела от Tedi.

# 651
Вчера видях че имало открито Теди и в Делта планет. Пада се над нюйоркър сякаш.

# 652
Здравейте, гости на града сме за няколко дни, но забравих на детето седалката за тоалетна. Във връзка с това моля да ми кажете, днес откъде мога да закупя и то в район Център?

# 653
магазин Сладури срещу хотел Черно море единствено се сещам на центъра https://sladurite.com/search.html?phrase=%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B … D1%82%D0%BD%D0%B0

# 654
Ние взехме седалка на малката от Кауфланд. Не знам дали е в постоянния асортимент или е изостанала от някоя промоция, но не пречи да се провери. Simple Smile

# 655
Дами къде в града мога да намеря пресен кейл. Търсих преди седмица-две по био магазините, но само замразен предлагат. Така и не намерих тогава.
Виждам, че има онлайн, но предпочитам ако има тук да взема направо.

Някой ако е виждал или купувал да ме насочи.

# 656
  • Deutschland/HE
На Фермеските пазари? В началото на август видях на този, който е в неделя.

# 657
Къде има кабинки за моментни снимки.
 Не ми се е налагало отдавна едно време имаше на Палах ама вече няма. В гранда предполагам, че все още има ама не ви се ходи до мол затова.

# 658
 Не ми се е налагало отдавна едно време имаше на Палах ама вече няма. В гранда предполагам, че все още има ама не ви се ходи до мол затова.
Над пазар Чаталджа, в сградата на Булмаг и DM има, ако ви е удобно.

# 659

Зад морското в търговски център Чайка съм ползвала. Супер е.

Кейл, мисля че видях на пазара на Чаталджа.

Общи условия

Активация на акаунт