🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 120
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Добре де, само на мен ли не ми хареса лепкавото поведение на Роси на закуската? Тя директно беше решила, че вече имат връзка, та визи, та пътувания. На мен направо ми беше неудобно да я гледам.
Васил също беше леко стреснат, макар да го каза съвсем обрано и по неговия завоалиран начин.
Според мен изборът ще е Ади, макар и тя да е от кумова срама, колкото да има финал.
Аз си го харесвам Васко, на практика им изнесе сезона от появата си до сега. Пък нека е пън, смотан или какъвто там. При две моми с немалки дефицити, труден и обречен избор, горкия.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 09:39 от jasmin tisane

# 751
Косара защо се обяснява за разликата в годините на майка й и баща й, нали с Мартин са само приятели?

# 752
Мартин и в ИВ и тук показва една стряскаща злоба към хора, които са го настъпили, макар и мъничко. Там съсипа едно добро момче Мастагарков. Тук се мъчи всячески да подлива вода на Васил, но трябва да се прави и на свежия и забавен мъж, който в никакъв случай не е злобен, просто болезнено откровен веселяк.
Според мен причината не е нито Косара, нито факта, че Васил привлече 2/3 от жените към себе си, просто защото те бяха видели вече, че нямат шанс с другите мъже. Дойде оттам, че Виктор беше неуверен и лесно се поддаде на манипулациите на Мартин, който го взе под крило и лесно изпъкна на негов гръб като големия мъжага. Васил пък му показа, че не му минават тези и ще си прави, каквото той си реши. А и с поведението си да слуша повече, отколкото говори и да казва на жените, каквото искат да чуят, съвсем натрупа точки.

# 753
  • София
Косара защо се обяснява за разликата в годините на майка й и баща й, нали с Мартин са само приятели?

Защото както разбрахме и в сезона, се влияе доста от чуждото мнение и явно се е почувствала длъжна да го спомене. За мен това е по-лична информация и не е необходимо да става публично достояние.

Повечето ергенки са наясно, че Марти се римува с парти и предвид, че имат ярък спомен от пяна партито, е ясно защо се въртят около него - има възможности, живее му се, на тях също и кото доди - доди.

# 754
Е как така приятели с Мартин, нали нямало приятелство между мъж и жена? Косаро, Косарооо, цял сезон се пъна да се покажеш като класна мадама и накрая щракаш с пръсти по чалготеките с дъртия коцкар.

# 755
За Даниела - според мен тя изобщо не иска деца. Не само от Мартин, а като цяло. За нея перфектен ще е някой по-голям мъж, разведен, с 1 - 2 големи деца, които ще са пораснали и няма да й се пречкат из къщата, а тя да си обикаля с него напред - назад и да му харчи парите. С Мартин 2 пъти са говорили за неговите деца и двата пъти реакцията й показваше, че по никакъв начин тези деца не я интересуват. Поне да се беше направила на заинтересована, а тя директно си го режеше по тази тема.

# 756
Най-добре си е Силвето! Тя видя, че като жена няма да привлече интереса на Мартин и реши да му стане приятелка. Неслучайно 100 пъти го пита - ама нали и навън ще сме приятели и ще ме каниш на купони? Живее и се по младежки на жената Joy
Шегата настрана - не ми е адекватно майка на две деца(както и баща) да се изтипоса да си търси гадже по телевизията. Представям си милите момичета на какви подигравки са станали обект от съученици. Не бих го причинила на децата си. Мъж можеш да си намериш по много начини.

# 757
Мартин и в ИВ и тук показва една стряскаща злоба към хора, които са го настъпили, макар и мъничко. Там съсипа едно добро момче Мастагарков. Тук се мъчи всячески да подлива вода на Васил, но трябва да се прави и на свежия и забавен мъж, който в никакъв случай не е злобен, просто болезнено откровен веселяк.
Според мен причината не е нито Косара, нито факта, че Васил привлече 2/3 от жените към себе си, просто защото те бяха видели вече, че нямат шанс с другите мъже. Дойде оттам, че Виктор беше неуверен и лесно се поддаде на манипулациите на Мартин, който го взе под крило и лесно изпъкна на негов гръб като големия мъжага. Васил пък му показа, че не му минават тези и ще си прави, каквото той си реши. А и с поведението си да слуша повече, отколкото говори и да казва на жените, каквото искат да чуят, съвсем натрупа точки.

