Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 35 150
  • 564
  •   1
Отговори
# 75
То нали имаше и слухове, че Диди е информант на ФБР...дали е така...
Не мисля, че има вероятност това да е вярно. ФБР има достатъчно методи да озйпти информатор, няма да му позволяват да пристъпва така граници.

# 76
В продължение на години Диди избягва обвинения, въпреки слухове и документирани инциденти ,което поражда съмнения, че има високопоставена закрила.

Финансов и дистрибуторски чадър на Диди:

Warner Music Group :
- Едгар Бронфман-младши : изпълнителен директор на Warner Music Group, сключил сделката с Bad Boy Records.Бронфман е бивш ръководител на Seagram (мултинационален алкохолен и медиен гигант) и част от една от най-влиятелните семейства в глобалната индустрия.Диди получава финансиране, разпространение и защита чрез тази структура.
Самюъл Бронфман (баща на Едгар-старши) основава Seagram и става милиардер благодарение на алкохолната индустрия.
Едгар Бронфман-старши (баща на Едгар-младши) е бил дългогодишен президент на Световния еврейски конгрес (World Jewish Congress) и активен защитник на правата на еврейските общности по света.   В края на 90-те, под ръководството на Едгар Бронфман-младши, компанията се трансформира в медиен конгломерат и контролира Universal Music, Universal Studios, PolyGram и други.
Чарлз Бронфман, брат на Едгар Бронфман-старши, е съосновател на The Mega Group  неформална група от влиятелни еврейски предприемачи, създадена през 1991 г. от него и Лес Уекснър.  Смята се, че Епстийн е използвал тази група, за да изгради мрежа от високопоставени контакти в бизнеса, медиите и политиката.Лес Уекснър, съосновател на The Mega Group, е бил основен финансов поддръжник на Епстийн.Името на Едгар Бронфман-младши се появява в така наречената “черна книга” на Епстийн : списък с контакти, иззет от дома му.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 17:59 от •MERA•

# 77
Мария и Мера, всичко е много интересно, което пишете, благодаря!

А, знаете ли; че последната майка на детето му - Дана е киберспециалист? Дали това има нещо общо също с неговите психопатски игрички?

# 78
Да, то за нея друго не знаем май. Появата на бебето вероятно се очакваше да поизчисти образа на Диди , както и да натири носа на Каси, която не съм я виждала на семейни празненства и с децата му.
Радвам се, че намирате публикациите ни за интересни.

# 79
Mera, точно така! Не само слухове, но и официални жалби са били потулвани, както и по телевизията да замеряш някого и да атакуваш и да ти се разминава...твърде подозрително...А и за колата на Къди, там още 2014та го туитват сума ти хора, как пък никой не разследва...Толкова неща са се знаели, а властите си затварят очите, чак ключа на Ню Йорк му дават кметът мин година...Чадър не, ами направо навес опънат над него е имало.

Момичета, не е по темата, но гледам Каси като 19 годишно момиче в клиповете й,имала си е хитове. Ослепителна красавица е била и песните й никак не са лоши, приятен глас, танцува добре, на някои има милиони гледания и то не от сега. Момичето си е имало звезден потенциал и без Дидлъра...
Тя има хитова песен преди Диди, той я "открива" и тя не е искала в началото връзка с него, а е искала музикална кариера. Той й обещава 10 албума и дефакто съсипва потенциала й с изродщините си. Жалко.
Прави ми впечатление, че Каси е посещавала скъпарско престижно частно училище и е живяла не по гетата като малка (за разлика от Диди), а в заможен квартал. От съвсем малка започва да е каталожен и комерсиален модел, представлява я Вилхемина Моделс, сериозна агенция. Очевидно не е била нито от бедно семейство, нито кариерата й е започнала с Диди...за съжаление е свършила с него.  Попаднала е на хищник, който я е сдъвкал и изплюл. Поне сегащният й мъж изглежда хем хубав, хем свестен!  Дано Мисис Файн  живее в щастие и мир с трите си дечица и готин мъж!

# 80
Да, то за нея друго не знаем май. Появата на бебето вероятно се очакваше да поизчисти образа на Диди , както и да натири носа на Каси, която не съм я виждала на семейни празненства и с децата му.
Радвам се, че намирате публикациите ни за интересни.
Празнуваха Коледа заедно преди няколко години, но да, не се появява често с тях, гледа си бебенцето доколкото виждам добре, следвам я в иг.

