🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 509
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Кой диша така тежко?

# 1 351
Кой диша у микрафоня бре Grinning

# 1 352
Овен с риби е абсурд
Овен с везни е странно
Не виждам и с двете никакво дългосрочните
Овен с овен (Косара) щеше да е забавно 😁

# 1 353
Роси, не бива да се чувстваш унизена, той е прав - беше лош урок за теб.
Със сигурност Роси е чувствала какви са нещата, но остана, така че да, той има вина, но вина има и тя самата. Хем знаеше, че харесва Косара и Ади и пак остана.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 21:53 от Janelle

# 1 354
Милата Роси... дано наистина намери нейния си човек дали в САЩ, дали в България или някъде другаде по света.

Но аз не знам пък каква беше тази магия, за която говореха между нея и Васил. Не ми се видя и тогава такова нещо.

На мен Ади и Васил ми харесват като двойка. Определено повече от Виктор и Бубката или пък Марти и Дани.

Обаче, който снима... хмм, много странни кадри и ъгли подбират. Роси я снимаха точно в корема с бялата рокля, докато говореше преди церемонията. Ади на самото слушане на писанията на Васко от нерви беше с ръка на кръста - защо трябваше и това да се покаже... не знам

# 1 355
Ако беше консистентен и смел навреме, щеше да спести и на себе си, и на Роси този момент.

# 1 356
Росица наистина ли не се е усетила , че е опция?

# 1 357
Започна да се превръща в хорър с това тежко дишане в микрофона.

# 1 358
Жалко за Роси, но и добър урок за нея. За мен беше правилно Васил да се извини. Надявам се тя да намери подходящия за нея.
А операторът май е напът да издиша Joy

# 1 359
Ох, и аз се зачудих кой така тежко диша, викам си някоя маймуна ли се доближи до микрофоните 🤣🤣🤣

# 1 360
След толкова много написани и изречени слова от Васил, Роси удари в десятката само с една реплика: “Не е мъжко”. Браво на това момиче. Има неподозирана сила в нея!

# 1 361
Не мога да повярвам, Васко чете като на някой конгрес от листчето..
удари дъното този човек

# 1 362
Овен с риби е абсурд
Овен с везни е странно
Не виждам и с двете никакво дългосрочните
Овен с овен (Косара) щеше да е забавно 😁
Между Овен и Везни често има привличане по мои наблюдения.

# 1 363
OnDiNe_
няма да успее. Тя си мисли, че е безгрешна и другите не я оценяват. Някак си е свикнала да й се задоволяват прищевките и желанията. Може би това идва от семейната среда. Глезотия.

# 1 364
Не очаквах Васил да е такова жалко човече! Разтоварил се бил и му олекнало. Косара и Мартин навреме разбраха какъв дръвник е.

Общи условия

Активация на акаунт