🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 047
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 870
Пускам и виждам това. Наби ми се в очите и специално върнах да видя. Момичето си го държа пусна го, за да изжестикулира нещо и като го хвана отново се задърпа. Повече не посмя да го хване. Е***ти дебила. Така го видях и да се хили, когато Ферай отиде да плаче в гримьорните - злобно човече.  

Дано не повтарям някого, че не съм смогнала да изчета назад.

# 871
  • Somewhere beyond the moon and stars
Даниела какви викове надава само при досега с парите. Отблъскваща е тази ѝ обсесия от моловете и парите...

И аз това си мислех, докато гледах епизода, точно отблъскващо е. Иначе има и добри съждения, самоуважение, но принципите не са си съвсем на мястото.
Мартин, очаквано, започва да си показва рогата и магариите. Според мен я предизвикваше да каже нещо, за да има оправдание да режат отношения; интересното е, че и тя направи същото (“помисли си добре дали искаш семейство или да си продължаваш ергенлъка”).

Не знам защо ни причиниха цял епизод с Ади; много трудно го изгледах, тя и цялата среща така вървеше; пренавито и трудно.

# 872
Роси попита Васил дали е имал one-night stand еднократен сексуален контакт, без очаквания за бъдещи такива . Васил ѝ отговори с да. Имал е след прикрючване на други връзки. Тя отговори ясно, разбирам. Той я попита тя дали е имала. Роси отговори, че не и връзките, които е имала не са били много и са стигали до сексуален контакт след известно време.
На Васил му стана ясно, че ако прекара ноща с Роси и после я зареже, това много би я наранило.

# 873
Това, което е научила много добре, очевидно е да лъже под път и над път. Уж Даниела лъжела, ама и типичната прабългарка не ѝ отстъпва.
Явно ѝ отесня Стара Загора за претенциите. Другата поне си признава, че е от Чепеларе.

# 874
А хората, които подкрепят Роси, следите ли я в социалните мрежи и наистина ли вярвате, че са много подходящи с Васил? Първо, Васил грам не успяхме да го опознаем, заради изкуственото му и дирижирано поведение. Второ, Роси изглежда изключително инфантилна и се държи като 15-годишна, много яка и badass го раздава, чак е смешно. И освен натискането след бая алкохол, не знам какво толкова яко имаше в срещата им. Гледаха бозав, изтъркан американски филм.

# 875
Роси била лепкава?! А Ади дето го почна веднага с разпити що не я бил целунал на коктейла и го накара да мънка извинения не била лепкава...
Снощи превъртах и превъртах..скука
Васил пак одървен, не в сексуалния смисъл, цунките все по инициатива на Адриана...химия нула..криндж бол...та какво да говорим. Единствено с Роси гледах спокойно и леко усмихнато срещата...

# 876
Аз се включвам само да кажа, че смятам от анонса за довчера, в който Мартин казва, че през половината време е играел роля в предаването - времето, в което е трябвало да обръща внимание и на другите момичета. Смятам, че ще и се обясни, че още в началото е харесал нея.
Също така, колкото и да ме е срам да го кажа, мен Даниела не ме дразни. Напротив - изразява се добре, преиграва с пищенето по парите, но смятам, че точно преиграва. Прави някакви смешки, от които ние форумните превъртаме, а тя не се взима насериозно. По-дразнещо да гледам ми е Адриана.
Не знам, аз лк съм сбъркана? 🤣

# 877
Даниела, като подскачаше снощи на машините за играчки и му искаше "парички", все пак имайте предвид, че искаше от него да пусне 500 рупии за жетони, което е 3 лева.

# 878
Е на мен жена, която тропка с краченца, блещи очички и пита "нали съм слушкала", когато иска пари за шопинг определено ме дразни. В крайна сметка претендира за самостоятелност, за уважение, а се държи като петгодишно разглезено дете, което иска подарък от дядо Коледа.

# 879
  • София
Даниела има моменти, в които и мен не ме дразни и ми се струва адекватна, но това са моменти. Стреми се към нещо, явно ѝ се получава. За всеки влак си има пътници и тя също го доказва - има мъже, които биха били супер окей с подобен тип жена до себе си.

Даниела, като подскачаше снощи на машините за играчки и му искаше "парички", все пак имайте предвид, че искаше от него да пусне 500 рупии за жетони, което е 3 лева.

Дали и от продукцията не ги побутват тук там нещо да се случва, че да има какво да се снима?

# 880
Даниела има моменти, в които и мен не ме дразни и ми се струва адекватна, но това са моменти. Стреми се към нещо, явно ѝ се получава. За всеки влак си има пътници и тя също го доказва - има мъже, които биха били супер окей с подобен тип жена до себе си.

Дали и от продукцията не ги побутват тук там нещо да се случва, че да има какво да се снима?

Според мен да. Не допускам жена като Даниела да се "тръшка" за плюшени играчки. Виж, ако бяха диаманти да, но за играчки абсурд.😃

# 881
От екзотична стана типична ли?

# 882
Според Косара Васил бил неин тип мъж - "висок, чернокож" Grinning Таз жина е ходещ виц.

# 883
На мен ми беше смешно как Росица се обясняваше, че всичко било въпрос  на one flight away. Само забрави да допълни и 1500 долара за билет. Ама те са нещата, какво са ти там някакви разходи за презокеански полети. Иначе го каза така сякаш може да се случва всяка седмица.
Разстоянието определено е фактор и при положение, че имаха само една среща, ми се струва твърде идеалистично да са продължили нещо след предаването. За съжаление, само по филмите стават такива неща.

# 884
Да обобщим: Васил - чернокож и с дебели пръсти.
Косара - без корекции, типична прабългарска моделиерка, израсла в столицата.
Ади - видна певица и астроложка, която ако резко спре да работи и отиде внезапно на СПА, никой няма да разбере.

Мартин - Сиганин, водкаджия

Общи условия

Активация на акаунт