🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 894
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 560
Общо взето финалните надписи ни казаха на всички нас-зрителите, че гледането на целия сезон е било ПЪЛНА загуба на време.
Че ние това си го знаем от първи сезон! 😁

# 1 561
Финалните надписи бяха брутални!!!!

# 1 562
  • Някъде там...
Миналата година мама избра финала, тази година - баба...

# 1 563
  • софия
Интересно как от БТВ миналата година покриха връзката на едната сестра с женения. Тази година - не се опитаха да запазят честта на Данка.
Как да я запазят, като не са успели да я открият. Самата Валидаца не помни, че е притежавала подобно нещо.

# 1 564
На финала да кажа, че ми стана мъчно за Роси, едно фино момиче се излъга да влезе и те се отнесоха зле с нея. Далече от чалгарницата, Роси,и късмет! На всички хубаво лято!

# 1 565
Сега ще следим развитието на връзката Мартин и Косара. Който има да каже нещо против, да го направи тук и сега или замълчи завинаги. Joy
Точно това си мислех! 😆
Сега ще ѝ педнат задръжките и претенциите, на мама Диляна очите ѝ ще заблестят като види Марто и ненапразно Косето в подкаста натърти, че разликата на майка ѝ и баща ѝ е доста, ДОСТА голяма, но са семейство за пример, моля ве. Открехна си портата... 🥸

Ама моля ви се, те са верни приятелки и го утешават Марто с разбитото сърце.
Затова са и само хубавите думи за него по подкастите.
Интересно ми е Даниела какво ще покаже, като се изправи срещу тази шит сторм, която я чака...

# 1 566
Даниела е любовница на шефа Happy

# 1 567
Аз не го приемам като загуба на време. Репликите им не съм ги следила, само чат пат. Но се кефех на обстановката, хубавите места, плажове, вили... Кога ще имам възможност да порагледам атмосферата на Шри Ланка дръг път.

# 1 568
  • София
Още не съм гледал епизода, може би ще го превъртя набързо да видя само финалното решение на Васко и Мартин, защото съм много разочарован и ядосан от финала за купата на България и червената мъка.

Идвам да ви похваля, пак разбихте рекордите и алгоритмите, хаха. Дори Бг мама блокира и излезе извън строя за малко.

1080 маймунки на клона. Темата кърти. 😎
Браво!

# 1 569
Добре се, Мартин нали бил проучвал Даниела, горе долу движат в едни среди, толкова ли никой не му е казал за връзката с женения?!

# 1 570
Мартин още една песен е направил, вижте последното му стори 😅

# 1 571
Интересно как от БТВ миналата година покриха връзката на едната сестра с женения. Тази година - не се опитаха да запазят честта на Данка.
В последствие и другата сестра е имала със съшия .

# 1 572
Понеже си го знам Мартин още от Игри на волята - отсега заемам страната на Данка.

# 1 573
Васко сто на сто е тичал да гони "сърцето" си. Залагам 10 кинта, че после е търсил Роси и се е извинявал.

# 1 574
Мартин ще трябва сега да защитава обвинението, че Даниела ходела с обвързан. Дали ще го направи?

Някъде там и жената на “обвързания” гледа тоя цирк. Какви маймуни, какво представление!

Общи условия

Активация на акаунт