⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пеликания
Във Варна има само частен кабинет в момента май. Днес най накрая се свърза с него, щял да предаде на колегите в Русе за операцията. Но той искаше да го оперира той. Ако искал да е той му казал, че не знае кога ще може и щяло да струва 3000лв. И нямаме кой знае колко голям избор и в Света Марина ще бъде. Май Янков ще го оперира. Само се надявам всичко да бъде наред.

# 76
Във Варна има само частен кабинет в момента май. Днес най накрая се свърза с него, щял да предаде на колегите в Русе за операцията. Но той искаше да го оперира той. Ако искал да е той му казал, че не знае кога ще може и щяло да струва 3000лв. И нямаме кой знае колко голям избор и в Света Марина ще бъде. Май Янков ще го оперира. Само се надявам всичко да бъде наред.
Аз съм се оперирала при Тончев преди време в Света Марина. Минаха сигурно 100 човека и всички бяха доволни, целият екип там са добри, бъдете спокойни.

# 77
  • Пеликания
Да, но вече не фигурира в екипа на Света Марина. Оперира в Русе и във Варна предполагам в клиниката си.

# 78
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Срещу затвора, до лагард. Не знам как се казва. Те са големи вносители. Имат доста магазини из града.
Цените им не са много Ок. За цветя препоръчвам едно магазинче на ул. Баба Тонка. Посока пазара вдясно се намира. Отвън има много петунии, калдаръмчета и пр. Онзи ден взех от там калдаръмче на 1лв.На други места са по 1,70-2.00лв.Вътре в магазинчето продават и стайни цветя. Случайно попаднах на това магазинче преди 4 месеца и го посещавам редовно. Цените са много добри според мен.

# 79
Здравейте.
Може и да не е за тук въпроса, но ме интересува добър лицево черепен хирург, за операция на счупена челюст.
Доц.Янко Янков.Има и частен кабинет.Вижте в гугъл  за координати. Иначе мога да препоръчам и добри специалисти, но в София
.

# 80
  • Варна
Здравейте, някой празнувал ли е детски рожден ден в Синема Сити в делта планет?
Може ли да кажете как излиза като цена?

# 81
Ив. Велина, магазинчета е на хора производители на цветя и аз си взех от там карамфилчета на 2,50, а в магазина до дома бяха по 7 лв. Имаше и хубави газании

# 82
В агроаптеките на колхоза имаше изкарани навън много цветя, но минах с голяма скорост и не се загледах за цени.

# 83
Някой има ли препоръка за фирма за пръскане срещу хлебарки - за апартаменти, мазета, общи части, покрив...

# 84
Дами знам че не е по темата точно, но да ми препоръчате детски зъболекар, който работи със здравна каса

# 85
  • Варна
Д-р Арнаудова. Кабинета и е зад общината, мисля че се казваше цар Петър улицата, но не съм сигурна.

# 86
Точно зад Агроаптеката  на колхозния пазар, вътре в пазара преди масите за зеленчуци, има цветя на добри цени. От там си взех теменужки на 0.90лв преди 2месеца.  Отпред пред агроаптеките бяха по 1.30лв Трябваха ми стабилна бройка и 40ст си бяха фактор. А и имаха огромен избор от цветове!
Миналата година си купих "Кученца" от там.
Всичко ми се захвана🤗

# 87
  • ВАРНА
Точно така,цветята отагроаптеката са доста "маносани",а и скъпи.Вътре в Пазара има хубави и на улицата срещу бариерата на паркинга.От Нолина спрях да вземам преди години,защото само заразени с белокрилки и други гадости цветя уцелвах.

# 88
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ревматолог, добър диагностик за 20 годишен младеж?

# 89
Д-р Светлана Христова - УМБАЛ Света Марина

Общи условия

Активация на акаунт