Вашата гривна, вашата история – включете се и спечелете с Nomination!

• 7 487
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - Дните, в които са родени двете ми деца.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – любов!
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Дъщеря ми. Бих и сложила нейната буква и сърце.

# 106
  • Русе
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?- раждането на децата ми
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?- емоция
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?- мама, бих избрала ангелско крило

# 107
  • Враца
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Кандидат снахичката , защото искам да я зарадвам,
бих и избрала :
Сърце, дърво на живота, принцеса.

# 108
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? -Раждането но децата ми.
 Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? - Първите букви на децата ми.
 Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - Майка ми, сърце.

# 109
https://nomination.bg/composable-classic-link-butterfly-etched-detail
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
Моментите са точно три - когато станахме семейство с моя съпруг и когато се родиха двамата ни синове.
Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
Любов, защото тя е в основата на всичко.
Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Аз, за себе си бих избрала символ пеперуда или водно конче.

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Избирам този елемент, който изразява изцяло това, което чувствам и бих искала да е основа на гривната ми.
https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-s-oksidiran-simvol- … pis-i-love-family

Най-специалният момент в живота ми е моята любов, след което бих изписала инициалите на най-прекрасното от нашата любов - инициалите на нашите момчета, след което бих изписала иницалите на моите внуци и бих оставила свободна плочка за още едно - четвърто внуче, което с радост очаквам.

Колкото и нескромно да звучи, мисля че аз заслужавам гривна Nomination за прекрасното семейство, което имам, и символът, който бих избрала, е отново и само: https://nomination.bg/kompoziven-link-klasik-s-oksidiran-simvol- … pis-i-love-family

# 111
бих изписала емоция, специалният момент когато разбрах, че съм бременна, а дъщеря ми заслужава такава гривна.
харесах това: https://nomination.bg/composable-double-link-glitter-infinity

# 112
  • Най-красивата страна
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? -Раждането на дъщеря ми
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция-Името на дъщеря ми.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? -Майка ми.Сърце бих избрала.

# 113
  • sofiq
Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?
      Раждането на детето ми.
Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
Аз вече имам такава гривна със 6 специални за мен символа.
Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
      Много скъп за мен човек,който ми е верен приятел ,бих избрала символ слънце.

# 114
Не знаех за тези гривни.
Бих носила такава с имената на дъщерите ми.

# 115
С удоволствие ще  отговоря и на трите въпроса:
 Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? - много са спечелените мигове, които нося в сърцето си и се надявам да стават все повече. Ако трябва да избера един - моментът, когато ММ ми предложи брак.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо? Буквите на двете ми деца и сърце по средата.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? - мама! Дървото на живота, да ми е здрава!

https://nomination.bg/composable-classic-link-pendant-heart-cut-stone-white
Непоправима романтичка съм... но любовта е моят заряд - към съпруг, деца и родители!

# 116
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден? Датата на раждане на децата ми.
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?Имената на децата ми.
⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него? Двама са- сестра ми и приятелката ми.Бих им избрала:
За приятелката ми:

Composable Classic Link, Heart SOUL SISTER

За сестра ми:

Composable Classic Link, Heart SISTER, vintage look
SKU 330101 81

# 117
  • Телиш/Плевен
Избраният от мен елемент е Композивен Елемент Ихтис.

Върху моята гривна бих изписала латинския израз Deo volente, защото вярвам, че всичко в живота се случва по Божията воля.

# 118
  • Другата България
⭐ Кой е онзи специален момент в живота ви, който бихте искали да носите със себе си всеки ден?

Раждането на сина ми. На първо място.
На второ - раждането на неговото дете, едно невероятно малко момиченце.
На трето - рождената дата на моята майка.

⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?

Три думи - любов, прошка и благодарност.
На тях се крепи света.
И знакът за безкрайност.

⭐ Кой човек в живота ви заслужава гривна Nomination и какъв символ бихте избрали за него?
Егоистично, но бих избрала за себе си.
И за внучката.
Елементът на зодията ми, която много харесвам:
https://nomination.bg/kompoziven-element-klasik-zodiia-bliznatsi

# 119
      Сватбата
⭐ Какво бихте изписали върху вашата гривна – име, дума, дата, емоция? Защо?
      Името на съпруга ми и датата на раждането му.
Сестра ми. Сърце, символ на безкрайност или надпис най-добрата сестра.

Общи условия

Активация на акаунт