🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 484
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 420
Нали за 3 дни се разделили, а тя ходила у тях и се криела по задната седалка.

# 3 421
Това с Мартин и Даниела в домашна обстановка и Туджаров е снимано веднага след връщането им в София. Към него момент нещата са все още цветя и рози.
Трите дни на Мартин е просто, че иска да каже, че бързо са се развили нещата в негативна посока.

# 3 422
  • # супернатурална #
Аа, ясно. Това ще да е на ден нула, преди ден едно с розите.

# 3 423
За жалост, от една комедия, Мартин го превърна ( с помощта на Бачо си Ники) в пълен шит това предаване... Изнесъл сезона ( според Баче си)?! О, да! Натовари го щедро върху гърба на други и се изкатери по гърбовете им!
И без това, от първите епизоди още, ми стана антипатичен. Хора, които бяха гледали ИВ, казаха, че няма да гледат "Ергенът" заради този мръсник. А аз няма да гледам каквото и да е следващо предаване, в което той участва! И Бачо му - също!

# 3 424
Тоя Мартин не е на център изобщо. То бива да грандоманщина, ама ти плюеш хора, на които си се правил на приятел. Отврат!

# 3 425
Циркаджия перфектен (не е комплимент).

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 23:08 от Реа

# 3 426
  • Stockholm
Опитах се да гледам Мартин в подкаста с Туджаров, еми, не мога. Отвратителен. Аз го ненавиждах още от ИВ, но сега вече е пълна непоносимост.
Според мен всичко се е провалило след връщането в БГ, когато си е направил пас за финансовата част от взаимоотношенията. Тогава Данка започва да му върти номера и той избеснява, въпреки че е наясно, че с нея трябва да  се шарят пари, тя му го повтаряше по време на цялото предаване. И като един опитен манипулатор, се изкара най-голямата жертва. А всъщност той самият не е участвал коректно  в сделката.

# 3 427
  • Вестерос
Не разбрахте ли, че при Туджаров са снимани след излизането непосредствено. ...

# 3 428
Анна Мария сигурно се надява Елвиса да я “уважи” някоя нощ на пияно.

Много грозен коментар
И ако наистина го харесва, по-добре така и няма нищо толкова ужасяващо, от колкото да спиш с чужди мъже за пари!

# 3 429
И Бачорски вече се шегува по темата

# 3 430
Тоя Мърчин е пълно дъно!

# 3 431
lol, Ф. Буков е постнал reel Марто като пита къде е била на 8-и май да оглежда мезАнет и си показва неговия 😂😂😂. Този верно стана за мезе

Всъщност каза мАзонет и във фейса се гъбаркат с това.

# 3 432
Толкова беше пощръклял вчера, че и думата мезонет обърка.🤪

# 3 433
Никаква любов не е това Мартиновото, наранено его е...

Мания за контрол има - не е свикнал да губи. Комплексар.

# 3 434
  • София
Софийската бохема Марто за мезе го взема 😂

Общи условия

Активация на акаунт