🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 648
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 035
Едната пита къде ще живеят, другата иска пръстен в Амалфи.
В Позитано!
И тая самодоволна муцка с устата. Мнооого ме дразни!

# 1 036
Миналата седмица Адриана беше на езерото Комо. Остана да разберем, дали са били заедно в Амалфи

# 1 037
Вижте, аз съм много нетърпелив човек и жена, ОБАЧЕ не мога да го гледам това, не вярвам никой мъж отвъд чехъл да го изтърпи

# 1 038
Васил ще изхвърли и магнитчето и поезията от самолета на път за БГ.

# 1 039
И хиляда пъти - ти ми знаеш намеренията, достатъчно съм директна (да, Ади, и на луната ги разбраха!), НО, ти ще си решиш, слушай си сърцето!
Офффф, давам медал за търпение на Васил!!

# 1 040
Тембъра и бъбренето на Ади дразнят, но иначе не дрънка глупости.
И вече и двамата са напрегнати и тя явно е от тези, които под напрежение дърдорят.
Не ме дразни, но ми е жал за Васето. Тя не е кой знае колко увлечена.

# 1 041
И аз не издържам на темпото на Ади!

# 1 042
Офффф, давам медал за търпение на Васил!!
Овните са мега спокойни и търпеливи. 😃

# 1 043
Марто си прави застраховка живот.

# 1 044
Не че говори глупости, ама декламира някакви неща, дето по принцип нормалните хора не ги говорят изобщо...

# 1 045
Елвира девствената беше с поезията.

Ма за мен в таз област, знаете, има само един връх....Joy

# 1 046
Скука е с Ади. Тука няма физическо привличане, те са на 2 метра един от друг, а с Роси - Васята беше залепен за нея. Кой каквото ще да говори, че щял да избере Ади, ама телата им  (на Васята и Роси) си казват всичко.

# 1 047
Адриана отвратително манипулира Васил с "ще" това, "ще" онова и убедеността си.. заключенията, че всичко е 6, всичко е кристално ясно и са един за друг!!
Васил наистина ще се срине, ако не избере Роси. По-добре нито една! Но ако избере Росица ще изстреля и оправи сезона! Уви, няма да стане.. и с тези песни и подготовки за Адриана си личи, че е предрешено.

# 1 048
Не мога да повярвам,че тези двамата си легнаха. Гушкали се били само,моля ти се.
И как се случват тези неща?

Васил не спира да ме разочарова. Ок,Ади е хубавка,но е тооолкова досадна.Непрекъснато го прекъсва,не спира да мели нещо на главата му. Отказвам да повярвам,че един мъж ще е ок с това.

Даниела и Мартин въобще не ме интересуват,но гледам на живо и няма как да прехвърлям.

# 1 049
Миналата седмица Адриана беше на езерото Комо. Остана да разберем, дали са били заедно в Амалфи

Еее, то от Комо до Амалфи...
Аз пък не разбрах какъв е източникът на доходи на Ади. Само Даниелините се обсъждаха тук...

Общи условия

Активация на акаунт