🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 322
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 420
Роси е по- добре за Васко.

# 421
Даниела е решила да го умори тоя човек Joy

# 422
Ох, Косара сигурно гледа сега, как ли се чувства, тя уникалната и невероятната, пък Росито валидирана в екзотична вила, Адито в президентски апартамент, Данка по шопинг.

# 423
Леля ти преди малко стори ли ми се или каза гажета...? Да се напундря...

# 424
Някой знае ли името на хотела, в който са Васил и Ади?

# 425
В много 'евтин' мол са ги завели- няма гучи, прада, баленсиага, точно като нашите си е. Grinning Sleepy

# 426
Ади е предначертала живота им след предаването.
Телефонът на Васил звъни настоятелно - дзъъъън, дзън...:
- Васко, хайде прибирай се вече!
- Защо, студено ли ми е?
- Не, гладен си!
При нея номерът е да се прави на спонтанна, забавна, готина, непосредствена.
Васил оценява това, защото с Косара всяка среща беше мъка.
Адриана не оставя и секунда човек да помисли върху случващото се. Като центрофуга е. Скача от тема в тема, ахка, възторгва се, чертае планове за бъдещето, увлича, завихря всичко около себе си...

# 427
Мартинес, с тази "загоряла" тениска с дупки от ден едно си се лепнал на 24-каратово злато, как Дани не те е направи дармадан там, не знам.🤣
Оп, това е признак на марка(т.е.класа)да не забравяме.😁

# 428
Ох, Косара сигурно гледа сега, как ли се чувства, тя уникалната и невероятната, пък Росито валидирана в екзотична вила, Адито в президентски апартамент, Данка по шопинг.
Едва ли завижда. Само Роси е влезнала за ерген, а другите си изпълниха целта и оставиха последните да се излагат.

# 429
Ади е предначертала живота им след предаването.
Телефонът на Васил звъни настоятелно - дзъъъън, дзън...:
- Васко, хайде прибирай се вече!
- Защо, студено ли ми е?
- Не, гладен си!
При нея номерът е да се прави на спонтанна, забавна, готина, непосредствена.
Васил оценява това, защото с Косара всяка среща беше мъка.
Адриана не оставя и секунда човек да помисли върху случващото се. Като центрофуга е. Скача от тема в тема, ахка, възторгва се, чертае планове за бъдещето, увлича, завихря всичко около себе си...
И в един момент мъжът се оказва женен с две деца без да има спомен как се е случило 😄

# 430
Ох, лошо ми става! Мартел по боксерки, Донатела по цъфнала нощница... Тези са, егати стилните и ВИП облечените!
Добре, че в Шрилаката никой не ги познава, че ако бяха в МОЛ "Сердика" - утре "Шок" и "Уйкенд" щяха да ги изтипосат на първа страница.

# 431
Оф, семейство Разлюбени от сутрин до вечер само се карат и дразнят. Голям чешит са и двамата, аз не бих търпяла такива сръдни. Чак и вещица я нарече Grinning

# 432
Оф ама тениската на Мартин, дето цял сезон не я сваля е като извадена от кофа за боклук 🙄

# 433
Добре, явно ни имат за големи будали - то от космоса се вижда, че Мартин не понася Данка, те разиграват някакво театро - пазарува и парцали, носи и кафе, ходи след нея, като пудел. Да, повярвах. Истина е, как иначе?

Данка спря да внимава и заговори на чепеларски. Айдииии, вземи още монетиии.

Адриана не може да мълчи, направо те болят ушите да я слушаш. Представям си ги женени, когато тръпката е преминала - седи и му мели  на главата за битовизми и къде и с кого е ходил. Като вицовете за стари, семейни двойки, в които мъжът ходи за риба, че да не се прибира при жена си.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 21:25 от Iseis

# 434
Какъв е този епизод?! “Импотентността на продуцента” ли се казва?

Общи условия

Активация на акаунт