🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 127
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 810
А какво, в надкаста Косара е казала, че има филър в устните, така ли? Нали уж беше абсолютно естествена, без корекции, или ако не е имало скалпел не се брои за корекция?

# 811
Тефтерът може да е подарък от Ади. Нали му каза, че имала нещо за него, но ще му го даде на финала.

# 812
  • Be realistic - plan for a miracle.
И устни, и брадичка си има, но не ги брои за корекции. Явно защото става дума за филъри/хиалурон, които нали уж мигрират, разграждат... не го счита за перманентно и не го брои.

# 813
  • София
Не му е лесно на Васил. В живия живот не би избрал нито Росица, нито Ади.
Росица е лепкава, изискваща, натрапчива и напориста. Ади е пренавита и изкуствена.

# 814
  • here and now
Аз пак да си кажа, че на мен Адриана ми харесва. Облича се според фигурата и възрастта си, излъчването ѝ е на жена, която харесва себе си, но отчита, че не е единствена на тази планета (за разлика от други).
Постоянното и "дърдорене" си го обяснявам с професионално изкривяване. Когато работиш с хора, се налага да или да обясняваш нещо или да запълваш някакво време.

Не се изложи за целия си престой там, не влезна в конфликт с никого.

# 815
Пак относно бисерите на Косара:
Живеела от петгодишна в София, но не искала да попива софийския начин на говорене.
Айде, бе! Като си столичанка, защо те представят от Стара Загора? Дете на пет ще заговори езика на средата, улицата и обкръжението си одма.
Тя се съпротивлявала едва ли не?
Вийе ньещу против диълектити ли имати? Мисля, че ниямъ нищу лошо.

За първи път тук задава контра въпрос, когато има такъв, който не харесва. Щом прави това, което прави, няма нищо лошо.
И после лигаво - Когато искам съм си сиелянче, когату искъм съ държъ къту дама.
Косаро, то ясно, че си селянче, но можеше поне да кажеш провинциалистка.

Какво има лошу в тува, че Мартин отишъл да пуздрави майкъ ми, чи съм прикрасно възпитана и бил възхитен? Няма нищу лошо.
Втори път.

Към края има блиц от десетина въпроси от Неделчо кой от ергените е най-красив, умен, интелигентен, забавен и тн.
Естествено отговорите на всички са Марчин и само два за цвят Виктор.
И кадърът от Джанъм в прегръдката на батко е показателна.
Дето пише един потребител под видеото във ФБ - тоя няма да се успокои, докато не прекара всичките си фенки.

# 816
Къде гледате епизод на Надкаст с Косара? Влизам в канала, но не намирам такова видео. Гледам всичко редовно и когато излезе ново интервю веднага ми изкачат видеата, а такова с нея не намирам.

# 817
Е,как Марти-парти им е кумир в сектата,харем си е събрал човекът.
Направи ми впечатление,ако правилно съм чула-представата на Мартин за силен мъж явно е да е пасивно-агресивен,мрънкалник,нервак,който и рязко влиза в спор често.Защото я попита Даниела не харесва ли силни мъже след като тя му изброи нейните притеснения.
Може би на Мартин му харесва,когато жената винаги се съобразява с него,не му противоречи,а в напрегнати моменти се снишава,да му отстъпва,а ако не го направи,то той трябва да демонстрира "мъжката" си енергия и да излезе все отгоре в спор.
Та,харесва ми единствено,че Даниела му се опъва словесно.Също не харесвам хората,които са сакарани с "извинявай" и все са прави.
Гледала съм го Мартин в ИВ,с Мастагарков,с Моника,опита се и с Виолета,като лавина е той,като тръгне и иска да стъпче всеки,че чак и предобряше,измисляше си.

# 818
# 819
  • here and now
На МарЧин му харесва да му се дърпат и после да клякат. Така се чувства велик!
Много е прозрачен.

# 820
  • България
Скрит текст:
Е,как Марти-парти им е кумир в сектата,харем си е събрал човекът.
Направи ми впечатление,ако правилно съм чула-представата на Мартин за силен мъж явно е да е пасивно-агресивен,мрънкалник,нервак,който и рязко влиза в спор често.Защото я попита Даниела не харесва ли силни мъже след като тя му изброи нейните притеснения.
Може би на Мартин му харесва,когато жената винаги се съобразява с него,не му противоречи,а в напрегнати моменти се снишава,да му отстъпва,а ако не го направи,то той трябва да демонстрира "мъжката" си енергия и да излезе все отгоре в спор.
Та,харесва ми единствено,че Даниела му се опъва словесно.Също не харесвам хората,които са сакарани с "извинявай" и все са прави.
Гледала съм го Мартин в ИВ,с Мастагарков,с Моника,опита се и с Виолета,като лавина е той,като тръгне и иска да стъпче всеки,че чак и предобряше,измисляше си.

Да си вземе кибер кукла, тя не притоворечи.

Ето ви старозагорското козуначе Косара в Надкаст

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 12:11 от ferencliszt

# 821
  • Обран бостан ;)
Не му е лесно на Васил. В живия живот не би избрал нито Росица, нито Ади.
Росица е лепкава, изискваща, натрапчива и напориста. Ади е пренавита и изкуствена.

По-скоро щеше да ги плющи и двете(аз бих). Едната в БГ, другата в ЛА. Няма начин да се засекат. Trollface

# 822
  • София
Ама тя в Надкаст и в Преди обед е съвсем различна. Почувствах се измамена.

# 823
# 824
Скрит текст:
И настъпи денят Х!
Според мен, Даниела ще приеме пръстена, все пак.
 Васил, вероятно, ще си тръгне сам. Любопитно ми е предназначението на тефтера, който носи в промото.

Срещата на Адриана, изглеждаше наистина специална. Отчетен беше афинитетът й към музиката. Да видим края.
Сега, аз предпочитам бърборенето на Адриана, пред мълчанието на други. Интересно ми е да слушам разсъждения.
Изгледах с превъртане и Надкаста с Косара. Ясно е, че акцията срещу Васил продължава. От сектата им, май остана само Люба. Чакам и от там включване.

Всъщност, да ровиш и под ноктите на един човек, за да търсиш повод да не го харесваш и да го очерняш пред други, си е доста енергоемка дейност. Желая им сили! Smiley

Да. И паралелно с това вървеше венцехваленето на Мартин. Сигурно не е лош, по-голямата част от сезона му симпатизирам, но ми стават подозрителни с тези суперлативи. Според Косара той е много искрен, много умен, много обективен, с най-малко четири от шест отговора "Мартин" на анкетата на надкаст кой от ергените е по-по-най.

Общи условия

Активация на акаунт