Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 36 903
  • 464
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
тъй като в частната детска градина на дъщеря ми остават само по-малки деца, а няма изгледи да я приемат някъде преди първи клас, се интересувам от частни училища, които приемат от 5 години.
Търся по-скоро либерални и по-спокойни възможности, от колкото амбициозни и много дисциплинирани.
Не откривам някакъв общ регистър или списък на частните училища за София.
Прогресивните училища имат детски център за деца на 5г.

# 286
# 287
  • в страната на чудесата
Ще направят ли отстъпка от таксата?

# 288
Че защо?

# 289
Нямам представа, просто реших да споделя. За мен беше изненада, но ако някой гледа тук и се интересува, може да е полезно.

# 290
  • в страната на чудесата
Ми няма търсене…

# 291
  • София
На мен за Питагор ми излезна друга реклама:
"🎓 Училище по математика “Питагор” обявява допълнителен изпит за 1, 6, 8 и 9. клас. Датите са 19.08, 27.08 и 02.09. Допълнително събеседване за ПУК (предучилищен клас) ще се проведе на 27.08 и 02.09.
💫 Побързайте! Местата са ограничени!"

За ПУК изпитът е 27.08 първият... но не знам дали е за ПУК тази година или догодина...  Ако е за тази година наистина явно интересът е спаднал или просто местата са станали много...

# 292
Те все пак имат 4 паралелки с по 20 деца. Този капацитет по трудно се запълва.

# 293
  • София
И СС имат по четири паралелки, но нямат проблем със запълването. Очаквано раздялата с ПЧМГ не се отрази добре на Питагор.

# 294
За мен лично е изненада това, и недобър сигнал за самото училище. Другите се пълнят още зимата/ранната пролет, тук-там някое местенце да се освободи и се запълва веднага с резерва.

# 295
И нов директор ще си имат. Бившият на 51-во. Simple Smile

# 296
Хайде пак СС. Не завършиха ли ви децата.

# 297
Сериозно? Милушева едно време работеше в 51-во.

# 298

Всичко е надграждане спрямо Милушева.  Асен Александров мисля е възпитаник на СМГ, така че може и добро попадение да е, макар и в напреднала възраст.

# 299
  • София
Хайде пак СС. Не завършиха ли ви децата.
Хайде пък и ти, какво си се разтролил, току изплувал от небитието след сума време мълчание?! 😁
И кат завършат, кво? Ще спрем да фалим училището ли? Барем от колежанската следва да знаеш, че то това си е до живот 😈😎

Общи условия

Активация на акаунт