🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 095
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 795
Мартин споделял ли е мечта за трето дете и да е момче? Не съм го чула това, но пък и не съм гледала всичко. На мен съвсем друго впечатление ми прави - на самодоволство от живота му, такъв какъвто е бил досега и с мерак да се показва по тв.

# 796
  • Обран бостан ;)
Преди малко в ПО ни убеждават, че Васко нямал абсолютно нищо към Роси и играел през цялата среща. Хайде бе, ние тук всички сме слепи и нищо не разбираме.

Ако е така, значи ще го гледаме като следващия Джеймс Бонд "Мисия Шри Ланка" Wink

# 797
Не знам, но тези от вас които гледат тв днес, зорко да следят промота и пр., припомням миналогодишната издънка на Бтв.

# 798
По-грозна рокля от тази на Адриана през деня, рядко съм виждала. От някой кош втора употреба ли я е изровила, само мърляви хипита съм виждала с такива гадни етно мотиви. И като почне да си криви устата и присвива устните, мислейки си, че така е по-готина-смях.
 Вече превъртам почти изцяло срещите на Васил, скука, скука и пак скука.  
"Семейството" само са струва да се гледа за сеира, но и те дотягат с едни и същи разправии. Добре, че днес  приключва.

# 799
  • София
Даниела с нейната праволинейност и "принципност" не се усеща, че в някои моменти е добре да позамаже малко. Какъвто и да е Мартин, показвал е, че си обича децата и със сигурност ще го привърже повече към себе си, ако покаже интерес, някаква топлинка в погледа и изказа, някакви най-общи планове за съвместно бъдеще заедно с тях. Толкова ли е самовлюбена и ограничена, че не я интересува как изглежда отстрани, или не ѝ пука за Мартин, не знам.

И аз се чудя дали въобще някой би си "купил" така показания продукт Даниела.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 11:19 от лято!

# 800
  • София
И следващия:
Скрит текст:
Ади, ако четеш тук, избягвай тази често правена физиономия (както и постоянното дърдорене). Красива си, но тези 2 неща не ти правят услуга.
Скрит текст:

# 801
  • софия
И аз хванах днес ПО  - кога станаха толкова дразнещи тези дами?
Накрая водещата обяви, че утре ще гостуват трите двойки  и култови участнички от сезона.
Явно Васето ще направи избор все пак.
А Марто ще предложи пръстен.

Професионалисти бтв- то Joy

# 802
Изгледах епизода и надкаст с Косара. Прескочила съм към 35 страници в темата, които няма как да наваксам за съжаление.

Срещата с Ади трябваше да я излъчат първо, защото след тази с Роси си бледнее. Но ако стравня със дрийм срещите на Виктор си беше класи отгоре.
И аз долавям нещо фалшиво в Ади и усещанито ми е, че е от самонавиването и за пред Васил, а не за пред нас.
Не дадоха дали е имало валидация .. та не знаем сега
И ако чете тук, много е зле да "цункаш" голям мъж, дето искаш връзка с него. МНОГО!
Изобщо не се "цунка" някой, дето не ти е роднина Simple Smile

Иска ми се да коментирам това, което Косара каза в ПО за Роси, че искала да е първа и нямало значение кой. Разбирам защо момиче като Косара, с толкова завишени критерии към мъжета си мисли така, но на база това което виждаме от Роси в предаването и противлоположно на Косара, занижени критерии, смятам че всички са ѝ храсали по някакъв начин. Тя самата си каза, че е имала за критерий само да е по-висок от нея, а и тримата са по-високи. Та Косара, по скоро така тълкува нещата, но не мисля, че е права.

От Надкаст с Косара са изрязали 2 момента, та явно има 2 спойлера Simple Smile
Хареса ми там, прилича си на Косара от от началото на прадаването,  преди да се появи Васил, когато ми допадаше. Явно аз съм човек, на който му допада този страна, която показва, когато е спокойна. По-скоро вярвам, че е истинскa страна на Косара, защото съм доста чувствителна към фалш, просто не е цялата истина.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 14:21 от Одри ♡

# 803
И аз хванах днес ПО  - кога станаха толкова дразнещи тези дами?
Накрая водещата обяви, че утре ще гостуват трите двойки  и култови участнички от сезона.
Явно Васето ще направи избор все пак.
А Марто ще предложи пръстен.

Професионалисти бтв- то Joy

Този професионализъм ще обезсмисли темата за спойлерите.

