Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 35 146
  • 564
  •   1
Отговори
# 90
Засега свидетелите не са толкова ярки и свидетелстват почти само за Каси. Педофилията въобще не се споменава. Дано да не се превърне във фиаско това дело. Някакви впечатления за реакцията на обществото?

За да има федерално обвинение, първо има индайктмент, нр знам как е на български. Там са всички обвинения. Изобщо не е споменато нищо с педофилия, въпреки, че от много източници е потвърдено като минимум развращаване на Ъшър като дете, вкл от самия Ъшър и майка му,  а и даже за секс с него са споменавали много хора близки до Диди. Но въпреки това, нищо от тези неща не са в индайктмента, тоест няма да ги има в обвиненията към Диди....

И на мен ми се струва, че много от нещата липсват, особено от секс партитата БЕЗ Каси, но със секс работници, а и всякакви прилъгани и експлоатирани хора...

# 91
Да не забравяме,че е била по влияние на наркотици,зависима от тях,а и Диди й е обещавал бляскава кариера, до колкото виждам от време на време й е давал да си прави клипове и песни. Когато навлезеш в света на богаташите и дълго време имаш финансова подкрепа не е лесно да слезеш надолу и да се лишаваш - от пътувания, скъпи дрехи, партита и срещи с много и различни хора. Искрено се надявам да е намерила подкрепа в сегашния съпруг и да не подава жалби и оплаквания към Диди само, защото има нужда от пари...

# 92
Делото засега наистина е пълно фиаско.Въртят около домашното насилие ,което така или иначе не е тайна и което е обект на споразумение с Каси.
Приятелката на Каси нанесе голяма вреда на имиджа и като каза ,че тя след като я е удрял  Шон и била с комоцио Каси и е казала да не драматизора ,принуждава я да подпише договор за неразгласяване  и дава 30 хиляди Евро.
Бе ...тя докато е била подкрепяна от съпруга си пак е правила доброволен секс с Диди ...след изнасилването и след парите...не знам...ако не изкарат някакви истински обвинения ще ги разсипят ...

# 93
  • Stockholm
Засега свидетелите не са толкова ярки и свидетелстват почти само за Каси. Педофилията въобще не се споменава. Дано да не се превърне във фиаско това дело. Някакви впечатления за реакцията на обществото?

За да има федерално обвинение, първо има индайктмент, нр знам как е на български. Там са всички обвинения. Изобщо не е споменато нищо с педофилия, въпреки, че от много източници е потвърдено като минимум развращаване на Ъшър като дете, вкл от самия Ъшър и майка му,  а и даже за секс с него са споменавали много хора близки до Диди. Но въпреки това, нищо от тези неща не са в индайктмента, тоест няма да ги има в обвиненията към Диди....

И на мен ми се струва, че много от нещата липсват, особено от секс партитата БЕЗ Каси, но със секс работници, а и всякакви прилъгани и експлоатирани хора...

Ако Бийбър беше отговорен пич, можеше да направи чудеса в това дело, защото Чудовището заслужава поне 100 години затвор. Но е егоистче, за да се спаси от срам и евентуалани последствия за кариерата. Много жалко.

# 94
Каси може да се пенсионира с 20те ллн от споразумението.
Гражданското й дело е прекратено.
Сега, тя е свидетел, не обвинител и нищо няма да получи.
Въпреки че мен не ми пречи - нека пише книга, нека дава интервюта ако иска, нека говори от първо лице. Сякаш ще е първата, която ще продаде историята си?!

# 95
Ако Бийбър е бил релевантен по делото, прокурорите щяха да го призоват. Разбирам, че при такива зверства нормалната реакция е човек да иска справедливост за всичко, но пак да кажа, федералното дело е заведено с други основания. Ако някой е искал да съди Диди като частно лице, можел е да го направи.

# 96
Каси заслужава много повече от 20-30 млн, които получава като сетълмент от Диди и тъпанарския хотел за изтърпяното. Това са 10 години постоянен тормоз и физическо и сексуално насилие и какво ли не. Чак родителите й изнудва и заплашва за пари....Диди пък от своя страна трябва поне 2 пъти по толкова да лежи и всеки ден да го фрийк оф-ват, за да си окупи греха спрямо Каси. Ако му тропнат една присъда от 120 години като на онзи от секс култа, няма да съм изненадана.