Мартин има поведение на нарцисист. Това, което описваш, е типично за такива хора. Не поставям диагнози, това са мои наблюдения върху това, което показва по ТВ.

# 758
  • София
За мен Мартин, с тия клюки зад гърба на Васил, съвети към девойките и всякакви интригантски намеси, влезе в женската си енергия много силно...хахаха. Това клише наистина много се изтърка, но...

# 759
За мен Мартин, с тия клюки зад гърба на Васил, съвети към девойките и всякакви интригантски намеси, влезе в женската си енергия много силно...хахаха. Това клише наистина много се изтърка, но...
С тази жена толкова! Joy
Има такива мъже, и то немалко. Някои познавам лично и е много отблъскващо да видиш мъж да върти интриги и клюки.

# 760
За Даниела - според мен тя изобщо не иска деца. Не само от Мартин, а като цяло. За нея перфектен ще е някой по-голям мъж, разведен, с 1 - 2 големи деца, които ще са пораснали и няма да й се пречкат из къщата, а тя да си обикаля с него напред - назад и да му харчи парите. С Мартин 2 пъти са говорили за неговите деца и двата пъти реакцията й показваше, че по никакъв начин тези деца не я интересуват. Поне да се беше направила на заинтересована, а тя директно си го режеше по тази тема.
Много съм съгласна. Това се опитах и аз да кажа, но не бях разбрана снощи. Той умишлено за втори път повдига тази тема, за да чуе дали отговорът и ще е различен. Естествено, че нито Мартин, нито майката на децата му чака точно госпожа Даниела Принципна да ги възпитава. Имаше много по-приемливи начини да отговори и да покаже интерес, например: "Да ще опитвам да имам добри отношения с тях, да проявявам разбиране, без да се меся в семейните ви отношения".

# 761
Аз не знам колко по-ясна може да бъде Даниела - иска да бъде глезена, издържана, да не я занимават с чужди деца, да си живее и да си харчи мъжовите пари, без той да има някакви претенции. Всичко това казано в прав текст директно в очите. Какво не разбра Мартин, че изгони всички останали и избра нея и какво се е нацупил и размрънкал на финала? What you see is what you get.

# 762
  • Някъде там...
Добре де, само на мен ли не ми хареса лепкавото поведение на Роси на закуската? Тя директно беше решила, че вече имат връзка, та визи, та пътувания. На мен направо ми беше неудобно да я гледам.
Васил също беше леко стреснат, макар да го каза съвсем обрано и по неговия завоалиран начин.
Според мен това беше по сценарий. Казали са им да го обсъдят, правят го. По същия начин Васко попита и Ади как си представя живота им заедно навън.

# 763
Тази задушава романтиката и привличането със своята логорея. И дрън-дрън нищо смислено не казва.
Между дрънканиците не забрави да отбележи, че е напуснала работа и смята мъжът до нея да е отговорен за нея и децата й, тя искала да си отдаде цялото внимание на семейството.....Това не че е лошо, но такова решение се взима от двамата съпрузи, след като живеят заедно и мъжът има финансовата възможност да поеме цялата издръжка. Иначе всички млади жени имат женска енергия, ама някои бачкат като луди наравно с мъжете, а сутрин и вечер тичат до яслата да си приберат децата. Малко ала Даниелчето ми е положението. Но то какво да е мисленето на всички девойки там, при положение, че нито една няма сериозна и доходоносна професия с постоянни доходи. Адриана с астрология не вярвам да изкара и пет лева на месец, какво остава да издържа семейство.....

# 764
Косара в Надкаст
"Къде се виждаш след три години?"
К: "Омъжена с две деца"
"Тогава още отсега трябва да се захващаш за работа"
К: "Моята работа си е такава че мога да си я работя от вкъщи "

Добреее ....

След 3 години с 2 деца. Близнаци ли ще ражда, че друг начин не виждам да са 2, за толкова време, при условие, че дори не е обвързана. Бяга й математиката явно и е пропуснала 2-те бременности по 9 месеца + време за възстяновяване след едното раждане, преди да дойде другото.

Общи условия

Активация на акаунт