# 81
От показанията на майката на Касандра, Регина Вентура

1. снимала е нараняванията/посиняванията на дъщеря си, показва ги в съда
2. при посещение на дъщеря си за рождения й ден, Диди кретенът конфискува телефона на дъщеря й пред Регина, Регина звъни в полицията.
3. Когато Каси започва връзка с рапъра Къди, онзи с изгорената кола, нещастникът Диди заплашва Касандра, че ще пусне фрийк офф видеа,  които има с нея. НО СЪЩО ТАКА ЗАПЛАШВА РОДИТЕЛИТЕ Й С ТЕЗИ ВИДЕА И ИМ ИСКА ОТКУП ОТ 20 000 ДОЛАРА, ЗА ДА СИ ВЪЗСТАНОВИЛ ПАРИТЕ, КОИТО БИЛ ИЗХАРЧИЛ ЗА ДЪЩЕРЯ ИМ
4.  Те му ги изпращат от страх за безопасността на дъщеря им...директно ги изнудва за пари...
5. асистентката на Диди им изпраща инструкции как да преведат парите. Хората, родителите на Каси, взимат заем, за да платят 20 000 долара на ненормалника Диди, който явно в ревността си е обезумял и изгубил връзка с главния компютър.....
6. Диди след няколко дни връща парите, без да комуникира с тях.

Абсолютно евтини трикове на психически насилник, обезумял комплексар и психопат....

# 82
Явно се е надявал, че като им поиска пари ще ги уплаши и те повече няма да гъкнат. Колко ли се е изненадал като е получил 20 хиляди?

# 83
И аз много благодаря на всички,които се включват с информация! 🌷

Аз си мислех за тази Кристина Хорам.  Няма ли да я призоват? Върти ми се в главата конспиративната теория дали тя не е онзи мистериозен свидетел номер 3 ,който беше изчезнал...!?

# 84
Как пък все се е ядосвал на жени и започвал да ги бие и рита... Жалко, че не се е ядосал на някого с физиката на 50 Cents... да му покаже къде зимуват раците. Жалък комплексар!

И "началник кабинета" имал!

Пак казвам - по  ми е интересно дали съучастниците му и всички, които са му прикривали изтъпленията, ще бъдат наказани.

# 85
Тв  е изтрила профила си в иг, защо ли…

# 86
  • Stockholm
Засега свидетелите не са толкова ярки и свидетелстват почти само за Каси. Педофилията въобще не се споменава. Дано да не се превърне във фиаско това дело. Някакви впечатления за реакцията на обществото?

# 87
Според мен обвинението се опитва да затвърди образа на Диди като насилник и човек, който възприема хората като обекти. Оттам до педофилията и трафика е една крачка, особено за човек с пари и власт.

# 88
Засега свидетелите не са толкова ярки и свидетелстват почти само за Каси. Педофилията въобще не се споменава. Дано да не се превърне във фиаско това дело. Някакви впечатления за реакцията на обществото?

Има си подкрепа Диди ,даже и платена. Разхождат се около съда

Малко като при нас- предизборно с кебапчета

# 89

Джеймс казва, че Каси му е признала, че е зависима от Комбс за кариерата си, дома си и заплатата си.

Това вече не го разбирам.
Имала съм бърнаут и съм напускала работа. В един момент си дадох сметка, че здравето и нервите са ми по-важни.
Напуснах без да съм си намерила друга работа. Имах някакви спестявания.
Не са били като на Каси.
За едно легло и заплатка на какво нещо се е подложила.
Това е несериозно.
Може ли толкова важно да е било за нея това? Не разбирам.
Има жени остават в отровна връзка заради малки деца, защото нямат дом, ниска заплата и знаят, че няма на кого да разчитат. Разбирам ги тях.
Но тук не.
И за едната луксозна къща, повечко пари, малко пеене и някакви филмчета е търпяла ежедневния побоища, извращения, изнасилвания, унижения.
Е, поне и е дошъл акъла в един момент.
Е да, и наркотиците са си имали огромно влияние върху психиката.

Колкото до Кристина.
Тя е навътре в нещата. Тя е осигурявала мисля материали за оргиите.
Във филма го има май това. Може и да бъркам, ама май там беше.

Общи условия

Активация на акаунт