⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Кузманова, Горчевска. И двете преглеждат по каса. Обачеее при Кузманова вече много се чака и първо записвам час и после взимам направление.

# 631
Здравейте, опитвам се да намеря нотариус във Варна за консултация по въпрос за наследство, но не знам откъде да започна. Бих била благодарна, ако ми препоръчате някой, който е лицензиран и изпитан.

# 632
Моят съвет е НЕ ИЗБИРАЙТЕ- Адвокат Андрей Христов . Пълен кокошкар е най-малката форма , която мога да употребя. Лъже, маже и накрая се покри и прибра едни пари , без да свърши, каквато и да е работа.

# 633
Посъветвайте втора употреба, където мога да купя няколко чифта стари дънки на символични цени. Трябват ми парчета плат и джобове, за допълване на дизайн за възглавнички за диван. Благодаря!

# 634
Посъветвайте втора употреба, където мога да купя няколко чифта стари дънки на символични цени. Трябват ми парчета плат и джобове, за допълване на дизайн за възглавнички за диван. Благодаря!

Днес магазин Хумана на Тракия е всичко на ценя от 2.50 лв за бройка . Работи до 19.00 часа . Утре е на цена от 1.50 лв за бройка и ще работи до 17.00 часа . В неделя ще е затворен.  Има много голям избор

# 635
опитвам се да намеря нотариус във Варна за консултация по въпрос за наследство, но не знам откъде да започна. Бих била благодарна, ако ми препоръчате някой, който е лицензиран и изпитан.
Не знам дали не е по удачно адвокат да търсите, но за нотариуси - Илиана Маджунова или Петър Петров ( на центъра са им канторите )
Иначе всички са "лицензирани"

# 636
С две ръце за Илияна Маджунова!

# 637
Имам много останали.Мога да ви ги подаря с удоволствие.Пишете ми на лично.😊

# 638
С две ръце за Илияна Маджунова!
Подкрепям.

# 639
  • In transit
Нотариус Петър Петров е много добър. От мен глас за него. За консулт с имот потърсете адвокат. Аз съм много доволна от Милица Генова.

# 640
Дами 2 нужди ми се появиха за почивните дни, да ми помогнете

търся етикети за бурканчета, ще правя сладко, търся такива стилни с по изчистен дизайн. Самозалепващи се етикети !!! Преди време съм купувала от Икеа, но не намерих сега в сайта им.
Подскажете моля къде мога налични в магазин да намеря !!!

Счупи ми се стъргалката за почистване на стъкло керамичен плот - има ли и къде резервни ножчета за тях ( харесвам си моята дръжка )

# 641
Casual, разбрах, че търсите от реален магазин, но все пак ще кажа, че в Шейн или Тему има огромно разнообразие от всичко което търсите. От Шейн идват за 10-на дни.

# 642
Знам , даже си напоръчвах пролетта, но такива каквито ми трябват сега ми свършиха. Иначе имат мноооого хубави - и като качество и като дизайн.

# 643
Росини или Джъмбо.

Аз моля за съдействие…
Издирвам номера на аптека Роза, която се намира в Младост на бул.Варненчик 141.

Някой, ако живее наблизо, може ли да провери, моля!

# 644
Casual, в Пепко провери.

Общи условия

Активация на акаунт