# 804
  • България
Косара е голяма скучнярка, на нея ѝ трябва един цветен, забавен и оригинален мъж, който тя да приема, за да станат там нещата. Много сив и безличен характер, женичка, която няма какво да допринесе в разговорите. Като слушате Надкаст с нея можете да заспите. Препоръчвам да се слуша на двойна скорост.

В инстаграм тя и ана-мария качват много снимки и рийлове. Косара има спешна нужда от фитнес и вдигане на тежести. Майка ѝ има по-хубава фигура, по-хубаво лице и е по-атрактивна от старозагорското козуначе.

# 805
Да речем ,че се поставям в обувките на Васил-физиономии,чупки,стойки, фасони,самовъзвеличаване на среща,както и да ми обясняват как вилицата се надгражда с подарък чаша,чиния,тава,е,мерси съм.Ще вдигна вежда,ще отговарям едносрично,ще изпратя дамата и това е от мен.Нье,няма да се гавря,възпитана съм.
Разбира се,женска гледна точка е това.
Докато с Роси май им се получи с лекота,флирт,целувка,непринуден разговор,може да е и това,че леко се наквасиха,отпуснаха.Според мен Роси се усеща,че е била план Д,но пък цял сезон я пренебрегват и сега се е пуснала по течението,иска ѝ се и нея да я валидират.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 11:41 от Морана

# 806

Поне в старите сезони във финала имаше срещи с майките на ергените Sad
Е, тук няма как да стане явно. Васко нали каза, че е сложно в неговото семейство. Вероятно майката достойно е отказала да участва в цирка.
За Мартиновата майка е ясно, там няма да се свали нивото никога, а същество като Даниела тя не би доближила и докоснала дори и с пръчка.

За какво ниво говорим за мартиновата майка - английската кралица може би? В предишния сезон майката на Алек беше кардиолог, а семейството му се занимаваше с бизнес, но дойдоха хората, поговориха с кандидат-снахите  и си взеха момчето. В предишния сезон родителите на Генчо също не бяха от ниска социална прослойка, а точно обратното и дойдоха и двамата.

# 807
  • София
Срещата на Васил и Ади не ми хареса. Той си знае как ги е почувствал нещата, но според мен го нямаше живеца от срещата с Роси. Преоткри я той нея и направо му се завъртя главата - поне така изглеждаше на екрана.
С Ади изглеждаше като по задължение. Дали е било така предстои да видим... Все ми се струваше, че я харесва ... докато не го видях с Роси.
Разстоянието е проблем, но не голям. Когато има желание и се търсят варианти, такива се намират. И Роси и Васко могат да намерят начин да бъдат заедно, стига да искат.

Не вярвах, че ще го кажа, но снощи Даниела беше абсолютно права в нещата, които каза. Точно така е - Мартин трябва да реши дали иска ергенския живот или иска семейство - това всъщност е избора, който трябва да направи.

# 808
Тя Косара и с Виктор нямаше хубава среща, и с Мартин не би имала. Тя се интересува как изглежда пред камера и седи префърцунено и изкуствено, няма как да се получи. Както и мъката Виктор с Бранимира. Когато единия е като стена и няма грам интерес и не се опитва, няма как да се случат нещата. Бранимира явно просто беше отишла на почивка и нямаше абсолютно никакъв интерес към Виктор, та не се и опита да се насили. Косара създава впечатление, че иска да и се любуват като произведение на изкуството и да получава комплименти и явно очаква само от мъжа да се старае, за да я спечели.

# 809
И настъпи денят Х!
Според мен, Даниела ще приеме пръстена, все пак.
 Васил, вероятно, ще си тръгне сам. Любопитно ми е предназначението на тефтера, който носи в промото.

Срещата на Адриана, изглеждаше наистина специална. Отчетен беше афинитетът й към музиката. Да видим края.
Сега, аз предпочитам бърборенето на Адриана, пред мълчанието на други. Интересно ми е да слушам разсъждения.

Изгледах с превъртане и Надкаста с Косара. Ясно е, че акцията срещу Васил продължава. От сектата им, май остана само Люба. Чакам и от там включване.

Всъщност, да ровиш и под ноктите на един човек, за да търсиш повод да не го харесваш и да го очерняш пред други, си е доста енергоемка дейност. Желая им сили! Smiley

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 11:50 от mirror__

Общи условия

Активация на акаунт