⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Под Слънцето
Това изобщо не успях да го намеря . От къде го извади?
Да, да, да! Открих го!  На ЧЗВ
Благодарности и хубав ден!

# 691
Здравейте, момичета. Къде могат да се изкарат около 50 снимки на приемлива цена?

# 692
Наскоро вадих в Булмаг Владиславово. Мисля, че студиото е Кодак. Около 22 лв за 50 снимки.

# 693
  • In transit
Здравейте, момичета. Къде могат да се изкарат около 50 снимки на приемлива цена?
Тук: https://fujifilm.bg/snimki/ Пращаш снимките онлайн, после само отиваш да си ги вземеш от фотото, което се намира на кръстовището на бул.Цар Освободител и ул. Цар Асен. Има ценоразпис на сайта.

# 694
  • Под Слънцето
Хей, някоя от вас иска ли да иде на микроблейдинг безплатно днес от 10 ч? Под Общината е. Ще отнеме 2 + часа, а аз няма да успея да вместя задачите. Давам адрес веднага

# 695
Здравейте, търся къде се продава дамско бельо на фирмата Венера стил?

# 696
Да споделя за ученици и майки- кабинката за снимки в Делта планет днес до 14:00 не е работила. Звъннали са на фирмата и от там са казали че ще пратят екип за ремонт, но един час след това никой не е дошъл. И ученикът се е отказал да чака повече. Дали са я оправили ще напиша утре. Той ще мине пак след училище .

# 697
  • varna
Оправена е, снощи след 20:00 работеше.

# 698
На някой да са му ляли восък  /не куршум/, да е доволен и сподели къде?

# 699
  • 🌊
Аз търся идеи за магазини за колички и кошари. От темата за количките видях няколко магазина, но повечето са софийски.
За сега ще проверяваме в Айко, Хиполенд, Бебино и Рошко. Има ли някой друг голям бебешки, който изтървам?

# 700
Рая тойс, Комсед и Галикс. Ако имате време в началото на ноември да черните петъци по детските магазини и има доста добри отстъпки на всичко.

# 701
  • 🌊
Записвам си ги Purple Heart
Иначе понеже ще сме с февруарче, точно искам да използвам октомври да огледаме и вече на черния петък да преценим с намаленията.

# 702
На някой да са му ляли восък  /не куршум/, да е доволен и сподели къде?
Аз търся за леене на куршум. Моля за препоръки без бабата в Цветния, че там всичко е за секунда.

# 703
  • Варна
Моля ви препоръчайте ми добър майстор за външна изолация, който няма да иска за два дни работа да издаваме тротоарно право. Не вярвам всички, които си правят изолация да им искат такова нещо от общината. Ходене по мъките е , лятото кандидатствах за това , но от кметството ми върнаха документите с искане за план откъде да минават инвалидни колички, пешеходци, план за безопасност на хората на скелето изобщо някакъв ужас. Аз няма да строя блок, ще изолирам част от апартамент на първи жилищен етаж.

# 704
  • Варна
Вероятно е споменавано в темата, но моля за координати на нотариус, който работи в събота.

Общи условия

Активация на акаунт