⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, търся турски парфюми Sansiro. Виждали ли сте къде се предлагат?

# 91
  • In transit
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ревматолог, добър диагностик за 20 годишен младеж?
Д-р Светослав Димитров, Св.Марина.

# 92
Здравейте. Дали някой е плащал с карта в магазина за сладки Обнова до Лидл на Окръжна Болница или е само в брой?

# 93
Да в Обнова имат терминал и може да се плаща с карта.

# 94
Благодаря.

# 95
Ходи ме се на нещо като комеди шоу, имам нужда да се посмея.
Има ли такова нещо във Варна?

# 96
Има да, вижте в Брика събитията и в Хоризонт също.Иначе Капитана вече мина във ФК.

# 97
Hashtag правеха преди често. Ходила съм веджъж.

# 98
Той капитана и без това е смешен само първият път.
Модерен е сега стендъп-а, проверете по клубовете. Хаштаг, брик, комеди клуб и т.н. Във ФК съм ходила канят различни, проверете и там.

# 99
  • Варна
Здравейте!

Ще купувам ваучер за подарък като нямам идея дали ползвателя ще иска круиз, самостоятелна обиколна програма, готова програма почивка… и тук идва въпросът. На коя агенция да се спра?

От това което гледах usit colours отговарят да предлагам всичко, но нямам никакъв отзив за тях и ние не сме пътували с тях. Ако имат офис във Варна би било страхотно.

Има ли някой от вас правил различен тип пътувания с една агенция и да е доволен?

# 100
Имаха едно време офис на Цар освободител малко под винса. Някъде около спирката на летният театър ама дали още работи не знам.

Нямам преки впечатление в студентските години колеги ги ползваха за бригади доста често.

# 101
Привет:)
Поста ми не е особено подходящ за тук, но не знам къде да попитам:)
В Практикер има промоционална програма за уреди Тефал, като за определен брой точки можеш да закупиш уред. Имам голяма молба ако някой има 10 точки, които няма да използва, ако може да ги взема:)

# 102
В този ред на мисли.. ползвате ли тиганите им с незалепващо покритие( тефлоново покритие..)

# 103
  • Варна
Предстои ми да купувам раница за първокласник. Знаете ли дали някъде вървят намаления? Преди години през юни пускаха отстъпки някои магазини. И бихте ли препоръчали физически магазин за целта?
Благодаря

# 104
  • София
Някой знае ли къде има солариум във Възраждане 1 или в близост?
Благодаря!🌹

Общи условия

Активация на акаунт