🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 860
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 545
Мартин й каза - да бъде момиче за милиони.  Ама не й е осигурил милионите и Черепа го е разкарала.

# 1 546
Финалните субтитри бяха по-интересни от целия сезон. От мен толкоз! Беше ми изключително приятно във вашата компания, скъпи съфорумци 🥰 Хубаво лято със смучита ви желая 🍹🍸🏖️🌊
P. S. Василе, Василе, голям кухел излезе! А можеше да се превърнеш в любимият герой на публиката ако беше послушал сърцето си и беше избрал любовта..

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 22:38 от Catfish

# 1 547
Утре в колко трябва да гледаме Преди обед?

# 1 548
Сега ще следим развитието на връзката Мартин и Косара. Който има да каже нещо против, да го направи тук и сега или замълчи завинаги. Joy
Тъкмо ми похареса малко  в епизода и той пак се изрази относно разпада с Даниела грубо и немъжкарски.

Култът е в еуфория, само техен е до дупка. В черния дроб.

Косара е план Б на Мартин, честито!

# 1 549
Момичета, не слагайте край на темата, ще чакаме и коментарите. Пускайте линкове къде да ги гледаме. Те ще са по-интересни.

# 1 550
Утре преди обед ще избухне с рейтинг Joy

# 1 551
  • Street of Dreams
Наистина циркът тепърва предстои. Дано не ни разочароват, ‘потривам лапки’. Joy
Laughing
Някой назад писа, че Мартин сигурно е много наранен, но е възможно и тя да е - той я издигна в небесата и я трясна в земята във финалните надписи. Имаше война тук Елена срещу Валерия, но такава война на розите още не е имало. За първи път и аз ще гледам подкасти и се надявам да слагате тук линкове.

# 1 552
Косара си му беше план А на Мартин, той с такива кухини е свикнал, просто тя не го валидира там, а Даца бе готова за ефирно време и да поспинка с него.

# 1 553
Фалша ще продължи в следващия/те сезон/и. Скука.

# 1 554
Сега ще следим развитието на връзката Мартин и Косара. Който има да каже нещо против, да го направи тук и сега или замълчи завинаги. Joy
Точно това си мислех! 😆
Сега ще ѝ паднат задръжките и претенциите, на мама Диляна очите ѝ ще заблестят като види Марто и ненапразно Косето в подкаста натърти, че разликата на майка ѝ и баща ѝ е доста, ДОСТА голяма, но са семейство за пример, моля ве. Открехна си портата... 🥸

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 00:30 от DiaMia

# 1 555
Досадното лелче Адриана ми изглеждаше като една обсесивно заблудена женица втълпяваща си че е много “флюбена” в този пън. И колко унизително е да знаеш, че си резерва също като  Роси и въпреки това да се самонавиваш, че си “спечелила”. Ако Косара беше останала, тази щеше да си тръгне с подвита опашка…трагедия. Най-тъпия и предсказуем сезон.

# 1 556
Трябваше да дойде в ШоОто бабата на Васил.

# 1 557
Интересно как от БТВ миналата година покриха връзката на едната сестра с женения. Тази година - не се опитаха да запазят честта на Данка.

# 1 558
Общо взето финалните надписи ни казаха на всички нас-зрителите, че гледането на целия сезон е било ПЪЛНА загуба на време. Не стига, че беше безкрайно скучно, а накрая и ти сервират всичко това....
Хайде лека нощ!

# 1 559
Мдааа...И аз се убедих, че първата тръпка е най-вярна... Въпреки, че Виктор е...странен, може би, с нетрадиционната си сексуалност, ПАК бих избрала него пред двамата миндили-финалисти. Даже и АААлекса бих избрала пред тях.
Чао, Гергино, да ти....панаирите! ( Това е черпак към режисьорите).
И благодаря на съфорумците, на Ряпата, че бяхте по-готини и благодарение на вас изтърпях докрая тази пародия.

Общи условия

Активация на акаунт