# 97
Истината е, че след Джони Деп очакваме чудеса. А е възможно да не стане точно като по филмите и справедливост да няма

# 98
Стискам палци да има.
Всъщност,  още преди да почне бях сигурна, че ще го осъдят. Не заради доказателствата, не че ги няма. А защото просто е издразнил някой, който е решил да му види сметката и се е погрижил.
От там насетне ФБР мисля са си опекли работата. Построяването на делото чрез свидетели за доказване на тезата е изкуство. Не случайно не всеки завършил е топ адвокат/ прокурор.

# 99
Днес е свидетелствал и още един от жиголата - Sharay Hayes "The punisher". С тях е имал не 1 или 2 срещи. Според неговия раказ с Каси са се мажели с бебешко олио и така са започвали сесиите им, които са траели около 4 часа. Диди е бил с тях в стаята като е давал наставления за пози, ъгли, светлина. Последната им такава среща е била през 2016г като тогава той не се е представил "на ниво" и затова явно повече не са го повикали. Според него е нямало напрежение между Каси и Диди и отстрани е изглеждало все едно случващото се е по взаимно съгласие. Относно наркотиците твърди че са му предлагали само марихуана и алкохол, и за него нито един от двамата не е бил под въздействие на опиати. Плащали са му или 1200, или 2000$.

Това са част от останалите платени господа.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:30 от Преслава ♋️

# 100
верчето, да, то е въпрос и на интерпретация на самите закони за РИКО и как успяват да обобщят и построят самото обвинение.

Но държа да отбележа, че този със секс култа също не е трафикирал и рекетирал по начина, по който си представяме от филмите, напротив. Има доста общо с Диди, по-скоро манипулативни и насилнически сексуални отношения в контекста на организация, груумване и изнудване, промиване на мозъка...
Та мисълта ми е, че за трафик на жени и рекет в САЩ по тези закони,по които обвиняват Диди не е нужно да е действал като Ндрангета или нашите застрахователи- мутри от 90тте в България, за да бъде намерен за виновен. В самия закон както и в самото обвинение много точно са представени дефинициите и те са по-общи.

# 101
Припомнете ми, а Родни привикаха ли го вече за свидетел?
https://people.com/majority-of-producer-rodney-jones-claims-agai … ismissed-11702719

# 102
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Отвратена съм като чета подробности по това дело. Този си е втори Епщайн, много жалко, че могъщите му покровители ще останат в сянка, както и при Джефри и няма да си понесат последствията. Противното ми звездно фемили Джей Зи и Бийонсе също оттърваха кожата. За Бийбър съм сигурна, че е жертва и е преживял ужасни неща. Той откакто избухна скандала е като сянка, изпит, измъчен и видимо нещастен.

# 103
Да, то за нея друго не знаем май. Появата на бебето вероятно се очакваше да поизчисти образа на Диди , както и да натири носа на Каси, която не съм я виждала на семейни празненства и с децата му.
Радвам се, че намирате публикациите ни за интересни.
Празнуваха Коледа заедно преди няколко години, но да, не се появява често с тях, гледа си бебенцето доколкото виждам добре, следвам я в иг.
Може ли линк към профила й?

# 104
Да не забравяме,че е била по влияние на наркотици,зависима от тях
Скрит текст:
,а и Диди й е обещавал бляскава кариера, до колкото виждам от време на време й е давал да си прави клипове и песни. Когато навлезеш в света на богаташите и дълго време имаш финансова подкрепа не е лесно да слезеш надолу и да се лишаваш - от пътувания, скъпи дрехи, партита и срещи с много и различни хора. Искрено се надявам да е намерила подкрепа в сегашния съпруг и да не подава жалби и оплаквания към Диди само, защото има нужда от пари...
Да, отчитам това.
Нормално мислещ, чист, трезвен човек  не би търпял това.
Той точно с наркотиците си я задържал. Първо е била млада, наивна и попада под неговото влияние.
За да я впричми в мрежата си не е било отначало така. Бавничко я оплитал в мрежите на насилие, дрога и какви ли не зависимост.
Но все пак причините да не си тръгне ме дразнят много. То бива такава повърхностност....

silsto, има ли твърди доказателства, че Бийбър е пострадал или ще караме на слухове?

Общи условия

Активация на акаунт