⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Вероятно е споменавано в темата, но моля за координати на нотариус, който работи в събота.

Обикновено тук публикуват дежурните-
https://rnk-varna.org/%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD … 0%B8%D1%83%D1%81/

# 706
Аз търся за леене на куршум. Моля за препоръки без бабата в Цветния, че там всичко е за секунда.
Баба Златка на ул. Батак 0894648056 имаше нещо в кои часове да се звъни, но не помня - май вечер 18-20 ч.
записва те за ден и час
от тук научих за нея

# 707
  • Варна
Откъде мога да купя фолио за стъкло?

# 708
# 709
  • Варна
От няколко месеца не мога да се вредя при д-р Силвия Йорданова за ехо на мл.жлези, а се следя при нея. Последно като звънях беше в болничен два месеца. Някой да е чувал нещо? Спомням си, че препоръчвахте в майчин дом някоя лекарка, но не помня коя, ще помоля да ми препоръчате, платен преглед, че не ми се чака, ако знаете и ориентировъчна цена ще съм благодарна.

# 710
От няколко месеца не мога да се вредя при д-р Силвия Йорданова за ехо на мл.жлези, а се следя при нея. Последно като звънях беше в болничен два месеца. Някой да е чувал нещо? Спомням си, че препоръчвахте в майчин дом някоя лекарка, но не помня коя, ще помоля да ми препоръчате, платен преглед, че не ми се чака, ако знаете и ориентировъчна цена ще съм благодарна.
В Сити клиник ли опитвате? Защото тя работи и в Medical life , срещу базар Левски. Може там да успеете.

# 711
  • Варна
Да в Сити клиник, но видях в Медикъл лайф, че също няма часове.

# 712

Със сигурност не работи и на двете места в момента д-р Йорданова. Евентуално октомври ще се върне на работа.

# 713
  • Варна
Привет Варна! Моля за препоръки на някой читав сервиз за лаптоп, не е първа младост, но си работи перфектно. Изведнъж спря и се чудя някой дали ще може да го възкреси.

# 714
Привет Варна! Моля за препоръки на някой читав сервиз за лаптоп, не е първа младост, но си работи перфектно. Изведнъж спря и се чудя някой дали ще може да го възкреси.

Долфи сървиз на ул. Братя Бъкстон 30 (срещу пицария Реана)

# 715
  • Варна
Хора, имам повод да черпя другата седмица, а колегите ми мрат за крем карамел. Изключено е да го правя, чудя се дали от някъде мога да закупя готов, в някакви индивидуални порцийки. Не се сещам да съм виждала.

# 716
  • Под Слънцето
Хора, имам повод да черпя другата седмица, а колегите ми мрат за крем карамел. Изключено е да го правя, чудя се дали от някъде мога да закупя готов, в някакви индивидуални порцийки. Не се сещам да съм виждала.

Готовата храна на Кауфланд на Република, има в кутийки порция

# 717
  • In transit
В Лидл има в момента, при промоционалните, мисля, че от испанската седмица, но и в постоянния асортимент има. Май го водеха флан карамел. В Лидл-а на Мир стоят над клошарските, точно където започват фризерните вертикални витрини със сладоледите.

# 718
В Хъшове на Базар Левски съм виждала купички с крем карамел, предполагам че и във филиала на Чаталджа го има, обаче не съм го опитвала и не мога да дам мнение как е на вкус.

# 719
Момичета, утре имам час в Центъра по образна диагностика д-р Куцаров в Аспарухово. Ще съм с градски транспорт и виждам, че 12 и 88 ходят до там. Кой е за предпочитане и на коя точно спирка трябва да сляза, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт