Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 14 152
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
Много харесвам SG и не бих искала да ми развалят хубавото впечатление за толкова добре направени sci-fi серии / без последната/. Но твърдят ,че ще бъде направена от старите сценаристи и продуценти, но ще почакаме да видим.
https://www.gateworld.net/news/2025/11/amazon-greenlights-new-stargate-series/

# 256
  • Sofia
Зарадвахте ме със Старгейт. И на мен е любим и сериала и филмите. С нетърпение ще го очаквам.

# 257
Изгледах три епизода на анимето Ганкотсуо: Граф Монте Кристо, харесва ми, добре е направено и фантастичните елементи са интересни.
Обаче ще го трия, защото прочетох какъв е финалът и за мен с този финал е загуба на време.
Вероятно преди години, когато е излязло, съм прегледала и затова съм се отказала да му дам шанс, а сега се подведох по ревютата, които ми излизат в секция препоръчани.
Жалко за свалянето, по-добре да го бях намерила онлайн.

# 258
Петя, кaкъв е финала?

# 259
  • София
За феновете на някои от борещите се със "странни неща" - на "зелевия щанд" се е появил продукт с Фин Улфгард, прясно американо-брит-финско фентъзи:
Скрит текст:
Вече е наличен и събраният (цял сезон)
Deutschland 89 / Дойчланд 89, Season 1 (2020) - стар, но не лош, за който не го е подхващал. Самият "Дойчланд" е част от "годишна поредица", напр. Д... 83

# 260
Петя, кaкъв е финала?

Скрит текст:
Графът си отмъщава, но умира. Добрите герои живеят щастливо.

Това е единият проблем за мен - това е историята на Едмон, а не на Албер (армията е хубаво място за него - човек, роден със сребърна лъжица, който не умее нищо и няма никакви амбиции през по-голямата част от сюжета - защо трябва докато е жив всичко да му се поднася наготово?).

Другият проблем е Ганкутсуо  -
Скрит текст:
оказва се, че това е извънземно (тъй като сериалът е сай фай, не е изненадващо, че има извънземни, това, което не ми харесва е ролята му) - Едмон го среща в затвора, вместо абат Фариа. Съществото е нещо като демон, който го обладава и затова Едмон изглежда толкова странно и е толкова силен. "Демонът" подхранва желанието му за отмъщение.
Е, за мен това е пълен ш.. - Едмон от книгата сам планира всичко и е повторено многократно, че плановете му успяват, защото той е оръдие на Провидението, а тук е контролиран от нечиста сила!

Общи условия

Активация на акаунт