🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 080
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 780
И на мен ми хареса срещата между Роси и Васил. Имаше разговор, имаше привличнае, имаше интересни забавления. Роси си флиртуваше съвсем дискретно. Васил й импонираше. Аз поне така си представям старт на връзка.

# 781
Толкова скучна среща, като последната на Васил и Ади не съм гледала в живота си и само превъртах, та не разбрах - наистина ли не ни показаха как приключи??
Що, не гледахте ли тази на Мартин и Даниела Laughing. Направо ми беше неудобно, че зяпам туй нещо. Имам чувството, че четяха от Аутокю / толкова сами възможностите по англ./
Майтапа на страна. То това с Даца и Марто е обречена кауза, аз там съм сигурна, че е постановка / и дано, че имах друго мнение за Мартин/. Но срещата на Васко и Ади ми беше доста и скучна и тегава, нямаше я тази лекота и привличане, както с Роси. И да,  Ади постоянно му налиташе.

# 782
Здравейте, благодаря за новата тема. Двата последни епизода ги гледах един след друг, та можах да направя съпоставка между трите двойки. Данчето и Мартин са забавни, но не виждам чувства между тях, съжалявам. Даниела не е XS, та ако ще и двайсе книги за манипулации да напише. Адриана и Васко - измъчена работа, нула химия и привличане от негова страна. Ако я избере нея, не ги виждам и един ден заедно навън. Роси и Васил - направо не можах да повярвам какво гледам. Това беше най-красивата, най-романтичната и най-истинската среща от всички сезони досега. И двамата изглеждаха страшно влюбени, абе, гаджета в първите им срещи. Не съм чела коментари, не знам как ги възприемате Вие, но за мен любовта се показа за първи път от четири години насам в това шантаво шоу.

# 783
Преди малко в ПО ни убеждават, че Васко нямал абсолютно нищо към Роси и играел през цялата среща. Хайде бе, ние тук всички сме слепи и нищо не разбираме.
За Даца ми хареса, което каза една девойка, че тя отговори с хм.. политкоректно на сериозните въпроси, а нямаше никаква емоция и чувство да си помислиш, че идва от сърцето ѝ.

# 784
Васята и Росица добре, че се понапиха на срещата си, иначе щяхме да гледаме същия криндж като с Адриана. Иначе не съм убедена, че първата му е харесала повече. На него най си му харесваха срещите с Косара, а там нямаше грам страст, така че възприятията са субективни. Това, което ни излъчват, също е само една част от случилото се.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:55 от Lilly_85

# 785
Това с възпитанието на децата му наистина беше пълен смях Joy
Представям си едно време като се събирахме  с мъжа ми ,който има дете от предишен брак и аз да му кажа "Оооо не мога да съм приятелка с дъщеря ти ,щото трябва да я възпитавам" Joy
Нищо странно не виждам в отговора на Даниела. Приятелите са категория хора, различни от семейните, модерно семейните и полу-семейните отношения.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:52 от Linda*kiss

# 786
Прословутата химия само с Роси се видя като се целунаха.

Целувките с Косара и Ади бяха/са криндж. Но и в живота е така, някой на картинка да ти харесва, не значи, че и в интимен план ще си допаднете.

# 787
Срещата на Мартин и Даниела трябва да се изучава като нагледно разминаване на казаното с езика на тялото... Даниела какви викове надава само при досега с парите. Все ѝ е тая за Мартин, че чак пък и децата му. Чудя се Даниела наистина ли ще намери такъв балък, какъвто търси...Отблъскваща е тази ѝ обсесия от моловете и парите...

# 788
Това с възпитанието на децата му наистина беше пълен смях Joy
Представям си едно време като се събирахме  с мъжа ми ,който има дете от предишен брак и аз да му кажа "Оооо не мога да съм приятелка с дъщеря ти ,щото трябва да я възпитавам" Joy
Нищо странно не виждам в отговора на Даниела. Приятелите са категория хора, различни от семейните, модерно семейните и квзи-семейните отношения.

Тя Даца каза, че ще ги възпитава, затова няма да е приятелка, което е още по смущаващо. И той Мартин и даде вариантите мащеха или приятелка, явно отговора е мащеха.

