⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 879
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland/HE
Здравейте!

Извинете ме, че питам тук, но ако някой може да ми съдейства ще съм благодарна!
Отдел "Пенсии" на НОИ - Варна къде се помещава? В Гугъл ми дава адрес ул. Охрид 20, но дали е така? Необходимо ми е да подам заявление за промяна на начина за получаване на пенсията на майка ми.
Благодаря предварително!

Миналата година ходихме на ул. Охрид 20, долу до Стария Чинар , за да подадем на майка ми за вдовишка добавка.

# 616
  • Под Слънцето
veselyshko, там са. Работят няколко гишета и става бързо с приемането на документи.

# 617
colibri, TopsyG много ви благодаря!

# 618
Дами, извинявам се за може би за повечето от вас за глупавият въпрос, но наистина за пръв път ще ходя от доста години, а именно на плажа в аспарухово с детето двамцата. Питането ми е , има ли там платена зона с чадъри шезлонзи( и какви са цените)
2. С кой автобус се стига до плажа най близо

# 619
  • Sofia
Чадър, шезлонг х10 лв всяко.
Т.е. за чадър с 2 шезлонга 30 лв.
За транспорта не зная.

# 620
Автобус 12, на който има табела Карантина ходи до плажа или до рибарското селище на Аспарухово.

# 621
Ани2010, не ги намирам парите на улицата, но по-важното е  ,че нито на вратата , нито в кабинета има ценоразпис, по който да се ориентира пациента и да реши да влиза ли или не. За това колко саркастично можеш да коментираш?
Никой от нас не ги намира на улицата.Иначе са задължени да имат ценоразпис на видно място  в кабинета.Ако нямат , са в нарушение.😊

# 622
  • Под Слънцето
Да, Ани2010, нямаха. Ако не вярваш- 9 етаж зад асансьорите.
Добре, че успях да взема час за друг град за вторник. Поне е близо и не е Русе. И ще си ползвам направлението.

# 623
Здравейте! Знаете ли, къде мога да намеря сламена шапка капела за момче 3-6месеца?

# 624
  • Под Слънцето
Здравейте! Знаете ли, къде мога да намеря сламена шапка капела за момче 3-6месеца?

Има магазинче за шапки точно срещу градинката на Лятно Тракия. Като идваш по. Сливница от Пожарната и свиреше на дясно пеша преди градинката на долният ъгъл е това магазинче.

# 625
За Уайкики се сещам, там съм виждала разнообразие от шапки. За момче тази ми излезе, но не знам налична ли е в магазина:

https://www.lcwaikiki.bg/slamena-shapka-za-bebeta-momcheta-bezhovo-o-4415011

Евентуално Х&М, Пепко, Зара.

# 626
къде мога да подаря канапе, на многодетно семейство , или хора в нужда?

# 627
В OLX oобява или
в някоя ФБ група https://www.facebook.com/groups/1613726155923430/

# 628
Знам че не е по темата, но моля за препоръка за адекватен и добър в работата си гинеколог- ако може жена. Да работи с направление

# 629
  • Варна
Даниела Славова в поликлиниката Владиславово. Там преглежда по каса. В другия кабинет е платено. Преглежда без час, просто трябва да се обадите на регистратура, за графика.

Общи условия

Активация на акаунт