Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 35 810
  • 455
  •   5
Отговори
# 450
За Архимед и аз се интересувам, въпреки че новата локация е на път да ме откаже.

# 451
Не мога да разбера това изнасяне към ливадите. До една гимназия трябва да има нормален достъп с ГТ, нормална и сравнително безопасна градска среда. На Уве-то най-привлекателно е местоположението на гимназията.

# 452
  • София
Дарби имат онлайн отворени врати на 15 октомври.
Приятелско дете го завърши, като отиде там след 9 клас и са доволни.

# 453
  • София
В Дарби завършват с английска диплома, не българска.

# 454
Не мога да разбера това изнасяне към ливадите. До една гимназия трябва да има нормален достъп с ГТ, нормална и сравнително безопасна градска среда. На Уве-то най-привлекателно е местоположението на гимназията.

Ако имате предвид ПЧМГ/Архимед, т.к. скоро минах покрай новата им сграда - всъщност изглежда обещаващо и местоположението й е на комуникативно място - ще има метро и доста линии на ГТ, но не е на самия булевард. Да, не е център, но според мен има доста предимства пред сегашната сграда и местоположение.

# 455
"На харизан кон зъбите не се гледат", тоест на "подарена" от МОН сграда, няма какво да търсим недостатъци Grinning 
А според вас, дали ще разширят приема в ПЧМГ/Архимед?
Направи ми впечатление, че на отворените врати за сегашния ПУК, представиха 2 авторитетни учителки, като водещи, които ще поемат ПУК, но в началото на учебната година се оказа съвсем друга госпожа. Място ще има, но всички знаем, колко е голяма кризата с добри и съвестни учители.

Общи условия

Активация на акаунт