# 789
Тя Даца каза, че ще ги възпитава, затова няма да е приятелка, което е още по смущаващо. И той Мартин и даде вариантите мащеха или приятелка, явно отговора е мащеха.
Тя каза “по средата”, което общо взето е нормално. Никой не е 100% приятел с децата си, защото честичко се налага да скръцнем със зъби, за да ги възпитаме.

# 790
Сега гледам епизода от снощи и съм в потрес Адриана колко е нелепа. То и Васил де, но поне не се натяга. Тя върши всичко вместо него. От нея само някакви възклицания - аууу, ууу, “много бързо го сложи” (визирайки момента с колието, не друго Joy). Беше ми крайно неудобно да ги гледам. Голямо превземане, много е пренавита.

# 791
За мен, в целия сезон, най-натоварващите и неудобни за гледане срещи ми бяха между Васил и Косара. Дори и в началото, когато и двамата проявяваха интерес един към друг, пак си беше мъка за гледане. То нито разговор вървеше, нито флирт - нищо. Едни погледи, зяпане, мълчане, въртене на глава от страна на Косара и пулене на очите, от страна на Васил. Той стоеше, като дърво, глътнало бастун, а тя - кимаше и мучеше. Целувките им също бяха измъчена работа - той налита да я засмуче, тя отвръща за секунда и започва да се дърпа.
При Роси всичко беше приятно и леко. Целувките им, освен страстни и нежни, се видя, че са силно желани и от двамата, и затова не спираха, а дори искаха още и още, и още.....  Васко не скочи да целува Роси, защото трябва, а го направи, защото иска и затова се получи толкова леко и естествено. Направиха го в момент, в който и двамата вече силно го желаеха и се отдадоха на мига.

# 792
Прегледах каста с Клюкара и затвърди мнението ми, че е супер елементарна и фалшива кифла.
Не спря да овърта, лъже и да четка бай Марто. Искала момче до 3 години, тамън да сбъдне на бай Марто мечтата. Да се вземат.

# 793
  • София
За мен, в целия сезон, най-натоварващите и неудобни за гледане срещи ми бяха между Васил и Косара. Дори и в началото, когато и двамата проявяваха интерес един към друг, пак си беше мъка за гледане. То нито разговор вървеше, нито флирт - нищо. Едни погледи, зяпане, мълчане, въртене на глава от страна на Косара и пулене на очите, от страна на Васил. Той стоеше, като дърво, глътнало бастун, а тя - кимаше и мучеше. Целувките им също бяха измъчена работа - той налита да я засмуче, тя отвръща за секунда и започва да се дърпа.
При Роси всичко беше приятно и леко. Целувките им, освен страстни и нежни, се видя, че са силно желани и от двамата, и затова не спираха, а дори искаха още и още, и още.....  Васко не скочи да целува Роси, защото трябва, а го направи, защото иска и затова се получи толкова леко и естествено. Направиха го в момент, в който и двамата вече силно го желаеха и се отдадоха на момента.
Така е. Васко и сам си каза, че иска да види желание и отсреща, да се смеят на шегите му, били те и тъпи, да оценяват усилията му.
От Косара имаше само ледено осъждане, сръдни, чупки. И все не беше уцелил правилното държание, все я злепоставя. А аз не видях нещо фатално да е направил в нито един момент.
Таквоз женище не бих издържала и за приятелка, а какво остава мъж да я вземе за гадже, ужас.

# 794
Преди малко в ПО ни убеждават, че Васко нямал абсолютно нищо към Роси и играел през цялата среща. Хайде бе, ние тук всички сме слепи и нищо не разбираме.
За Даца ми хареса, което каза една девойка, че тя отговори с хм.. политкоректно на сериозните въпроси, а нямаше никаква емоция и чувство да си помислиш, че идва от сърцето ѝ.

Добре ,де! Какви ги дрънкат тези в национален ефир! Това е адски непрофесионално. 🫣 До какви други умозаключения стигнаха ? Може ли да преразкажеш ?
 Васил има право да харесва или не харесва която си иска - негова работа,без значение как изглежда отстрани и дали ни харесва или не . Дори и да играе ,какво от това!? Трябва да се снима финал.
 Аз също  като Лили мисля,че тръпка си му беше само Косара. За мен мачът е свирен.

Общи условия

Активация на акаунт