🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 383
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 965
Финалните надписи бяха брутални!!!!

Да, аз малко попремислих и искам да кажа нещо, което ми е важно:
На Мартин не му прави чест да говори по този начин за Даниела. Извинявам се, но той е човек на 40 години и трябва да се е научил на някакви маниери и мъжка чест и достойнство. Не се говорят такива неща за жена, особено за такава, в която уж го игра влюбен пред цяла България. Можеше да излезе много по-достойно от ситуацията, а той предпочете да изложи Даниела (никоя жена не заслужава такова отношение) и най-вече себе си пред цяла България.
Ето защо смятам, че той е мизогинист и определено трябва да бъде канцелиран! Буууу, Мартине!

# 1 966
Тоя НН изглежда толкова нелеп и външно със сигналните си кецове и с глупостите, които говори.. Някакъв дъртак, който нямал социални мрежи, ще прави предаване за любов 🙄 А как получава обратна връзка от зрителя, пак от аверчетата, които са му докарали момите връзкарки ли? Пишело им тарифите на много от кандидатките, а на Даниела и Ферай щото челата им са чисти и безтарифни 😏 Вече ми стана ясно защо сезонът беше толкова хаотичен и малоумен като гледам "шефа"

# 1 967
Николов най-вероятно ще бъде при Туджаров също.

# 1 968
Дано не го прави той догодина, но и да е той си обявиха кастингите на време и този път предполагам няма да  се стига до участници с препоръки.

# 1 969
Ферай била препоръчана от участник във Фермата.

# 1 970
Козито ми заприлича на Тита.
АМ погрозняла рязко нещо.

# 1 971
Неделчо и Туджаров бяха казали, че НН няма да бъде в Надкаст.

# 1 972
Мартин просто си изигра перфектно ролята на влюбен.. идеално му беше да се прави на неразбрал и после за 3 деня веднага му светнало Даниела каква е . Изкара си почивка, 2 седмици с бонус с*кс и после в БГ всички останали момичета си го чакат 😆

# 1 973
АМ възможно ли е да погрознее още повече, то няма накъде
Козито ми заприлича на Тита.
АМ погрозняла рязко нещо.

# 1 974
Момичетата в студиото са агитката: "Даваай, Мартооо, смачкай яя!" Joy

# 1 975
Не са му нужни социални мрежи на Николов, да си губи времето с глупости. Гледа приходите от реклами, разходи, анализи на зрителския интерес по тв и интернет, друго не му трябва.

# 1 976
Николов най-вероятно ще бъде при Туджаров също.
Той вече беше. Но мисля, че повече говореше за "Островът на стоте гривни". Едва ли ще го канят пак, преди да се изредят всички финалисти.

# 1 977

Докарани право от Джанъм.

# 1 978
Нещо трудно му върви приказката на Николов...що така не може да се изразява, обяснява, говори...нещо толкова базово умение, пък не го умее...

# 1 979
Булитата са в студиото

Общи условия

Активация на акаунт