Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 35 980
  • 459
  •   4
Отговори
# 375
Кой е Asen Alexandrov и къде се е изразил?

Статия за Асен Александров и присъединяването му към Питагор
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/national-news/951060-predsed … vanie-asen-aleksa

# 376
Прави ми впечатление , че в статиите по темата , а и на страницата на самото училище, е написано "училище по математика "Питагор". И преди ли е било така или е новост това наименование?

# 377
От миналата година е така.

# 378
Дали има някой в темата с преки впечатления от гимназия Увекинд или Дружба? Ще ми е от голяма помощ  да разбера какви профили се учат, атмосфера, възможности, всичко.

Дружба не препоръчвам. Негативните коментари в гугъл са 100% истина.  Въздържам се от допълнителни такива от етичност. Лично наблюдение

# 379
  • в страната на чудесата
Това училище не го ли купиха румънци?
Аз познавах две семейства с деца там докато беше турски вилает, бяха доволни от средата и отношенията, като цяло без големи претенции за чисто образователната услуга.
Ще ми е интересно да прочета по-свежи мнения.

# 380
Това училище не го ли купиха румънци?
Аз познавах две семейства с деца там докато беше турски вилает, бяха доволни от средата и отношенията, като цяло без големи претенции за чисто образователната услуга.
Ще ми е интересно да прочета по-свежи мнения.
Всеки си има различен критерий за удовлетвореност.  Да, купиха го "румънци", но средата е както в турски вилает, под "румънски" надзор.

# 381
Питагор - Училище по математика
Питагор - за лидери
Питагор - прием за ПУК, 1, 6, 7, 8, 9 клас 2 седмици преди началото на учебната година.

Очаквам всички бъдещи лидери, математици, да не са си намерили училище 2 седмици преди 15 септември.
Ако случайно някой се престраши да отиде на събеседване и детето му СЛУЧАЙНО не е прието - ей това вече ще е изненада.

П.П. Страхотен ПР ход да привлечеш разпознаваемо име за директор 2 седмици преди началото на учебната година, дори и човека да е пред пенсия.

# 382
Това за лидерите го откраднаха от реклама на друга гимназия:)) Заедно с цветовете.
Тя вече не се рекламира  така.

# 383
На коя гимназия, на Британика ли? Аз лично отдалече се обърках на няколко пъти и така и не разбирам защо - двете училища са с толкова различен профил...

Това за лидерите го откраднаха от реклама на друга гимназия:)) Заедно с цветовете.
Тя вече не се рекламира  така.

# 384
И с Британика съм ги бъркала, но лидери създаваха в Софтуни - Будител.

# 385
  • София
Може ли да споделите по колко часа седмично в училище са имали/ще имат вашите деца в седми клас по БЕЛ и по МАТ (вкл. ИУЧ и ФУЧ), че нещо много ми се виждат обявените часове в тазгодишната седмична програма. Знам, че ЗУЧ са по 5 часа.

# 386
  • София
10 часа БЕЛ и 9 часа МАТ.

# 387
И при нас така.

# 388
  • София
Благодаря за отговорите!

# 389
При Вас колко са, Magenta2022?

Общи условия

Активация на акаунт