Делото срещу Пи Диди - обсъждане на разследването и процеса - тема 2

• 30 951
  • 518
  •   1
Отговори
# 510
Аз имам някакъв спомен, че след ареста се споменаваше за над 100 човека, които са изявили желание да свидетелстват по делото.

# 511
Аз и за записи си спомням, които не видяха бял свят.
Не мога за повярвам, че прокурорите са завели дело само с доказателствата, които представиха. Това са им едни от топ юристите....

# 512
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Според мен нарочно и целенасочено делото и обвиненията в крайна сметка са така безумно нефели. Няма начин прокурорите да са такива дебили и да скалъпят пародия на обвинения и  доказателства. Защото от невинни и жертви на това чудовище още малко да изкарат Касандра и другите, че са си го просели и едва ли не им е било кеф да ги бият, малтретират, насилват, тормозят и заплашват години наред. Не, прокурорите са построили обвиненията и делото протече така, че Диди удобно да се измъкне, което и стана. Това не може да се случи без много, ама много могъщи хора в сянка да не стоят зад гърба му с пари и власт. Американската като българската съдебна система доказва, че намесят ли се пари и интереси справедливост няма да има.

# 513
До интереси е, не до пари.
Не случайно Епщайн се "самоуби".
Помните ли, беше излязла информация,  че диди не яде, защото го е страх да не го отровят, явно е имало защо.

# 514
  • Stockholm
Тръмп, дето щеше да го спасява...Пипнато е отгоре още преди започването не процеса. Обвиненията бяха нищожни в сравнение със заявките при ареста.

# 515
Скоро членовете на журито ще са по всички подкасти и телевизии  и ще обясняват на дълго и на широко защо са взели това решение. Ще има бая изненадани  диванни прокурори и съдии на базата на това ,което чух вече от първия член на журито ,който даде първото си интервю.

# 516
Еха, ще падат още пачки за членовете на журито.

Та, какво разправя в подкаста, ако може с няколко думи?

# 517
На всеки му идва от някъде шамара. Като се отърве сега, друг път може да е друго.

# 518
  • Stockholm
От делото на десетилетието се превърна в делото на бутафорията. 1-2 годинки го очакват. Направо абсурдизъм.
В началото говорят за оня (извинявам се, но ми е неприятно да му пиша името).
https://www.youtube.com/watch?v=f4ZgHTqzQvk

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 15:40 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт