🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 107
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Косето си говори, каквото мама й е казала. Грешка на въпроса , че е само 3 години, обикновено питат за след 5 Joy

# 766
Толкова скучна среща, като последната на Васил и Ади не съм гледала в живота си и само превъртах, та не разбрах - наистина ли не ни показаха как приключи??

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:09 от sette

# 767
Да, наистина не довършиха как е приключила срещата. Сигурно защото беше много важно да видим как я карат семейство Джанъм в мола.

# 768
  • # супернатурална #
Ох, много се вълнувам за финала Grinning
Аз съм си малко наивна, но едно такова...субективно-наивна, и си чакам двете двойки, съставени с жените, на които симпатизирам почти от самото начало. Моето виждане е, че Даниела и Росица видимо превъзхождат избранниците си, в такава връзка мъжът първо не се чувства като последния влак, и второ му дава постоянен стимул да драпа, за да се доказва. И да се развива, съответно.
Ако им се занимава, и ако им бъде даден шанс, разбира се, Д и Р могат да извлечат най-доброто от "половинката си"
Много са ми забавни мнения, които поставят Даниела едва ли не на по-ниско ниво от Мартин, респективно от това на родителите му. Той не е потомствен аристократ, а даже и при тях "произходът" вече не е водещ при избора на партньор. Дайми има всички данни да се влее във "висшето общество". То пък едно общество Grinning

# 769
Добре де, само на мен ли не ми хареса лепкавото поведение на Роси на закуската? Тя директно беше решила, че вече имат връзка, та визи, та пътувания. На мен направо ми беше неудобно да я гледам.
Васил също беше леко стреснат, макар да го каза съвсем обрано и по неговия завоалиран начин.
Според мен изборът ще е Ади, макар и тя да е от кумова срама, колкото да има финал.
Аз си го харесвам Васко, на практика им изнесе сезона от появата си до сега. Пък нека е пън, смотан или какъвто там. При две моми с немалки дефицити, труден и обречен избор, горкия.

Не мисля, че е решила, че имат връзка. По-скоро искаше да си изговорят нещата, тъй като няма да имат друга среща и време за това.

# 770
Да, наистина не довършиха как е приключила срещата. Сигурно защото беше много важно да видим как я карат семейство Джанъм в мола.

Що за аматьорщина от страна на НН с големите претенциЙ. Не съм вярвала, че ще го кажа, но ми липсва Тушев.

# 771
Споделяла съм,че според мен Ади е голяма бърборана,чак досадна,но в срещите на Васил с Роси,Ади виждам много повече дълбочина/хах/,отколкото другите му срещи,с Косара,Ферай,с последните две усещане за евтино ми остана.
Това са показали от продукцията.

# 772
Аз вчера споделих вкъщи асоциацията, която си правя като видя Ади, и предизвиках всеобщо недоумение, но поне за себе си си обясних защо намирам нещо притворно в нея. Кара ме всеки път да се сетя за едно мое познато мъжленце, което има същото писукащо гласче и се хили по подобен начин. На пръв поглед - много позитивно, добро възпитано момче. На втори- използвач и нервак. Знам, че е тъпо да сравнявам жена с мъж, но намирам прилики, от които не мога да се абстрахирам.

# 773
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абе, хора, няма Надкаст с Косара? Последното видео в канала им е това с Ферай...

Скрит текст:

# 774
Май ги качват първо в БиЧивиту.

# 775
  • София
Абе, хора, няма Надкаст с Косара? Последното видео в канала им е това с Ферай...

Скрит текст:
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-kosara-n … a-koito-vzeh.html

Нямам идея по какъв ред и с каква цел къде ги качват. Някои първо тука, някои първо в тубата.

# 776
Косара в Надкаст
"Къде се виждаш след три години?"
К: "Омъжена с две деца"
"Тогава още отсега трябва да се захващаш за работа"
К: "Моята работа си е такава че мога да си я работя от вкъщи "

Добреее ....

След 3 години с 2 деца. Близнаци ли ще ражда, че друг начин не виждам да са 2, за толкова време, при условие, че дори не е обвързана. Бяга й математиката явно и е пропуснала 2-те бременности по 9 месеца + време за възстяновяване след едното раждане, преди да дойде другото.

Тя нека роди първото пък пак да я питат- много се смея на хора дето не са гледали деца как мислят, че едно след друго е супер. Ще преплита краката накрая.

# 777
  • Обран бостан ;)
За едно й правя евала на Даниела, че от самото начало си показа какво очаква от човека до нея. Жената иска да разполага с много пари, иска почивки и много лукс, иска чистачка, готвачка и т.н. В очите на Мартин си му ги каза тези неща, а той ако иска, никой не го кара насила. 😁Отдавна му даде да разбере и че грам няма да му толерира запоите и висенето по кръчмите.😁 При нея няма тън, няма мън - ако искаш. 😜

Като е тръгнала да иска, да поиска контролния пакет акции в НЕК. Нали все за енергия говори. Sunglasses

Не знаят какво искат жените и т'ва е. Wink

# 778
# 779
Ади е наистина дразнеща с тия възклицания нон стоп. Васил казва, че дошъл десерта, тя пак...ииии, Васе, ти днес направоооо...Според мен Васил се опита да я целуне веднъж два пъти по-чувствено, но не се получи. Тя бърза да приключат с това, че да му говори.  От тоя сезон поне ми е готино, че всичките моми ще изгледат срещата с Росица и ще усетят като зрител това  привличане,...дори и само физическо да е, което и зрителите усетихме. Дори Клаудия с всичките ѝ заявки и манипулации под масата, не създаде никакво вълнение у Виктор. Росица наистина ги отвя на финала с тази красива среща.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:56 от friends

Общи условия

Активация на акаунт