🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 168
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 825
Ще взема да си я върна срещата на Васил с Росица да я изгледам какво точно романтично е имало там, аз почувствах само огромно притеснение у двамата, ако имаше разговор въобще, той беше с възклицания, Роската фърляше едни белтъци, които явно са се приели за изкусителни, беше с увиснало деколте на рокля, с която приличаше на дойна крава и не оставяше нищо на въображението. И на сутринта о, изненада - съвет към Васко да "пуска за виза". Срещата с Ади ми беше по-естествена на мен, но тя пък ме подразни с откровенията си как не искала да работи, а да се посвещава на семейството си и търси мъж, който да и го осигури. Иначе в началото спомена, че с правилния човек навсякъде е хубаво, ама накрая - тя нямало да работи, че да ходели на почивки когато мъжът решал. То това семейство и тези деца на фотосинтеза ли ще карат и с какво ще си плащат почивките? Аз явно съм от друго поколение, където жените бачкат и изкарват наравно с мъжете, та тези мамини сладки куклички дето чакат от ръцете на мама и тати да отидат в ръцете на обгрижващ съпруг нещо не ги разбирам.

# 826
Тефтерът може да е подарък от Ади. Нали му каза, че имала нещо за него, но ще му го даде на финала.
Тогава излиза, че си тръгва сам с тефтера, ако тя му го е дала, защото той върви сам с това нещо в ръка.

Васил на срещата с Адриана научи, че тя пее май. Как тогава представят подготовката за вечерята като негова идея? Не, че на нас не ни е ясно чия идея е, но е поредната недомислица.

# 827
  • here and now
И той случайно имаше неин запис в колата...
Ама то това са подробности де...

# 828
Нямаше неин запис, Адриана си ги пускаше през телефона към аудиото на колата. Гледайте по-детайлно.

# 829
Леле Косара в този подкаст ... скука скукааа.

Нищо не казва, все другите са виновни. Нямала корекции, зъбите не били корекция, добре Grinning Ботоксът, устните, филърите и те не са корекции. Нещо абсолютно нормално за 26 годишна жена. Тези девойки имат много изкривена представа за външнив вид.

Против хейта е, но няма проблем да хейти Васил...
Явно са на дискотечна издръжка при Мартин Велики. След няколко месеца като ги мине всички и му омръзнат, тогава да коментира пак Мартин.

# 830
Значи нечувания и невиждания финал е това, което всички знаем от началото на сезона😂 Съспенс ли бе , да го опишеш😂

И аз хванах днес ПО  - кога станаха толкова дразнещи тези дами?
Накрая водещата обяви, че утре ще гостуват трите двойки  и култови участнички от сезона.
Явно Васето ще направи избор все пак.
А Марто ще предложи пръстен.

Професионалисти бтв- то Joy

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 13:01 от Labubu8

# 831
# 832
Срещата с Ади ми беше по-естествена на мен, но тя пък ме подразни с откровенията си как не искала да работи, а да се посвещава на семейството си и търси мъж, който да и го осигури. Иначе в началото спомена, че с правилния човек навсякъде е хубаво, ама накрая - тя нямало да работи, че да ходели на почивки когато мъжът решал. То това семейство и тези деца на фотосинтеза ли ще карат и с какво ще си плащат почивките? Аз явно съм от друго поколение, където жените бачкат и изкарват наравно с мъжете, та тези мамини сладки куклички дето чакат от ръцете на мама и тати да отидат в ръцете на обгрижващ съпруг нещо не ги разбирам.
Забелязвам, че Даниела, съзнателно или не, повлия на голяма част от момичетата във формата със своите възгледи и поведение – всяка от тях възприе това влияние в различна степен. Фактът, че именно тя спечели сърцето на Ергена, докато се държеше по този начин, несъмнено се отрази на останалите – дори и да не го признават открито.
Адриана ми прави впечатление още от самото начало като доста особена. Не мога да си представя как човек може да разчита изцяло на астрология, гледане на карти и подобни практики за препитание. Не я възприемам като лош човек, по-скоро ми изглежда прекалено незряла за възрастта си.

# 833
  • София
Може да му подари тефтера на изпроводяк след срещата и той да си го носи на път към "олтара" с написана реч по случая. Grinning

Днес все пак ще покажат ли докрай срещата?

# 834
Адриана ми прави впечатление още от самото начало като доста особена. Не мога да си представя как човек може да разчита изцяло на астрология, гледане на карти и подобни практики за препитание. Не я възприемам като лош човек, по-скоро ми изглежда прекалено незряла за възрастта си.

Добре, че гледача на ръце беше на срещата с Роси, а не с Адриана. Че, ако беше при Адриана, като се захванат двамата на тема предсказване на бъдещето, като се заприказват и айдееее...... Срещата щеше да замине Grinning

# 835
Адрияна не е казала, че няма да работи, къде го чухте?
Работи си като астролог (ще се учудите, колко е доходно) и мисли да мине в дигитална форма (по интернет), за да може да се отдаде на семейството и да пътува (и пак да прави хороскопи)

Качиха ПО - https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakvo- … hi-na-finala.html

# 836

Групата на АМ, вие ли сте??
[/quote]

Не, определено не съм. Но това лесно може да го проверите, тъй като съм отдавна на бг-мама и нямам само няколко коментара като вас например. Също така съм коментирала и други участници от минали сезони. Просто си имам предпочитания във всяко предаване.
В случая дори не коментирам АМ, тъй като ми е нелицеприятна.
А Росица си ия коментирам, защото ми лази по нервите и определено това е човек, с който не бх успяла да си кажа и една дума. Абсолютна антипатия изпитвам към нея.

# 837
Косара: Мартин е много искрен и директен. Мартин искрен?! Тоя лисугер... Мда, и един мармот завива шоколада... Неделчо и подава обяснения когато всичко изглежда тооолкова прозрачно за всички. Ми не се прави така. В този момент от разговора Туджаров беше по-директен с въпросите и коментарите.

# 838
Адрияна не е казала, че няма да работи, къде го чухте?
Работи си като астролог (ще се учудите, колко е доходно) и мисли да мине в дигитална форма (по интернет), за да може да се отдаде на семейството и да пътува (и пак да прави хороскопи)

Качиха ПО - https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakvo- … hi-na-finala.html

Е, не е казала. Само каза, че ще работи толкова и така, че във всеки един момент да е готова да отиде някъде на почивка, както и че мъжът трябва да върши по-сериозната работа Wink

Даниела поне си го казва директно... Ферай и тя. Адриана, Косара, Ивет... и сигурно забравям някоя, бяха доста по-витиевати, но смисълът е същия.

# 839
  • в сърцето на един мъж...
Васил, вероятно, ще си тръгне сам. Любопитно ми е предназначението на тефтера, който носи в промото.

На мен това ми прилича на спойлер Simple Smile Защото с Роси гледаха "Тетрадката" и това й е любимият филм.

Общи условия

Активация на акаунт