🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 072
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 840
  • ВАРНА
Може в тефтера,Васил да пише вересиите на мацките:
-Дай ся, 100 $ за колието!

# 841
Ние се шегувахме за булката труп, но Дацето сериозно на нея се е облякла. Не изпуска възможност да се промотира на кадавър , в случай, че книгата не върви💀

# 842
Искрено ми е жал за фен групата на Мартин,каквито и кусури да имат не заслужават да са в близкото му обкръжение,защото този токсичен човек ще им направи интриги при първа възможност,ще ги контролира( всички говорят като една),манипулира за да му вървят по свирката и ако някоя стъпи накриво( каже нещо,което не му хареса)ще я смачка по един или друг начин без да му мигне окото,с две думи ще са все нащрек да не го засегнат,друг е въпроса че гадже никоя няма да си хване( ще бъде на секундата оплюван от Марто алфата по неговият си хитър начин,ти си прекрасна и тоя не те заслужава,така че Косара докато се върти около гуруто ни мъж ни деца ще види)...бягайте далече момичета докато не сте станали тотално зависими..

# 843
Човекът си направи харем... от празноглавки.

# 844
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Леле Косара в този подкаст ... скука скукааа.

Нищо не казва, все другите са виновни. Нямала корекции, зъбите не били корекция, добре Grinning Ботоксът, устните, филърите и те не са корекции. Нещо абсолютно нормално за 26 годишна жена. Тези девойки имат много изкривена представа за външнив вид.

Против хейта е, но няма проблем да хейти Васил...
Скрит текст:
Явно са на дискотечна издръжка при Мартин Велики. След няколко месеца като ги мине всички и му омръзнат, тогава да коментира пак Мартин.

Нищо не си разбрала.
Когато някой казва неприятни неща за нея - това е хейт.
Когато тя казва непричтни неща за другите - това е свободно изразяване на лично мнение. 

п.п. Тия подкасти са малко " кажи, че сестра му е к.... пък той да доказва после, че няма сестра."

# 845
Да, каза Косето, че не знаела тоя човек (Васил) как щял да ходи сега по улиците, като бил такъв и онакъв... А тя как ходи по улиците, се питам, като народа умира от смях от надувките и капризите ѝ!
И не живее в София от 6 годиШНА, а от 6 годиНИ.

# 846
Косара обяснява в Надкаст екзотичните си черти като започва с “Ако сте виждали снимка на типична прабългарка…”

# 847
  • München
Здравейте прекрасни 🌹
си дам и аз моите 5 стотинки за снощи 🙈 срам ме е да го напиша, но предпочитах токсичното семейство Адамс в Мола пред досадно-пренавитата Адриана 🙄🤯
Аз мисля също като Geia, Васил отива към Росица с книга/ тетрадка/ тефтер.... и ако НН е написал сценария както трябва, значи Васил ще и говори, че в тази тетрадка ще пишат техните истории, както във филма който гледаха заедно...
🌹🌞

# 848
# 849
Косара обяснява в Надкаст екзотичните си черти като започва с “Ако сте виждали снимка на типична прабългарка…”
О, да! Много се смях Laughing пълно е със снимки на прабългарки и прабългари Trollface

# 850
Е не, не може даже и да ги измислим тези бисери😂. Psychedelic! Изплаших съседа с мойто цвилене😂

И на мъжа ми го преведох и той много се смя и накрая каза “ тя може би е малко объркана”.

О, да! Много се смях Laughing пълно е със снимки на прабългарки и прабългари Trollface

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 13:52 от Labubu8

# 851
Леле Косара в този подкаст ... скука скукааа.

Нищо не казва, все другите са виновни. Нямала корекции, зъбите не били корекция, добре Grinning Ботоксът, устните, филърите и те не са корекции. Нещо абсолютно нормално за 26 годишна жена. Тези девойки имат много изкривена представа за външнив вид.

Против хейта е, но няма проблем да хейти Васил...
Явно са на дискотечна издръжка при Мартин Велики. След няколко месеца като ги мине всички и му омръзнат, тогава да коментира пак Мартин.
Скука е меко казано😁

# 852
Някои е направил за всяка от ергенките , ако бяха чалга песни, за съжаление аз не мога да го разбера, но знам , че тук има хора, за които може да е интересно .

https://www.threads.com/@kris.zamfirov1/post/DJ8yypoN1KD?xmt=AQF … 1_768LKp-6s2_NcFw

# 853
Адрияна не е казала, че няма да работи, къде го чухте?
Работи си като астролог (ще се учудите, колко е доходно) и мисли да мине в дигитална форма (по интернет), за да може да се отдаде на семейството и да пътува (и пак да прави хороскопи)

Качиха ПО - https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakvo- … hi-na-finala.html
Първо хич не вярвам, че е доходоносно, а и така да е - на небосклона колко астролози са, че точно при Адрияна да има опашка. А и да има такава, като зареже всичко и отиде на почивка познайте дали ще я чакат мющериите да се отдъхне или ще се откажат или изберат друг. Аз така смених зъболекар, че като ми потрябва беше на ски, вие за астролог пишете. Между другото ако наистина има много клиенти като астролог  нямаше да работи в козметичния бранш досега. В прав текст си каза, че разчита на мъжа до себе си да осигурява семейството, а тя да се отдаде на семейния уют и на децата си. Бизнес план.

# 854
Аз бях писала, че един от Комеди клуб сподели в подкаст, че познава Ади. Била всестранно развита личност и се занимавала със супер много неща. Тя мисля, че това го сподели още при първия им разговор с Васил, когато го представиха. Тези описания в предаването - астролог, модел, писател, безработна много насериозно ги взимате.

Общи условия

Активация на акаунт