Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 36 854
  • 464
  •   2
Отговори
# 300
Надграждане? Той гони 70 години, затова и не е директор на 51-во. Без да коментирам капацитета и способностите му като директор - вярвам, че са добри, но идва време, в което човек трябва да се оттегли.

# 301
  • София
Хайде пак СС. Не завършиха ли ви децата.
Какво пак СС? Не може да се споменава в контекста на разговор ли? Ми кажи ти нещо по същество поне веднъж.

# 302
И нов директор ще си имат. Бившият на 51-во. Simple Smile

Това е много интересна информация. Потвърдена ли е? А какво ще стане с Милушева?

# 303
Е тя сигурно ще е на прогимназията и основното, все пак е начална учителка, но когато и да я сненят, все ще е късно.
А  новият ще е на гимназията.

# 304
Те все пак имат 4 паралелки с по 20 деца. Този капацитет по трудно се запълва.
Не ги ли направиха по 6 паралелките?

# 305
Здравейте,
Има ли родители на деца от Дорис Тенеди,  които имат наблюдения върху организирания транспорт за децата сутрин (а и следобед). Колебая се дали да ползваме  услугата, при положение че сме в Люлин, ако ще трябва да ставаме в 5 и да обикаля цяла София за да е в 8ч в училище.
Също информация за изхранването (и цената) в училището ще са ми от полза.

# 306
  • София
Транспортът в частните училища зависи от заявилите го деца и къде живеят те. Обикновено са поне няколко буса с различен маршрут. Дори от Люлин не би трябвало да отнема повече от час до Стрелбище. Пуснете си запитване в училището да се консултират с транспортната фирма за вашия адрес.
Защо да е в 8.00 часа в училище - не почват ли по-късно?
Също така може да заявите транспорт само в едната посока, в която вие не можете да превозвате детето.

# 307
Да, най-вероятно ще се ползва само за сутрешния превоз. Не съм сигурна към момента дали ще могат да ми кажат, едва ли всички транспортни договори са сключени вече, че да знаят.

# 308
  • София
Би трябвало първо да се събират заявките от желаещите до някакъв срок и след това да се сключва договора за превоз и да се прави предплащане. Не можете ли да заявите желание за включване за превоз и ако не ви устройва времето за превоз сутрин, което ви предложат от транспортната фирма, след това да не сключите договор  Все пак плащате за услуга, би трябвало да знаете ще ви върши ли работа или не?

# 309
Да, на мен също ми излизат рекламите на Питагор. Честно казано се чудя дали да не го премахнем от опциите ни за кандидатстване за ПУК. Много лоши сигнали ми дава с това лятно кандидатстване и всичките напъни.

# 310
Моя близка има дете в Дорис Тенеди и казва, че храненето е двукратно - обяд и някаква допълнителна закуска. Децата си носят сутрешната закуска от вкъщи и харват или в училище или у дома. На мен това не ми допада особено и беше едно от нещата, които ме отказаха. Иначе средата е спокойна, атмосферата е добра.

# 311
Би трябвало първо да се събират заявките от желаещите до някакъв срок и след това да се сключва договора за превоз и да се прави предплащане. Не можете ли да заявите желание за включване за превоз и ако не ви устройва времето за превоз сутрин, което ви предложат от транспортната фирма, след това да не сключите договор  Все пак плащате за услуга, би трябвало да знаете ще ви върши ли работа или не?

Заявила съм, има още 2 седмици до сключване на договор. Ще поразпитам и самата фирма

# 312
Ученето в Питагор е на ниво. Децата в 3 клас са ниво за 7 клас, по английски. Математика, Бел, всичко е топ. В някои класове дисциплината куца, ама то в кой клас и училище всичко е идеалн

# 313
По какви критерии правите тази преценка:

Децата в 3 клас са ниво за 7 клас, по английски.

Какво ниво покриват в 3 клас?

# 314
Буквално - седми. Четат свободно художествена литература на английски. Пипи дългото чорапче

Общи условия

Активация на акаунт