Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 51 631
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Ако някой гледа футбол през последните 20 години ще разбере, че точно там да се инвестира време и енергия - не мерси. Ама то всичко е маркетинг. Те нали през лятото имаха и лятно училище в НСА.

# 496
  • София
Е, какво лошо има да ритат децата в училище, където са по цял ден. Само да учат и да решават задачи ли. Иначе родителите трябва да ги карат някъде поне 3 пъти седмично на тренировки по футбол вечер след 6 часа. Зимата вечер навън не е най-добрият вариант за малки деца.
То е ясно, че футболисти няма да станат.

# 497
Ох, над час пътуване в посока ми звучи ужасно.
Колко пътуват в момента децата ви, да си сверя часовника?

# 498
  • София
Архимед в Тек Парка е/ще бъде заобиколен от гъст трафик в час пик (Малинов понякога се минава за 30 минути от край до край в задръстване) после още 10 минути по Цариградско - това е със собствен транспорт. С училищен бус поне още 20 минути докато обере всички ученици. Цариградско от Центъра или от 4 километър в посока Тек Парка пък въобще няма да го коментирам. Скоро се придвижвах 1 час от Ам. Колеж до Тек Парка. Валеше дъжд и колите пълзяха Sad.

The Doors, моят син сега върви пет минути пеша до училището - това е много удобно.

# 499
  • София
Ох, над час пътуване в посока ми звучи ужасно.
Колко пътуват в момента децата ви, да си сверя часовника?

10 мин. с кола, 20 мин.с рейса. Училища над 30 мин.път въобще не сме разглеждали като опция за детето, особено до 4ти клас.

# 500
Много зависи къде живеете. От Младост са си винаги задръствания, но пък от други източни и централни квартали пътуването е доста по-кратко до Тех парка отколкото до Руски паметник.

# 501
  • София
Живяла съм на 5 мин. от Руски паметник, до кръговото там се стига много бързо от различни централни райони, както и от южните. Не от Младост, и не от Люлин.
И не се чака задръстване като това на 4ти километър.

# 502
  • в страната на чудесата
Явно ще си пием кафето в техпарка вместо в къщи
До светлина, Петър Берон и ТЕ ми взимаше над час, тогава бяха и всички ремонти та съвсем
Но се радвам че завършва сравнително скоро и няма да продължа с образователните тегоби още дълго.  
Аз не смятам че таксите ще се вдигат всяка година. Просто работата отива на изуй гащи и доста сегашни клиенти след две години няма да могат да си позволят ЧУ…

# 503
Учебната система по английски ще е Little Blue Dot. Била много иновативна.

Някой, който е бил вече на отворени врати в СС и ТЕ, може ли да сподели актуалните такси там (2026/27)?

# 504
Моля за мнение за първи клас за Увекинд и Азбуки ? Колебая се между двете ? Най-вече ме интересува средата да е подкрепяща и спокойна, децата да са мотивирани, да има диалог и обратна връзка с ръководството на училището. Ще се радвам ако имате отзиви.

# 505
Моля за мнение за първи клас за Увекинд и Азбуки ? Колебая се между двете ? Най-вече ме интересува средата да е подкрепяща и спокойна, децата да са мотивирани, да има диалог и обратна връзка с ръководството на училището. Ще се радвам ако имате отзиви.

Питахте вече на 16.10. Няма нужда да повтаряте отново. Ако имаше някой, който иска да ви отговори, щеше да го направи.

# 506
И двете са подкрепящи. Ако само това ви вълнува.
Но имат разлики в концепцията и местоположението. Хубаво е да отидете на място, да си поговорите, така ще имате шанс и да видите атмосферата и децата.
Ходила съм и в двете и имам близки приятели с деца в тях.
Всеки е доволен от избора си.
Само вие може да прецените кое ще пасне на вашето дете.

# 507
Аз се чудя ако детето не го приемат в СС дали да оставя ТЕ и питагор като бекъп. И кое би било по-добра опция.

# 508

Питахте вече на 16.10. Няма нужда да повтаряте отново. Ако имаше някой, който иска да ви отговори, щеше да го направи.

Ами темата заприлича само на Архимед. Помислих, че никой не е видял въпроса ни.

# 509

Ами темата заприлича само на Архимед. Помислих, че никой не е видял въпроса ни.

Обсъжда се каквото е интересно. В момента това е Архимед.

И въпросът си е много видим. Нито повече, нито по-малко от всеки един коментар за Архимед. Или няма кой да ви отговори, защото няма инфо. Или не желаят.

Общи условия

Активация на акаунт